You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Ноември 2021

Голям месечен хороскоп: Ноември 2021

Овен

Работа

Този месец Овните няма да бъдат изцяло фокусирани върху нови бизнес начинания, ще трябва да решават семейни проблеми, просрочени задължения и административна работа. Всичко отложено вече чука на вратата, така че най-добре е да се заемете с решаването им в началото на месеца, но и със семейните дела. Вашият бизнес е стабилен, така че няма да имате тревоги. Безработните Овен ще могат да си намерят работа в областта на здравеопазването, дизайна, строителството и където са необходими аналитични умения. Възможна е и работа на свободна практика.

Любов

Овенът в началото на месеца може да си помисли, че са в лош период и че всеки ден получават лоши новини. Те ще намерят утеха в партньора, който ще им бъде най-голямата опора през ноември. Той ще ги подкрепи, когато имат най-голяма нужда. Звездите ви съветват да разчитате на половинката и семейството си, а облекчението ще дойде в края на месеца. Ще прекарвате повече време вкъщи, което не подхожда на свободния Овен. Ще отложат излизанията и флиртовете за последната седмица на ноември или за следващия месец.

Здраве

Като цяло здравето ви е стабилно и се чувствате добре. В началото на месеца са възможни проблеми с урогениталния тракт, болки в ставите, артрит и настинка. В средата на ноември ще бъдете особено чувствителни към стрес и това ще предизвика психосоматични проблеми. Почивайте повече. Всичко ще бъде наред в края на месеца.

Телец

Работа

Сега е моментът да се посветите на работата, която вършите, и да направите това, което трябва. Не поемайте задачите на колеги, защото през този период нямате нужда от допълнителен натиск и стрес. Използвайте ноември, като се съсредоточите върху семейството, приятелите и себе си. Не инвестирайте големи суми пари в нови проекти и поемайте рискове в сферата на бизнеса. Възможни са оферти за пътувания в чужбина, помислете за тях. Безработните телци ще могат да намерят работа във финансовия, икономическия и административния сектор. Ще са необходими възможности за изчисление и това е вашият домейн.

Любов

Ревност тормози Телците. Необясними неща от миналото не му дават покой и пречат на реализирането на плановете с партньора. Време е да продължите напред. Опитайте се да успокоите страстите и бурните реакции, ще е по-добре да се съсредоточите върху ежедневието с партньора си и да бъдете романтични и спокойни. Ще видите, че напрежението се създава от астрологичните аспекти и че цялата ситуация няма нищо общо с връзката ви. Повечето неща просто сте разбрали погрешно. Свободните ще си направят среща с човек, с когото си кореспондират и който им е интересен. Няма да съжалявате.

Здраве

Имунитетът ви ще се засили и общото ви здраве ще стане стабилно. Трябва да се движите повече. Избягвайте вятъра и дъжда и прекарвайте повече време на чист въздух.

Близнаци

Работа

Ноември ви поставя в ускорен ритъм на работното място и ви позволява да се отървете от лошата енергия, създадена от студеното време. Забравяте, че слънчевите дни са зад гърба ви и че ви трябват нови проекти, положителни мисли и промени. Това е подходящото време да си поставите нови бизнес цели и да започнете да ги реализирате през второто десетилетие на ноември. Ще има стресови ситуации на работното място, за да спазите сроковете, но можете да се справите. Безработните Близнаци ще получат благоприятни възможности за работа в сферата на образованието, развлеченията, дизайна и обществеността. Вашата креативност ще бъде необходима.

Любов

Звездите са на ваша страна, особено в сферата на любовта. Близнаците от първата декада, могат да планират сватба и да разширят семейството, но миналото тайно ще ги притеснява. Простете грешките, които сте допуснали през изминалите години, разберете уроците си и с гордост започнете нови победи. Родените през втората декада ще прекарат красиви моменти с любимия човек в дома си. Самотните Близнаци са фокусирани върху себе си и своите нужди. Бившите партньори упорито се опитват да се свържат с вас. Помислете внимателно за всичко, което ви се предлага.

Здраве

През ноември е необходимо да обърнете специално внимание на здравето си, защото имунитетът ви ще бъде отслабен. Ще ви донесе податливост към вирусни инфекции, повишен стрес, психосоматични и метеопатични проблеми. Възможни са настинки и проблеми с урогениталния тракт. Почивайте повече.

Рак

Работа

Меланхоличното настроение ви следва, когато отидете на работа, не можете да се съсредоточите и усещате, че умората напълно ви е преодоляла. Тази атмосфера ще продължи през целия месец. Имате нужда от почивка. Ако можете да си вземете няколко дни почивка и да се наспите добре. През третата декада на ноември ще започнете някои нови начинания и предложения в сферата на услугите, но трудно ще осъзнаете това. Безработните Раци ще получат благоприятни възможности за работа в областта на образованието, хотелиерството, дизайна, химическата индустрия и управлението.

