You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Май 2022

Голям месечен хороскоп: Май 2022

Овен

Работа

Напрегнатите астрологични аспекти ще се отразят на работата, ще се страхувате от нови бизнес и финансови предизвикателства. Изправен сте пред стресов период, в който началниците ви ще ви помолят да се преразгледате и да разрушите границите си. Волята за финансова печалба ще ви тласка напред, но може да ви изтощи. Добре е да дадете максимума, но се опитайте да почивате в края на месеца, за да поддържате добро здраве. Това не е подходящ момент за сключване на нови партньорства. Безработните Овен ще могат да си намерят работа в сферата на финансите, търговията, както и в държавна институция. Вашите организационни умения ще са необходими.

Любов

Готови сте на компромис и искате да изслушате желанията, мислите и чувствата на партньора си. Съсредоточени сте в създаването на качествена връзка, задълбочаването й и ви очакват много успехи в любовната сфера. Опитайте се да си починете в края на май и да се отпуснете с половинката си след тежката работа. Свободният Овен се фокусира върху тялото си, може да искате да спортувате или да балансирате диетата си. Това е подходящият момент да обичате себе си. Възможно е да имате връзка от разстояние, която в бъдеще ще премине от тайна в публична. Все пак внимавайте, тъй като са възможни някои разочарования, най-вече в края на месеца.

Здраве

В началото на месеца ще имате стабилно и добро здраве. Ще се движите повече и ще правите физически упражнения и психофизическа релаксация като превантивни мерки за по-добро здраве. Разходка сред природата ще ви бъде от полза. Бъдете повече на чист въздух и подсилете имунитета си.

Телец

Работа

Бизнес ситуацията е стабилна, не се очакват големи бизнес предизвикателства през май. Някак си този месец за повечето Телци ще бъде спокоен. Имате нужда от повече свободно време и искате да се посветите на дома, семейството и близките си. Не харчете лесно пари през първата половина на месеца, за да избегнете финансова криза. Избягвайте вземането на заеми и бъдете внимателни в отношенията на сътрудничество, тъй като са възможни недоразумения. Безработните Телци ще могат да си намерят работа в комуникациите, търговията, трафика и услугите. Вашите търговски умения ще бъдат оценени и търсени.

Любов

Първата половина на май е напрегната за Телците, които са във връзка или женени. Имате разногласия с партньора си, които не сте разрешили през последните седмици и които са ви отчуждали. Съберете смелост и отделете време за открит разговор в средата на май. Втората половина на май ви носи често общуване с общи приятели, много съвместни дейности, които ще бъдат забавни и креативни и които ще допринесат за увеличаване на близостта с любимия човек. Свободният Телец се очаква да бъде ухажван от човек, когото отдавна смятате за приятел. Той може да признае привързаността ви. Ако искате, това може да се превърне в сериозна връзка.

Здраве

През май ще бъдете като цяло в добро здраве. Към средата на месеца трябва да внимавате да не настинете, ако прекарвате повече време сред природата и ако метеорологичните условия са променливи. Вашият урогенитален тракт ще бъде чувствителен. През третата декада вашите стави ще бъдат чувствителни, особено към промените във времето.

Близнаци

Работа

Колегите ви остават с впечатлението, че не очаквате прекалено много от себе си, ще забележат, че не влагате максимума в работата. Опитайте се да оставите добро впечатление на важните срещи, които ще бъдат насрочени през втората половина на май, не бъдете небрежни. Първата половина на месеца ще премине спокойно, няма големи бизнес предизвикателства за Близнаците. Ако искате да смените работата, сега не е моментът, изчакайте летните месеци. Безработните Близнаци ще получат възможност да работят в сферата на мениджмънта, търговията, развлеченията, обществеността и комуникациите. Това е добър месец да започнете частен бизнес, ако можете.

