You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Март 2022

Голям месечен хороскоп: Март 2022

Овен

Работа

Винаги сте готови за сделка, но през първата половина на месеца това няма да е възможно. Очаква ви натоварена бизнес атмосфера и ще имате нужда от спокойствие, когато се приберете, за да се отпуснете и да се отървете от натрупания стрес. Втората половина на месеца ще бъде изключително продуктивна за вас, можете да очаквате увеличение, което ще ви даде сили да продължите да се борите и ще ви насърчи да приемате нови бизнес предизвикателства. Пазете се от лошо поведение на хора, които могат да ви навредят. Безработните Овен ще могат да намерят нова работа в областта на финансите, прецизната механика, здравеопазването и съвременните технологии.

Любов

Вие подкрепяте партньора си в новите житейски предизвикателства и той наистина оценява вашата упорита работа и отдаденост. Предишният период ви сближи и партньорът ви се старае да бъде романтичен и да ви напомня за красивите моменти във връзката ви и често ви кара да се усмихвате. Наистина ще се насладите на март, можете най-накрая да се отпуснете от напрегнатия бизнес период в прегръдките на любим човек. Свободните представители на знака са изправени пред решението дали да влязат във връзка с човек, който харесват дълго време или да се радват на свободата и независимостта си. Звездите ви дават положителна енергия, време е да послушате сърцето си.

Здраве

Първото десетилетие на март ви носи стабилно здраве. От 10 март е възможен спад на имунитета, но това няма да ви донесе големи здравословни проблеми. Възможни са само незначителни проблеми със синусите, така че внимавайте, ако имате алергии и не излизайте през ветровитите и студени дни. Ще решите проблемите си със зрението, като проверите диоптъра си.

Телец

Работа

Успяхте да постигнете целта си, разбира се с труд и ангажираност, но за вас сега няма по-голямо удоволствие. Нямате причина да спирате, пред вас се отварят нови бизнес възможности, от които да се възползвате през следващите месеци, за да реализирате финансова печалба. Ще ви е ясно какво трябва да направите, за да постигнете качествена координация със сътрудниците. Опитайте се да си вземете почивка в средата на месеца и пътувайте за кратко с партньора си, за да съберете сили за нови бизнес начинания. Безработните Телци ще могат да получат нова работа в областта на управлението, инженеринга, съвременните технологии, здравеопазването и благоустройството.

Любов

Това е добър момент да се отпуснете и да говорите открито с партньора си за ситуации, които са ви измъчвали в миналото. Няма причина за притеснение, планетите са добре разположени и по този начин вдъхват надежда и ви изпращат положителна енергия, която ви движи към успех. Страстите ви ще събудят и ще ви насочат към съвместни занимания, които ще ви изпълнят с удоволствие. Ще откриете нови общи интереси. Свободният Телец в края на март ще срещне интересна личност, която често е в чужбина и с която могат да прекарат незабравими мигове. Всичко зависи от вас, връзката, в която сте, има потенциал да успее.

Здраве

Началото на март ви носи по-добър имунитет и стабилно здраве. Ще откриете нови методи за грижа за здравето си, ще въведете нов начин на здравословно хранене и ежедневни физически упражнения. През втората половина на месеца ще сте чувствителни към стрес, гърлото ще е чувствително и са възможни проблеми с щитовидната жлеза. До края на март ще имате стабилно здраве.

Близнаци

Работа

Началото на годината беше натоварено и изпълнено със стрес, но сега е точният момент да си поемете дъх, използвайте март, за да си починете колкото е възможно повече. Обобщете впечатленията си и запишете своите впечатления, желания и цели, следвайте ги през следващите месеци. Ако сте отлагали определени бизнес задачи през последните два месеца, отървете се от тях, решете ги през първата половина на март. Стремете се към баланс в живота, което е добра новина и ще ви донесе просперитет в сферата на бизнеса. Безработните Близнаци ще могат да намерят нова работа в областта на програмирането, дизайна, управлението, образованието, транспорта и комуникациите.