Любов

Може да не искате да го признаете, но през ноември ще мечтаете за човек от миналото. Случайните срещи могат да събудят страст във вас. Звездите са във ваша полза и това наистина ще създаде възможност за подновяване на връзката от миналото и за задълбочаване на връзката. Тези, които имат връзка или са женени през ноември, ще бъдат отдадени на партньора си и ще мечтаят да пътуват заедно. Ще се насладите на вкусната храна, прегърната във вашия дом. Давате много любов този месец и искате да си я върнете. Свободните Раци ще се сближат с човек, когото познават от преди, и ще уредят среща, която има шанс да бъде успешна.

Здраве

Променливо здраве ви очаква през ноември. Имунитетът ви ще се подобри през първата половина на месеца, а от средата до втората половина на ноември ще започне да намалява. Ето защо е важно да вземете превантивни мерки, да се обличате по-топло, да избягвате ветровито и дъждовно време, да почивате и да избягвате стреса. Ще бъдете предразположени към дихателни проблеми.

Лъв

Работа

Най-накрая можете да наваксате работата и да забавите темпото. Вашите началници виждат колко струвате и какво сте направили за целия екип в миналото. Вие сте доволни от работата си и можете да очаквате увеличение на заплатата или бонус за вашата упорита работа. Дойде времето, което отдавна желаете, посветете се на себе си, на своето хоби и лични цели. Тъй като работата върви нагоре, препоръчително е да останете в работата, която вършите добре, и да не рискувате и да инвестирате пари в нови бизнес начинания, нито да се преместите при друг работодател през ноември. Безработните Лъвове ще получат благоприятни възможности за работа в публичния сектор, икономиката, съдебната система и производствения сектор.

Любов

Този месец сте фокусирани върху желанията и нуждите на партньора си, може да имате гузна съвест или просто трябва да угодите на другите. Във всеки случай ще разберете, че любимият човек работи около вас всеки ден и че заслужава вашата жертва и внимание. Изненадайте го с романтичен уикенд и искрени емоции. Свободните членове на знака са неудържими, излизат и се наслаждават на компанията на приятели. Любовните предложения не са конкретни и не ги приемате на сериозно, изчакайте по-добър период, за да влезете в сериозна връзка. Дотогава се забавлявайте.

Здраве

Когато сте изтощени, гледайте да се наспите. През първото десетилетие на ноември имунитетът ви ще се засили и ще обърнете внимание на здравето си. Ще имате дълго отлагани прегледи и ще вземете превантивни мерки, за да избегнете здравословни проблеми. Може да сте чувствителни към настинки.

Дева

Работа

Още много работа ви очаква през ноември и се очаква вие да бъдете инициатор и да организирате екипа. Трудът ви ще се отплати и няма да остане незабелязан от началниците ви. Ще докажете още веднъж колко допринасяте за екипа с вашата организация. Опитайте се да насочите част от енергията си върху хобита и мечти, за да останете спокойни и в добро настроение през този натоварен бизнес период. Безработните Деви ще получат благоприятни възможности за намиране на работа в областта на трафика, комуникациите, търговията, строителството и услугите.

Любов

Девите са изправени пред турбуленции в любовната сфера. Ще ви се стори, че партньорът ви бяга от вас, че не разбирате намеренията и действията му, но и че е твърде чувствителен. Нямате много търпение, така че са възможни насилствени спорове. Трябва да приемете факта, че не всичко може да бъде така, както си го представяте. Отпуснете се и бъдете с партньора си, когато той има проблеми. Не винаги вие сте основният виновник за лошото настроение на другите и е по-добре да създадете приятна атмосфера, отколкото да спорите за дреболии. Ако решите да успокоите страстите и да приемете ноември като малък бурен период, през последната седмица от месеца ще се насладите на прегръдките на половинката и взаимното спокойствие. Свободните членове на знака ще се съсредоточат върху кариерата си, въпреки че имат различни възможности за приключения.

Здраве

Ноември ви носи променливо здраве. Трябва да се движите повече и да прекарвате повече време на места, където има чист въздух. Ще ви е удобно да прекарате почивните дни в планината, ако имате възможност или по-често да ходите на излет сред природата или поне на ежедневна разходка. Вашите дихателни органи и стави ще бъдат чувствителни. Възможни са болки в костите и гърба.