Любов

Научили сте се да отстоявате себе си, но този път партньорът ви може да забележи, че не сте готови да правите компромис. Помислете два пъти, преди да влезете в спор, не бъдете негативни и повтаряйте стари поведенчески навици. Разберете, че партньорът ви е приятел, а не човек, с когото трябва постоянно да се карате. На партньора ви ще липсва вашата подкрепа. В края на месеца отношенията ще се подобрят. Необвързаните ще се радват на компанията на приятели и ще обърнат специално внимание на здравето си, пролетта е подходящото време да започнете да се грижите за себе си и да знаете своите желания и цели.

Здраве

Ще бъдете в добра форма и имунитетът ви ще бъде на необходимото ниво, което ще доведе до добро здраве през май. Често ще се разхождате сред природата и ще пресъздавате. Ежедневната психофизическа релаксация ще ви направи устойчиви на стрес и ще можете да полагате по-големи физически и умствени усилия. Ще тренирате повече от обикновено.

Рак

Работа

Ако през април сте искали нова работа и сте изпратили професионална автобиография, можете да бъдете извикани за интервю до 5 май. Представете се в най-добрата светлина пред новия работодател. Направете всичко възможно, за да покажете пълния си потенциал. Май ще ви донесе добри бизнес обстоятелства и възможност за напредък, усвояване на нови умения, но и нови бизнес позиции. Покажете на света колко струвате. Ще осъзнаете своите недостатъци и грешки в тайните си планове и ще трябва да ги коригирате. Безработните Раци ще получат възможност да намерят работа в областта на образованието, транспорта, финансите, здравеопазването и управлението. Имате професионални умения в тези области.

Любов

Раците се чувстват пренебрегнати. Искате партньорът ви да се фокусира върху вашите желания. Бъдете търпеливи, поддържайте партньора си и не насърчавайте кавги през първата седмица на май. Стресовите дни ще отминат бързо и ще се радвате на любов. Свободните Раци ще се радват да флиртуват с околните, което може да донесе ново интересно запознанство. Следвайте интуицията си, тя никога няма да ви излъже. Независимо, че ще срещнете няколко човека, които ще се интересуват от вас, ще заключите, че не разбирате достатъчно добре никого и че всички са повърхностни. Приключенията няма да ви заинтересуват, така че общувате само от време на време.

Здраве

Вашето здраве ще бъде променливо и ще почувствате спад на имунитета през първата половина на май. Ако сте чувствителни към цветен прашец, може да имате алергична реакция и затруднено дишане. От средата на месеца имунитетът ви ще се засили. Ще се насладите на ежедневни разходки и психофизическа релаксация.

Лъв

Работа

Много Лъвове през май ще имат възможност да започнат собствен бизнес, да реализират на практика идеи, които имат от дълго време. Чувствате се в безопасност и финансовото ви състояние ще бъде стабилно. Ако искате да смените работата си, краят на месеца е подходящ за вземане на важни решения. Бъдете отворени към бизнес партньори, задавайте им въпроси директно, за да разберете тяхното мнение за продължаване на сътрудничеството и започване на нови проекти. Безработните Лъвове ще получат възможност да намерят работа в сферата на комуникациите, трафика и ИТ индустрията. Ще са необходими вашата професионална подготовка и ефективност при изпълнение на задачите.

Любов

За свободните Лъвове ще настъпи продуктивен период, но първо ще бъдете отдадени на себе си и ще осъзнаете колко сте специални. Изглеждате смели и силни отвън, но сте крехка душа и сега е подходящият момент да поработите върху самочувствието си. Лъвовете, които са във връзка или брак, очакват спокоен период, мечтаят за дълги пътувания. Трябва да проявите търпение и да сключите ясно споразумение с партньора си, за да осъществите заедно мечтите си. Началото на третата декада на май ще ви донесе стабилност в емоционалните отношения. Ще бъдете готови да бъдете опора на любимия човек. Колкото повече разбирате партньора си, толкова повече той ще го оцени.