Любов

Наслаждавате се на времето, което сте прекарали сами, което е добре и означава, че обичате и уважавате себе си. Март е идеален месец да работите върху себе си и да се грижите за тялото си. Това ще повлияе на самочувствието ви и ще подобри отношенията ви с партньора ви. Имате шанс с партньора си да отидете на пътешествие, където можете да се посветите един на друг и да намерите нови общи интереси. Самотните Близнаци ще бъдат посетени на роднини и близки на семейството, сега те се нуждаят от вашето внимание и подкрепа. Ако излезете в края на март, ви очаква любов от пръв поглед. Емоциите ще бъдат взаимни.

Здраве

Първата половина на март ви носи стабилно здраве. Ще бъдете повече в движение, сред природата. През втората половина на март чувствителността към стрес ще се увеличи, което може да предизвика психосоматични проблеми. Почивайте повече и внимавайте да не се нараните поради невнимание. Хранете се здравословно.

Рак

Работа

В миналото сте избягвали конфликти, не сте искали да се карате с хората около вас. Ако някаква бизнес ситуация ви притеснява, наистина трябва да говорите за това, за да не изпаднете в сериозни неприятности. Запазете спокойствие, опитайте се да изключите емоциите и да вземете изключително професионално отношение, за да се борите за себе си и през следващите месеци работата ще ви донесе повече финансов просперитет. Избягвайте вземането на заеми и не поемайте финансови рискове. Стабилността ще бъде постигната в края на март. Безработните Ракови лица ще имат възможност да се наемат в сферата на образованието, издателската дейност, както и в сектора на финансите и правосъдието.

Любов

Вие сте отдадени на семейството си, наистина имате нужда от малко, за да сте щастливи. През март вашият партньор ще се опита да изпълни всички ваши желания, за да запази усмивката на лицето ви. Ще бъдете фокусирани върху хората, които обичате и ще се насладите на положителната енергия в дома. В края на месеца разположението на планетите ще ви донесе повече хармония в отношенията. На свободните Раци им липсва излизане и общуване. Не чакайте приятелите ви да ви се обадят, вие сте основният организатор. Раздвижете се мили хора, насладете се на музика, вкусни ястия и чаша вино.

Здраве

Март ще ви донесе стабилно здраве. Ще отделите повече време и внимание на физически упражнения, здравословно хранене, чести разходки сред природата и намиране на ефективни методи за поддържане на стабилно здраве. Трябва да прекарвате повече време на места с чист въздух. През третата декада на март ще бъдете чувствителни към стрес.

Лъв

Работа

Повечето Лъвове успяха да се справят с множеството работни задължения през февруари, сега навлизате в спокоен месец, но в който ви очакват и турбуленции. Ще насочите усилията и плановете си към получаване на подкрепа за проектите, които планирате скоро. Имате нужда от сътрудничество с хора на високи позиции. Към средата на месеца е възможна по-голяма финансова печалба, повишение или бонус, който ще бъде награда за вашия труд. Използвайте парите, за да се насладите и ако е възможно, резервирайте пътуване, за да си починете от стресиращото начало на годината. Безработните Лъвове ще могат да си намерят работа в комуникациите, сигурността, инженеринга и ИТ сектора.

Любов

Март е месец, който ще събуди вашата положителна енергия и ще насърчи положителни промени. Това е възможност да поговорите честно с партньора си за емоциите, да доведете връзката си до съвършенство и да я заздравите. Втората половина на март ви носи различни виждания за обща цел, което ще предизвика разногласия. Ще имате възможност да пътувате с партньора си до място, което подхожда и на двама ви и ще ви позволи да се отпуснете и да намерите решение на неща, за които не сте се съгласили. Свободните лъвове през първата половина на март ще имат възможността да освежат познанство от миналото с човек, който ги ухажва от дълго време.