Везни

Работа

Атмосферата на работното място става по-спокойна и най-накрая ще можете да организирате времето си. Вече няма да имате впечатлението, че не можете да контролирате нещата и няма да пропускате възможности. В края на месеца ще се посветите и ще освободите негативната енергия, която се е натрупала и която изпитвате от няколко месеца. Вашите колеги ще бъдат доволни от успехите ви в бизнеса до момента и от вашата ангажираност. Безработните Везни ще получат благоприятни възможности за работа в сферата на услугите, транспорта, логистиката, консултирането и здравеопазването. Ще са необходими организационни умения.

Любов

Везните продължават да блестят и са насочени към любовното поле. Всъщност фокусът е върху любовта и емоциите придават магнетично привличане, ставаш интересен и привличаш внимание където и да се появиш. Това може да се отрази особено на връзката ви, ако флиртувате безгрижно, което е лудо забавление за вас. Вместо това покажете на партньора си своята ангажираност и не се оглеждайте. Фокусирането върху любовта с адекватно поведение може да ви доведе до съвместен живот и да разширите семейството си. Свободните членове на знака се наслаждават на ноември, неговата красота и възможността да избират.

Здраве

Ноември ще бъде в по-голямата си част благоприятен месец в областта на здравето. Ще бъдете мотивирани да се движите и да се занимавате с ежедневни развлекателни упражнения и психофизическа релаксация. Направете всичко възможно, за да избегнете лошото време, защото сте склонни към настинки, а е възможно и възпаление на уретрата и затруднено кръвообращение в краката.

Скорпион

Работа

Ноември ви носи много успехи в сферата на бизнеса, напрежението бавно намалява, а вие изпълнявате задълженията си от предходните месеци. Ще постигнете компромис с колегите си и ще разпределите поравно бизнес отговорностите, ще бъдете доволни и спокойни. Що се отнася до финансите, те ще са добре този месец, ще започнете да мислите за започване на частен бизнес, в който семейството и партньорът ви ще ви подкрепят. Безработните Скорпиони ще могат да бъдат наети в сферата на управлението, търговията, трафика, комуникациите, икономическия и финансовия сектор.

Любов

Скорпионите ще имат добри отношения с партньора си този месец. Ще трябва да изразите емоциите си и да разрешите разногласията от миналото, за да процъфтяват връзката ви. Инвестирате в себе си в любовната сфера повече от обикновено и този път звездите ще ви се отплатят многократно. В личния ви живот забавлението ще бъде наложително. Ще се свържете с по-млада компания и ще се забавлявате заедно. Свободните Скорпиони се готвят за приключение с малко по-млад партньор, който може да ви заинтригува с бурния си живот. Ще ви бъде интересно, но няма да видите възможност за задълбочаване на връзката.

Здраве

През ноември ще имате спад в имунитета и чувствителното здраве. Ще бъдете предразположени към наранявания, фрактури, бактериални и вирусни инфекции. Ще бъдете чувствителни към стрес, който ще доведе до психосоматични проблеми. Възможен е урологичен дискомфорт, главоболие и болки в костите. Почивайте повече.

Стрелец

Работа

Концентрацията през първата половина на ноември ще бъде на високо ниво, ще сте организирани и ще завършите всички бизнес начинания навреме. Звездите са на ваша страна и ще можете да си починете през последната седмица на месеца. Някои от вас ще получат време за почивка, почивни дни или удължен уикенд. Използвайте ги разумно и се посветете на себе си. Така ще бъдете по-ефективни и по-ценни след това. Безработните Стрелци ще получат възможност да си намерят работа в сферата на мениджмънта и да започнат собствен бизнес, ако са планирали. Вашите управленски умения ще са необходими.

Любов

През ноември ще се нуждаете от време за себе си в любовната си връзка. Ще имате различни срещи, събирания с приятели от чужбина, но и бизнес срещи, които ще заемат свободното ви време. След всички събития ще искате да заспите и да отделите малко време за себе си, като напълно изключите партньора си от ежедневието. Може да поставите нещата в главата си по различен начин, но намирането на компромис ще бъде от решаващо значение за връзката ви. Необвързаните се наслаждават максимално на времето, прекарано със семейството и приятелите, получавате шанс да влезете във връзка, но съзнателно го пропускате през ноември.

Здраве

През ноември имунитетът ви ще спадне и ще сте предразположени към възпаления, сърдечно-съдови и урологични проблеми. Трябва да вземете превантивни мерки, за да избегнете сериозни проблеми. Ще бъдете чувствителни към стрес, което ще доведе до психосоматични проблеми. Обърнете внимание на дихателните органи, поддържайте топло и избягвайте излагането на студ и дъжд.

