You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Септември 2021

Голям месечен хороскоп: Септември 2021

Овен

Работа:

Новолунието на 6 септември, което идва в шестия ви дом на здраве и производителност, ви помага да се посветите на тялото си и на това, от което се нуждаете, за да се чувствате по -добре. Това новолуние също ви фокусира върху професионалните ви цели и ви мотивира да се съсредоточите върху всички дейности. Вашата смелост и мотивация ще бъдат изпитани около 14 септември, когато Слънцето се противопостави на Нептун. След това трябва да се съсредоточите върху ежедневието си и да не позволявате на важните подробности да ви пречат.

Това е месец, в който няма да се чувствате най -добре и това се дължи най -вече на настроението и волята ви, а не на обкръжението ви. Вселената ви казва да включите чара си и да го използвате в дози, в онези моменти, когато преговаряте и преговаряте. Каквото и да правите, опитайте се да планирате напред и да се движите с лесни и бавни стъпки.

Ще постигнете най -голям успех чрез силната си решителност и постоянство и хората със сходни качества като вас ще ви помогнат. Втората част на месеца ви носи помощ от човек, на когото не сте мислили, че можете да разчитате. Особено добро финансово положение ви очаква след 22 септември.

Това е особено добро време за Овните в областта на недвижимите имоти и търговията.

Любов:

Вашият любовен живот става по -сериозен около 10 септември. На 20 септември около пълнолунието е важно да се отървете от всички онези неща и навици, които заемат много голяма част от вашето подсъзнание.

Отървете се от миналото и прекъснете всички връзки. Заслужавате да се чувствате свободни, без тежестта върху сърцето си. Ретрограден Меркурий на 27 септември завършва месеца по странен начин – възможно е да се върне човек от миналото или проблеми във връзката. Но вярвайте в себе си и в това, което имате или желаете за себе си и тогава всичко е възможно.

Ако нямате връзка, важно е да се отървете от онези хора, които не ви носят нищо добро и които не извличат най -доброто от вас. Позволете си да бъдете по -близо до онези, които ви срещат и да ви усмихнат. С началото на сезона Везни е възможно да се свържете с интересен човек, към когото никога не бихте проявили интерес преди.

Здраве:

Обърнете внимание на гърлото си.

Телец

Работа:

След 14 септември Марс активира шестия ви дом на производителност и ви носи успешни сделки. Ще бъдете амбициозни, но лесно ще постигнете всичко, което искате. Но внимавайте да не прекалявате и имайте предвид, че е важно да намерите време за почивка. 20 септември е пълнолуние, което е във вашето поле на общност, което ви носи добри отношения и работа в екип, но и подкрепа от колеги. Той също така ви носи важни уроци за хората, с които работите, като задълбочава сътрудничеството, което може да е било повърхностно досега.

Това е чудесен месец за стабилизиране и обмисляне на нови планове за бъдещето. Ще имате голяма подкрепа от земните знаци, въпреки че ще можете да разчитате на Водолей. Финансите ще се подобрят в края на месеца, но вие сте Телец и винаги имате акции. Важно е да работите с хора от чужбина, защото това ще увеличи доходите ви.

Любов:

Хороскопът ви започва с новолунието на 6 септември, което носи приятен танц във вашия романтичен и любящ пети дом, насърчавайки ви да играете с емоции, да си позволите да се чувствате щастливи и да сте в добро настроение.

До 23 септември може да сте готови да се сбогувате с хора, които не ви носят нищо добро и които са токсични за вас. Това е период, когато Венера създава опозиция с Уран и ви носи важни уроци, че манията всъщност не е любов. Каквото и да правите, ще можете да разчитате на съветите на близките си, а Овенът ще се окаже наистина добър приятел.

За тези, които не са във връзка, това е период, който носи нов роман с силна страст. Освен това Венера влиза в седмия ви дом на партньорство на 10 септември, като ви помага да започнете красива история с човек, с когото си кореспондирате дълго време или който не разбира какво правите. Това е период, в който любовните отношения и приятелства ще бъдат по -дълбоки и ще имате силни емоции. Човек, роден в знака на Близнаци, може да разтърси света ви и да ви накара да почувствате нещо, което отдавна не сте чувствали. Това е период, който носи силна енергия.

Здраве:

Имунитетът ви е отслабен, приемайте повече витамини.