Здраве

Първата половина на март ви носи стабилно и добро здраве. Трябва да излизате често и да избягвате градската тълпа и мръсния въздух, когато е възможно. През втората половина на месеца ще бъдете чувствителни към стрес. Това ще ви донесе от време на време психосоматични проблеми. Вашите стави ще бъдат чувствителни. Имате нужда от упражнения за гърба и шията.

Дева

Работа

Мислите за смяна на работата и всъщност март може да ви подтикне да вземете смели решения. Ако имате пътуване в чужбина, ще почувствате много стрес и отговорност. Не се притеснявайте, звездите ви изпращат подкрепа, нищо няма да може да наруши плановете ви. Трябва да бъдете смели и да се борите за себе си. Ще можете да подобрите професионалните си умения. През третата декада на месеца ще сключите важни споразумения с вашия бизнес партньор и ще решите повечето от административните си задължения. Вашите платежни операции ще се подобрят. Безработните Деви ще могат да намерят нова работа в областта на финансите, правосъдието, маркетинга, търговията, образованието, логистиката и транспорта.

Любов

През предишния месец бяхте особено романтични, искахте с цялото си сърце да угодите на партньора си, за да може той да се отпусне и да осъзнае колко много се жертвате. Сега е моментът да се отпуснете и да се насладите на пазаруване на малките неща, които ви правят щастливи, излизане с приятели, разходки и следобедна почивка. В началото на месеца ще имате голямо разбирателство с партньора си. Той ще ви обърне повече внимание, а чувствата ви ще бъдат дълбоки и искрени. Март ще донесе на свободните членове на знака моменти на спокойствие и радост, в които да си починат и да заредят батериите си за нови победи.

Здраве

В началото на март ще искате да представите нови методи за грижа за здравето си. На първо място ще се опитате да промените някои лоши навици и това ще ви помогне да развиете устойчивост на стрес. Ще е добре да прекарвате повече време на места, където има чист въздух. Краката ви може да са чувствителни или да имате проблем с вените.

Везни

Работа

Бизнес дейности през март не са вашият фокус. Запишете си отговорностите, които не можете да избегнете, за да не ги пренебрегнете и да направите проблем на целия екип. Останете фокусирани, здравословното хранене и престоя на открито могат да ви помогнат да изчистите ума си и да подобрите концентрацията си. През март финансовото ви състояние е стабилно, няма да има големи проблеми. Избягвайте да влизате в дългове. През третата декада на месеца ще подписвате нови договори и бизнес партньорства. Безработните Везни ще могат да намерят нова работа в сферата на развлеченията, услугите, обществеността, правосъдието, комуникациите и търговията.

Любов

Везните се фокусират върху самоанализа, ще се опитат да опознаят себе си по-добре и да разберат житейските решения. Ще ви е добре да говорите с скъпи хора, но не пренебрегвайте партньора си. Това е възможност да се сближите още повече и да се опознаете по-добре. През втората половина на март са възможни разногласия относно влагането на съвместни финанси. Ще имате различни предложения около това и ще ви е трудно да се съгласите. Едва в края на месеца ще постигнете компромис. Свободните Везни през първата половина на март няма да са в настроение за излизане, докато втората половина на месеца ще ви донесе интересно запознанство с човек от чужбина.

Здраве

Възможна е мигрена. Честите главоболия са станали част от ежедневието ви. Може да имате проблем със синусите. Обогатете диетата си с храни, които съдържат повече желязо. Практикувайте нови методи на здравословен живот, които ще помогнат за повишаване на имунитета и подобряване на физическото ви състояние. Това ще ви донесе стабилност.