Козирог

Работа

Бизнес задачите през този месец ще ви изтощават, като търсите място и ще се опитате да се отпуснете през уикенда. Звездите не са във ваша полза, когато става дума за почивки и когато нямате бизнес планове, семейните проблеми и занимания ще ви бъдат наложени. Уважавайте хората около вас и постигайте бизнес цели, свободното време ще дойде през зимните месеци. Ако мислите да смените работата, не е моментът, изчакайте по-добри времена и възможности. Безработните Козирози ще могат да си намерят работа в ИТ индустрията, трафика, комуникациите, търговията и дизайна. Работата на свободна практика може да ви донесе добри печалби.

Любов

Козирозите, които са във връзка или брак, имат добра комуникация с партньора си. Ще имате възможност да промените местоживеенето си или да отидете в чужбина. Помислете за ход, който може да промени отношенията ви. Някои от вас ще мечтаят за по-кратко пътуване, но то ще бъде отложено за края на тази или началото на следващата година. Понякога ще бъдете объркани за това, което ви се случва, но реалността ще ви донесе удоволствие. Свободните Козирози са в капан в миналото, честният разговор с приятели може да реши вашите дилеми. Посветете се на срещи с нови хора, защото миналото не може да ви донесе нищо добро.

Здраве

Първата половина на ноември ще ви донесе повишена чувствителност към стресови обстоятелства и това ще ви създаде проблеми. Ще бъдете чувствителни към бързи промени във времето, водещи до повишена умора и главоболие. През втората половина на ноември гърлото и пикочните пътища ще бъдат чувствителни, възможно е възпаление. Вашето кръвно налягане ще варира.

Водолей

Работа

Бизнесът застава през ноември и вие не сте доволни. Ще трябва да изчакате, за да видите напредъка в кариерата. Сега не е моментът да увеличавате заплатата си и да получавате повишение. Чувствате се нервен и ще се оплаквате, защото сте инвестирали и с право очаквате повишение. Това ще се случи през следващите месеци, а дотогава се фокусирайте върху любовното поле и се наслаждавайте максимално на емоциите. Безработните Водолеи ще могат да получат нови работни места в сферата на транспорта, туризма, образованието, услугите, мениджмънта, индустрията и строителството.

Любов

Водолеите се усмихват с любов този месец, необвързаните ще имат възможността да влязат в дългосрочна връзка и да намерят сродна душа. Ако сте женени, вашият партньор ще иска да прекарва повече време с вас, така че връзката да се задълбочи и вие да се насладите на времето, предназначено само за вас двамата. Приятната атмосфера ви следва през целия месец и ще бъде особено изразена преди края на ноември. Ако има проблеми от миналото, които искате да разрешите, опитайте се да ги преодолеете, като покажете искрени емоции и качествено прекарано време с партньора си. За вас ще бъде еднакво важно как да организирате съвместния си живот, но и как да си прекарате добре.

Здраве

Ще се оправите, но помислете за профилактични прегледи. Чувствителност към стресови обстоятелства е възможна през първата половина на ноември, така че намерете време за почивка. През втората половина на месеца ще бъдете в по-добро и стабилно здраве, но е възможна податливост към настинки и вирусни инфекции, така че вземете превантивни мерки.

Риби

Работа

Кариерата ви върви добре, интересувате се от изучаване на нови умения или чужд език. Изразете желанията си пред екипа и ще получите възможност да отидете на интересен, образователен курс. През първата седмица на ноември може да има дребни проблеми в работата. Вашите началници ще ви се доверят, ще ви дадат повече отговорности и ще управляват проект. Ще имате проблеми с организирането на всичко необходимо. Направете всичко възможно да разрешите проблемите, помолете за помощ от колеги. Безработните Риби ще получат възможност да бъдат наети в сферата на дизайна, икономиката, здравеопазването, услугите, архитектурата и строителството.

Любов

Много Риби ще увенчаят връзката с годеж или брак тази есен. Красивата любовна атмосфера продължава през целия ноември. Ще бъдете спокойни и усмихнати, ще се насладите на вкусна храна, торти, филми и романтични разходки с половинката. Ще си доверите тайни, които ще укрепят доверието ви и ще бъдете взаимна опора. Предложението ви за съвместно парти ще подхожда на партньора ви. Свободните Риби са фокусирани върху излизането с приятели. В момента не сте отворени за срещи с нови хора и за връзка. Изчакайте своите пет минути, а дотогава се насладете на свободата максимално.

Здраве

През първата декада на ноември ще бъдете чувствителни към настинки. Възможни са проблеми с дишането, колебания в кръвното налягане и чувствителност към стрес. Обърнете внимание на хроничните заболявания. Имате нужда от повече почивка и релаксация. През втората половина на месеца имунитетът ви ще се засили и ще имате повече енергия. Вашето здраве ще бъде много по-добро.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close