Близнаци

Работа:

Това е месец на големи планове и идеи, но реализацията ще върви малко по -бавно. Първо ще трябва да стабилизирате и завършите останалите задачи, преди да преминете към нещо ново. Трябва да знаете, че този месец няма да можете да постигнете много сами, така че ще трябва да потърсите подкрепа от другите, но и да организирате работата.

Финансите се подобряват в края на месеца и приходите бавно се увеличават. Нетърпението ще бъде вашият най -голям враг, затова е важно да проявите спокойствие и да мислите ясно и да оценявате ситуациите. Възможно е да се реализира стар план.

С началото на сезона ще станете по -креативни и ще използвате времето си полезно. Ако имате желание да изразите себе си по някакъв начин, направете го.

Любов:

Ще станете много по -практични в любовния си живот, особено около 10 септември, когато Венера активира шестия ви дом на обслужване и практичност, като ви помага да бъдете прагматични и да действате разумно. Този месец няма да бъде легло с рози, но ще трябва да подходите разумно, ако искате да запазите страстта си. Бъдете внимателни около 27 септември и ретроградния Меркурий, който ще ви даде стимул да се върнете към някои любови от миналото, странни хора и ще ви донесе хаос в рая. Следвайте сърцето си, но също така се вслушвайте в разума си този месец.

Самотните Близнаци имат шанса да срещнат нов човек в обкръжението си, а за някои от тях е възможно да започнат връзка с близък приятел. Ще бъдете много очарователни и ангажирани от всички страни, така че е възможно да имате повече ухажори през септември, единственият въпрос е колко от тях ще ви бъдат интересни.

Здраве:

Възможни са настинки.

Рак

Работа:

Новолунието на 6 септември активира комуникативния ви трети дом и ви помага да споделяте информация, но и да се свързвате с други хора за взаимна изгода.

Този месец ви носи нови идеи и проекти, които могат да ви донесат изпълнение на целите ви в дългосрочен план, но и да се насладите на работата, както и на финансова печалба. Бъдете умерени в харченето и се опитайте да бъдете отговорни. Опитайте се да изградите плановете си въз основа на оценки на вашето поведение и действия и предлагайте нови идеи на колегите, които лесно ще ви дадат своята подкрепа.

Любов:

На 10 септември Венера влиза във вашия романтичен пети дом и ви носи страст, независимо дали сте неженени или във връзка. Това е чудесен период за свързване със стара любов, но и за влюбване в напълно нов човек. До 14 септември Марс влиза във вашия четвърти дом и семеен дом, като ви държи съсредоточени върху близките си и желае да създадете семейство, особено ако сте в дългосрочна връзка.

Това е подходящ момент за любов, особено за тези Раци, които са необвързани. Любовта ще се случи на работното място и съвсем неочаквано. Позволете на този човек да се приближи до вас и да ви се отвори. Някои Раци няма да знаят какво правят с човек, който много им харесва, но следват това, което правят, а не това, което казват и това ще ви даде отговора.

Здраве:

Гледайте теглото си. Възможни са и чести промени в настроението.

Лъв

Работа:

Що се отнася до работата, септември ви дава възможност да се съсредоточите върху завършването на някои важни дейности, да проверите дали всичките ви планове са реализирани, а след това и нови идеи, които бихте искали да реализирате до края на годината. Ако имате нови идеи или проекти за начало, дръжте ги за себе си, поне докато се развият в нещо по -конкретно. Служебните пътувания не се препоръчват през този период, така че би било добре да изчакате поне малко.

На 6 септември, с новолунието, къщата ви се активира в изобилие, така че ще имате милион шансове да спечелите, но и да се чувствате чудесно по отношение на работата. На 14 септември Марс активира вашия дом за комуникация, който ви дава възможност лесно да се свържете с нови клиенти и сътрудници и да подобрите динамиката на работа във вашия екип. Но внимавайте как общувате, защото някои хора може да ви възприемат като арогантен човек.

Любов:

За онези Лъвове, които имат връзка, септември ще бъде месец, в който ще се сблъскат с проблеми, но с които ще се справят успешно поради своите способности. Важно е да имате отворен ум и така да подходите към проблемите. Работата ви ви отдалечава от любимия човек и ако това е така, може би трябва да забравите за егото си и да покажете своята уязвимост и отвореност към комуникацията.