Скорпион

Работа

Скорпионите са разбрали, че нямат време за губене, следват ви ентусиазъм и желание за успех. Запишете целите си и не се отказвайте от тях през март. Пред вас са бизнес успехи, които сте искали от дълго време. Можете да почувствате много стрес, да останете физически активни и да се храните здравословно, за да не отслабне имунитета ви. Вашите началници ще ви поверят отговорни работни задачи. Очакват ви успехи в областта на здравето. Безработните Скорпиони ще получат благоприятна възможност за работа в сферата на образованието, строителството, дизайна, търговията и услугите. Ако планирате да започнете свой собствен бизнес, сега е моментът.

Любов

Влизате в март с бойно настроение, искате да докажете на партньора си, че сте рационални и че вашият ъгъл на гледане на живота е най-добрият. Опитайте се да се отпуснете, не винаги можете да поставяте желанията си пред тези на партньора си и да докажете колко са важни. Опитайте се да намерите компромис. В края на месеца ще успеете да постигнете стабилност и хармония в емоционалното поле. Свободните Скорпиони ще насочат енергията си към бизнес начинания с желание за кариерно развитие. През първата декада на март ще срещнете човек, който ще ви привлече със своите свободни и модерни възприятия, оригиналния начин на живот и вниманието, което ви дава.

Здраве

Време е да възприемете здравословни навици, да намалите приема на захар. За да сте здрави, трябва да пиете много течности през деня, особено вода. През втората половина на март ще бъдете чувствителни към стрес. Възможни са и болки в гърба и ставите. Започнете да практикувате физическа активност, за да подобрите здравето си.

Стрелец

Работа

Опитвате се да внесете доза оптимизъм и радост в бизнес средата и по този начин да намалите количеството стрес, който изпитват колегите ви. Ще бъдете голяма подкрепа за близките си колеги и вашият позитивен поглед към света и идеите, които ще улеснят бизнес начинанията, наистина ще означават много за тях. Това е месец, в който ще дадете всичко от себе си в сферата на бизнеса, той ще ви се връща многократно. Ще получите отговорни задачи от началниците си, които ще ви позволят да напреднете в кариерата си. В края на месеца ще планирате творчески неща. Ще имате успех в образованието, дизайна и развлеченията. Безработните Стрелци ще могат да си намерят нова работа в сферата на търговията и финансите.

Любов

Пред Стрелец е спокоен месец, в който можете да се отпуснете и да се насладите на вниманието на противоположния пол. Това може да предизвика и дребни проблеми и ревност у партньора. Няма причина да се карате, насочете вниманието си към продуктивен разговор и планове за бъдещето. В началото на март ще се срещнете с човек, с когото ще споделяте сходни мнения и възгледи и с когото ще имате различни теми за общуване. Ще се насладите на обмяната на мнения и опит. Втората половина на месеца ще ви донесе повече възможности за излизане, ще ви е приятно да прекарвате време с приятели.

Здраве

Първата половина на март ви носи добро и стабилно здраве. Ще практикувате здравословен начин на живот, физически упражнения, отдих, разходки сред природата винаги, когато намерите свободно време, което ще допринесе за здравето ви да бъде стабилно и засилва имунитета. През втората половина на март ще бъдете чувствителни към стрес. Трябва ви почивка.

Козирог

Работа

Имате чувството, че сте страдали от несправедливост в продължение на месеци, но помислете два пъти, може би това е само вашата гледна точка. Говорете с колегите и се опитайте да разрешавате разногласията спокойно. Ще се изненадате да чуете тяхната страна на историята и ще разберете, че не всичко е така, както изглежда на пръв поглед. Избягвайте да поемате финансови рискове, възможни са загуби. Финансовата стабилност е възможна в края на месеца чрез голям проект. През март няма големи промени, фокусирани сте върху личния си живот. Безработните Козирози ще получат възможност да бъдат заети в сферата на финансите, строителството, съвременните технологии, инженеринга и търговията.