Здраве

Необходимо е да се почива повече и да се практикуват ежедневни развлекателни физически дейности. Тъй като горната част на гърба ви ще бъде чувствителна, може да почувствате болка и изтръпване, упражненията за масаж на гръбначния стълб ще бъдат от голяма полза. През втората половина на месеца здравето ви ще бъде стабилно. Избягвайте вдигането на товари.

Дева

Работа

Не се отчайвайте, през пролетните дни може да станете мързеливи и да мислите само за почивка. В самото начало на месеца можете да направите грешки, които началниците няма да ви простят. Тази криза ще се отрази на материалната ви стабилност, така че останете съсредоточени върху работата си и планирайте добре дейностите си. Искате да се забавлявате, но сега не е възможно, защото през май се появяват нови бизнес приоритети. Безработните Деви ще имат възможност да бъдат наети в сферата на търговията, комуникациите, дизайна, услугите и управлението. Вашата ефективност и съобразителност ще са необходими в работата.

Любов

Девите през първата половина на месеца ще искат да прекарват много време сами, за да се отпуснат и да си починат. Това поведение не е типично за вас, партньорът ви може да ви забележи и ситуацията да излезе извън контрол в средата на месеца. Връзката означава откритост, споделете с партньора си мислите и чувствата, които държите вътре, ще се почувствате по-добре. Самотните Деви имат възможност да се запознаят с интересен човек, който пътува много. Ще бъдете изненадани от релаксацията, остроумието, начина на общуване, оптимизма и жизнената енергия, с които привлича хората около себе си. Ще откриете много общи интереси и скоро ще започнете връзка.

Здраве

Първата половина на май ви носи спад в имунитета и склонност към проблеми с дишането, особено ако сте алергични към цветен прашец и цъфтеж. В такъв случай би било най-добре да вземете нещо за облекчаване на алергията. Избягвайте да преувеличавате с физическо натоварване, тъй като гърбът ви ще бъде чувствителен, особено долната част на гърба, като китките. През втората половина на май ще се почувствате по-добре.

Везни

Работа

Нямате сили за упорита работа, но упорито си поставяте различни цели, които ви изтощават. Имате склонност към самообладание, поради което губите самочувствие и колегите ви могат да ви използват за завършване на своите бизнес начинания. Погледнете на поведението си от различни ъгли, време е някак да станете независими. В самия край на месеца ви се предлага атрактивна бизнес възможност, просто трябва да я разпознаете и да я използвате. Безработните Везни ще получат добър шанс за работа в сферата на забавленията, творчеството, финансите и услугите. Ще са необходими вашите организационни умения и съобразителност.

Любов

Не сте емоционално стабилни в началото на май, не сте уверени в решенията си. За вашия знак по принцип целият май ще бъде запазен за преразглеждане на емоционалната връзка, в която се намирате, но и на брака. Не можете да понесете суматохата, която срещате с настоящия си партньор. Опитайте се да се отпуснете и да вземете решения в мир. Свободните Везни ще се радват на свободното си време през май, ще излизате и ще излизате със стари приятели. Май ви носи и запознанство с човек, който е пълен с динамика, извън действие и свободен дух. На пръв поглед между вас ще се събудят страсти и скоро ще започнете да общувате по-интензивно.

Здраве

Здравето ви през май ще бъде като цяло добро и стабилно, с изключение на това, че ще усетите лек спад в имунитета през първата декада на месеца, което може да ви донесе метеоропатични проблеми при внезапни промени в метеорологичните условия, както и повишена умора. Почивайте повече. От средата на май ще имате достатъчно енергия и по-добро здраве.