Свободните лъвове ще могат да получат нещо конкретно, особено ако това е човек, който не е сигурен как се чувства. Симпатиите могат да бъдат взаимни, но не можете да прочетете другата страна и това ще ви притесни ужасно, но ще намерите решение. Нещата ще станат по -ясни след открит и честен разговор.

Здраве:

Възможни са проблеми с краката.

Дева

Работа:

На работното място има много проблеми. Не сте съгласни с шефовете, колегите могат да ви вземат кредита и ви се струва, че всички са обърнати срещу вас и че работят зад гърба ви, докато вие се мъчите да изградите кариера и да дадете всичко от себе си. Смятате, че това не е честно спрямо вас. Изчакайте още малко, преди да имате добър период да започнете нова работа или да заемете нова позиция, която ще ви даде по -добра позиция. Дотогава се опитайте да останете съсредоточени и да изпълнявате задачите навреме.

Безработните Деви ще имат благоприятни условия за заетост в областта на обществените услуги, забавленията, гостоприемството и управлението. Работата на свободна практика ще се изплати.

Любов:

Този месец сте претоварени с работа, така че вашият любовен аспект е на второ място. Дори да отидете на почивка, вие носите бизнес отговорности със себе си. Това ще притеснява партньора ви, който се опитва да ви направи по -лесно и по -удобно. Понякога сте нервни без видима причина, така че партньорът ви е объркан от поведението ви. Той може да се обвинява, защото не знае какво не е наред с вас. Бъдете честни с партньора си и се опитайте да не бъдете груби, когато имате лош ден.

Като цяло между вас всичко е наред и трябва да се придържате към плановете си за бъдещето и да продължите да работите по тях, този месец е идеален за разширяване на семейството. Самотните Деви ще избегнат влизането в нова връзка и ще се опитат да се излекуват от старите рани, но е възможно да се появи човек, който ще ги увери, че истинската любов съществува. Следва хубав романтичен период.

Здраве:

През септември ще бъдете в добро здраве. Имате нужда от повече движение и стойте на чист въздух. Избягвайте инерцията. Ако прекарвате твърде много време в седнало положение, ще имате болки в гърба и ставите. Ежедневната разходка и развлекателната физическа активност ще ви бъдат полезни. От време на време са възможни проблеми с лоша циркулация.

Везни

Работа:

Истинският дух на бизнес екипа ще се усети този месец. Връзките с колегите са добри и те могат да ви помогнат да решите най -трудните задачи. Свикнали сте, че работата трябва да е стресираща, но този месец звездите ще докажат обратното. Въпреки че се чувствате в застой и мислите, че не напредвате сега, важно е само да бъдете постоянни, времето ви за успех тепърва предстои. Не насилвайте нищо този месец и оставете нещата да вървят сами. Ако можете, спестете пари този месец, защото ще има приток от внезапни източници.

Безработните Везни ще имат възможност да работят в областта на мениджмънта, образованието, развлеченията, ИТ индустрията и електрониката.

Любов:

Септември носи на Везните много романтика, хармония и съвместни дейности с партньора. Предстоят красиви, продуктивни дни, на които да се насладите. Заедно с партньора си мислите за обновяване и разширяване на семейството, звездите са във ваша полза в този аспект. Имате повече време, така че с удоволствие прекарвате дните си със семейството и приятелите си. Трябва да използвате хармоничния период, за да реализирате плановете и желанията си, всичко ще се реализира по -лесно от преди. Свободните Везни ще се опитат да имат връзка с човек, когото познават отдавна, но тази връзка може да е краткотрайна. Помислете дали този човек е подходящ за вас и никога не забравяйте какво заслужавате.

Здраве:

През септември ще имате спад на имунитета. Внимавайте с хранителните стоки, възможни са стомашни проблеми, но и бактериални инфекции. Ще бъдете чувствителни към стрес. През втората половина на септември ще има подобряване на имунитета и повишаване на устойчивостта на организма ви към болести. Почивайте си повече и се разхождайте сред природата.

Скорпион

Работа:

Що се отнася до кариерата, имате много отговорности, но се справяте добре с тях и завършвате всичко навреме. През следващите месеци ви очаква голям успех и ще бъдете възнаградени за цялата работа, която сте положили. Въпреки че ще има дни, в които ще бъдете уморени, много проекти зависят от вас и няма да можете да ги отложите.