Любов

Козирозите през предходните два месеца бяха изложени на лоши планетарни аспекти и имаха проблеми в любовната сфера. Сега е подходящият момент да се събудите и да покажете своята сила, интелигентност и красота. Дръжте се и се наслаждавайте на вниманието на хората около вас. Март ви носи положителна енергия, която трябва да инвестирате в добри отношения с партньора си, но и с приятели. Свободните Козирози ще открият много качества в новата симпатия – това, което търсите от дълго време. За кратко време ще се сближите, но не достатъчно, за да започнете емоционална връзка веднага.

Здраве

През първото десетилетие на март ще търсите нови методи за здравословен живот и грижа за здравето си. Възползвайте се от периода на хубаво време за престой на открито и физически упражнения, които ще допринесат за укрепване на вашата жизненост. През първата половина на март ще бъдете чувствителни към стрес. Възможно е възпаление на гърлото.

Водолей

Работа

Прилагате плановете си в действие и изглежда, че никой не може да застане на пътя ви. Останете фокусирани върху нови проекти, приемете предизвикателствата, които предстоят. Водолеят е натоварен бизнес период, но ще можете да организирате и да отделите време на заниманията си, на партньора си, но и на приятели и роднини. През март вашите мисли и дела са в перфектен баланс. В края на месеца ще можете да разрешите всички закъснения, да компенсирате загубите и да подобрите бизнес отношенията. Безработните Водолеи ще получат шанс за нова работа в сферата на управлението, инженеринга, човешките ресурси, обществеността и услугите.

Любов

Влизате в март в добро настроение и се стараете да прекарвате повече време с половинката си. Той оценява вашата ангажираност, помислете за общо хоби, което ще внесе свежест в ежедневието и връзката ви. Около средата на март ще имате представа за нуждите на партньора си и ще изпълните голямо желание. Това ще увеличи вашата близост и доверие. Ще поверите грижите си един на друг. Свободният Водолей ще се съсредоточи върху себе си, ще се опитате да си починете през първите седмици на март, за да съберете сили, които сте загубили през първите два месеца на годината, докато се борите за бизнес позицията си.

Здраве

През март зъбите и венците ви ще бъдат чувствителни. Би било добре да сте физически активни, за да се отървете от излишната енергия. Ако сте по-млади, се препоръчва да спортувате във фитнес залата, а за възрастните – поне половин час бързо ходене всеки ден. През втората половина на месеца ставите ви ще бъдат чувствителни. Избягвайте да седите твърде много, възможна е болка в гърба.

Риби

Работа

През първата половина на месеца ще имате нови служебни задължения и по-голяма отговорност. Разчитайте на опитни колеги, учете се от тях, за да можете да напредвате през следващите месеци. Харесвате положителните промени, няма да позволите на някои нови възможности да ви провалят и ще изненадате обкръжението си с ентусиазма, който имате. Избягвайте по-големи покупки през март, помислете два пъти, преди да купите нещо за дома, което не ви трябва. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за работа в областта на управлението, финансите, здравеопазването, съвременните технологии и креативния дизайн.

Любов

Март е месецът на Рибите, ще се насладите на компанията на скъпи хора и поздравления за рожден ден. Бизнес сътрудник ще ви изненада и ще признае чувствата ви. Рибите, които са женени или в дългосрочна връзка, ще се радват да бъдат у дома с партньора си, вие ще бъдете романтични и ще започнете различни интересни теми за разговор, които ще ви вдъхновят и ще заздравят връзката ви. Няма причина да се притеснявате, най-накрая можете да се отпуснете и да се насладите на любовта, която изпитвате. Свободните Риби ще събудят взаимни чувства, след като имат впечатлението, че са намерили сродна душа. Ще започнете да откривате емоционални чувства и връзката ви ще се развие добре.

Здраве

През март не се очакват големи промени, здравословното ви състояние е стабилно. Проверете зъбите си, посетете зъболекар за възможни проблеми със зъбите. Обръщайте повече внимание на здравето си, прекарвайте свободното си време сред природата и се движете повече. Хранете се здравословно, приемайте достатъчно течности и витамини.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close