Скорпион

Работа

Ще се забавлявате в сферата на бизнеса, изпълнили сте някои от целите си и сега се чувствате спокойни. Още някои бизнес начинания ще дойдат в края на месеца, тогава ще имате енергия и воля да ги поемете и да завършите. Възползвайте се от първите две седмици на май, за да се отпуснете, посветете се на регенерацията на тялото си и освободите ума си от стресовия период, като се насладите на компанията на любимите хора. Няма причина за притеснение, екипът няма да забележи вашето отпускане. Безработните Скорпиони ще могат да бъдат наети в областта на дизайна, инженеринга, IT индустрията и металургията. Можете също така да печелите добри пари чрез работа на свободна практика.

Любов

Имате време за партньора си, имате голямо желание по някакъв начин да насочите партньора си изключително към вас. Вие сте притежателни и някои от вашите решения и предложения не са най-ясни. Не можете да разсейвате партньора си от предварително уговорените задължения през май, колкото и да ви липсва. В края на месеца ще посветите свободното си време на семейни занимания и връзката ви с партньора ви ще влезе в стабилна фаза и ще постигнете общи цели. Свободните Скорпиони чакат ваканция, ще се посветите на подреждането на дома и ще се грижите за старите членове на семейството. Изпитвате голяма нужда да бъдете със скъпи хора.

Здраве

През май вашето здраве ще бъде стабилно. Ще изпитвате постоянна нужда от движение, ще сте пълни с положителна енергия. Ще се занимавате с нов вид грижа за здравето си и ще приложите някакъв съвременен метод. Интересът ви към тренировъчна програма ще се увеличи и физическата активност ще бъде много силна.

Стрелец

Работа

Ако искате да преуспявате финансово, трябва да намерите баланс между лични проблеми и бизнес живот. Вашият бизнес живот сега страда заради емоционалния дисбаланс, през който преминавате. Опитайте се да се концентрирате върху работата, особено през първата половина на месеца. По-високи финансови разходи са възможни в средата на месеца, бъдете добре организирани и инвестирайте парите си разумно. Безработните Стрелци ще получат възможност да работят в сферата на търговията, обществеността, правосъдието, икономиката, услугите и здравеопазването. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес, ще имате цялата необходима подкрепа.

Любов

Пред вас е месец, в който ще трябва да решите какво ще се случи във вашата връзка или брак или по-скоро ще трябва да изберете пътя, по който ще продължите. Разногласията през последните месеци може да доведат до прекратяване на дългосрочна връзка през май. През третата декада на май ще имате разногласия относно семейните задължения или преустройството на общ дом. Ако преодолеете проблемите, ще се сближите с партньора си и ще направите необходимите промени, които ще подобрят отношенията. Свободният Стрелец не очаква големи промени в любовната сфера през май, ще обобщавате и ще се наслаждавате на компанията на приятели. Няма причина да бързате във връзка.

Здраве

Избягвайте преяждането с храна и напитки, както и житейските удоволствия и контролирайте диетата и кръвната си захар. През първата декада на май са възможни леки преходни здравословни проблеми. През втората половина на месеца ви се препоръчва повече движение, разходки сред природата и престой на чист въздух. Ще има положителен ефект върху вашето здраве.

Козирог

Работа

Няма да се чувствате напрегнати на работа до средата на май. Атмосферата на работа ще бъде приятна и ще ви подхожда. Втората половина на месеца носи кавги с колеги, усещате, че ви броят работните задачи и мерят часовете, които сте прекарали на работа. Говорете открито и им кажете, че никой не е перфектен и че е важно преди всичко да бъдете колегиални, за да бъде компанията успешна. Безработните Козирози ще могат да си намерят работа в областта на трафика, комуникациите, развлеченията и администрацията. Ще са необходими вашите умения за водене на преговори.

Любов

Влизате в май облекчен, ако не сте пътували преди, ще имате възможност да си починете през първата седмица от месеца. Възползвайте се от всеки свободен момент, за да се отпуснете и да се насладите на любимия човек. Втората половина на май ще ви донесе приятни разговори с половинката на различни теми, които не сте обсъждали често. Тези разговори ще изяснят някои неща, които са ви причинили разногласия в предишния период. Необвързаните очакват ухажване от зает човек, подобно поведение ще ви се стори обида, но човекът ще бъде упорит, което може да доведе до конфликт. Изяснете възгледите си на хората около вас, за да ви уважават.

Здраве

Началото на май ви носи предразположеност към проблеми с дишането, особено ако сте алергични към цъфтеж и цветен прашец. Възможни са и оплаквания под формата на болки в ставите, особено ако сте във възрастта, когато е често срещана. Втората половина на май ви носи по-добро здраве и повече физическа активност, което ще подобри имунитета и кондицията ви. Бъдете повече на чист въздух.

Водолей

Работа

Не се отказвайте, колеги и бизнес партньори ви критикуват през първите седмици на май и това ще ви подлуди. Покажете им колко струвате и оставете коментарите им да ви бъдат леки в гърба. Имате енергия и можете да я инвестирате равномерно в сферата на бизнеса, но и в любовта, така че нито една от страните да не страда. Използвайте май за лично развитие и напредък. Възможни са проблеми с колегите, но можете лесно да ги преодолеете. Безработните Водолеи ще получат благоприятни възможности за работа в сферата на забавленията, образованието, строителството, услугите и управлението. Ще са необходими вашите професионални умения и опит.

Любов

Април беше статичен месец за Водолеите, можеше да се отпуснете и да се насладите на компанията на скъпи хора. През май ще искате да зарадвате своя партньор за пътуване, ще се опитате да балансирате бизнес задълженията си и да зарадвате любимия човек. През втората половина на май ще имате повече време за забавления и интимни моменти с любимия човек, което ще ви позволи да се настроите един към друг и да изпълните желанията и нуждите на половинката си. Необвързаните ги очаква интересна среща с човек от чужбина, който ще се постарае с всички сили да ви спечели. Насладете се на ухажването и комплиментите.

Здраве

Ще откриете нови методи за подобряване на здравето си, които ще ви изведат от състояние на инерция и ще ви позволят да подобрите имунитета си. Трябва да се движите повече и да прекарвате повече време сред природата на чист въздух. Вятър, дъжд, замърсен въздух и въздух, пълен с цветен прашец, могат да причинят проблеми с дишането.

Риби

Работа

Опитвате се да отговорите на очакванията на другите хора, но знаете, че това е загуба на време. Съсредоточете се по-добре върху личното развитие и напредък. Май ще ви вдъхнови да продължите напред и да научите нови бизнес умения. Малко преди края на месеца много Риби ще се вдъхновят и ще се посветят на своето хоби. Ако можете да си вземете почивка в самия край на май. Безработните Риби ще могат да започнат собствен бизнес, както и да си намерят работа в сферата на управлението, здравеопазването, образованието, комуникациите и търговията. Имате какво да предложите, когато става въпрос за експертиза.

Любов

Рибите са насочени към партньора и близките роднини. Наистина се наслаждавате на любовта и безкористно я споделяте с други хора. Ще имате възможност да заздравите още повече любовните си отношения, май ще премине в добро настроение. От средата на май отношенията между вас и партньора ви значително ще се подобрят. Ще бъдете готови да обърнете повече внимание на себе си и да се опитате да подобрите счупеното доверие. Необходимо е да се осигури повече подкрепа на желанията на партньора. Свободните Риби не се интересуват от нови запознанства, смятате, че никой не е достоен за вашето внимание и ще предпочетете да се посветите на хобито си и кариерното си израстване.

Здраве

В началото на май трябва да почивате повече и да избягвате прекомерни физически натоварвания. Вашите стави и гърбът ще бъдат чувствителни с периодична болка. Ще се уморите бързо и ще бъдете чувствителни към промените във времето. През втората половина на май ще се почувствате по-добре и съпротивителните сили на тялото ви ще бъдат по-добри. Движете се повече.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close