Винаги, когато имате почивен ден, се съсредоточете върху себе си и близките си и не мислете за работа. Не носете у дома тревогата от работа. Намерете баланс в себе си и се опитайте да останете спокойни и толерантни, независимо какво се случва на работното място.

Безработните Скорпиони ще получат шанс да си намерят работа в здравеопазването, търговията, комуникациите и транспорта. Ако планирате да започнете частен бизнес, ще имате благоприятни условия.

Любов:

Септември носи на Скорпионите спокойствие и релакс, точно това ви е необходимо след активните летни месеци. Искате да прекарвате повече време у дома и да се посветите на себе си и на партньора си. Не искате да се разочаровате, ако не можете да получите правилния терен, така че инвестирайте в добро капо. Месецът е много продуктивен за вас и ви очакват красиви събития в областта на любовта. От вас зависи да се отпуснете и да се насладите, докато не възникнат нови отговорности, на които ще трябва да се ангажирате.

Свободните Скорпиони ще се свържат с човек, който ги е завладял за кратко време. Това ще бъде връзка, пълна с изненади, нежност и романтика. Дълго сте чакали подходящия човек, а звездите казват, че септември е месецът на любовта.

Здраве:

Началото на септември ви носи лоша циркулация, податливост към инфекции, последвани от висока температура и алергични реакции. Ще бъдете склонни към наранявания. Бъдете внимателни, когато боравите с остри предмети. През втората половина на септември очаквате подобрение, стабилно здраве и по -добър имунитет. Ще бъдете устойчиви на стрес.

Стрелец

Работа:

Що се отнася до работата, имате възможност да започнете кариера в чужбина и това предложение е добро само ако семейството ви се вписва в такива планове, в противен случай ще ви бъде трудно да се посветите на кариерата си. Възможно е също така да получавате поощрения във фирмата, в която сега работите. Тази позиция, освен по -добър материален статус, ще ви донесе много повече отговорност, така че помислете дали сте готови за такава голяма крачка.

Безработните Стрелци ще получат шанс да си намерят работа в търговията, финансите, управлението, публичния и правния сектор. Ще са необходими вашите организационни умения.

Любов:

Стрелец очаква още един спокоен и стабилен месец, когато става въпрос за любов. Имайте предвид, че най -важното в този месец е да се посветите, да ходите повече, да излизате, да стоите сред природата, да спите. Имате нужда от почивка и вашият партньор ще разбере. Можете също така да организирате обеди за цялото семейство и да подобрите отношенията с най -близкото и разширеното семейство.

Това е идеална възможност да работите върху качествени отношения. Разбирате се добре с партньора си и се разбирате, така че лесно ще разрешите всички проблеми.

Препоръчваме ви да организирате добре свободното си време и да се съгласувате с партньора си, така че да имате време да пътувате някъде или да отидете на пикник. Като цяло предстои хармоничен месец, на който да се насладите. Свободният Стрелец няма да започне нова връзка този месец, но са доволни от общуването, излизането и вниманието, което получават от противоположния пол.

Здраве:

Вашето здраве е стабилно през първото десетилетие на септември и сте устойчиви на стрес. Към средата на месеца може да има спад на имунитета и податливостта към инфекции и възпалителни процеси, особено в урогениталния тракт. Избягвайте дъжд и влага. В края на месеца кръвообращението ви ще се подобри. Обърнете внимание на зъбите.

Козирог

Работа:

Бизнес аспектът не е най -добрият за вас, не сте мотивирани за нови победи в работата. Сякаш сте изтощени от упорита работа, спестявания и труд, за да постигнете определена позиция на работното място. Време е да я зарежете и да продължите напред. Би било добре да си вземете почивка през септември и да си представите реалистично как ще върви след това работата. Ако не виждате перспектива, колкото и да се опитвате, време е да продължите напред и да потърсите нова работа, която да цени работата ви. Безработните Козирози ще имат възможност да бъдат наети в областта на образованието, транспорта, мениджмънта, медиите и маркетинга.

Любов:

Козирозите този месец имат възможност да се насладят с партньора си и да организират по -кратки пътувания, където химията, която смятаха за загубена, ще работи отново. Въпреки че през предходните месеци имаше спорове, септември ще бъде спокоен месец, изпълнен с любов, който ще ви донесе смях, романтика и общи моменти с партньора ви, които са запомнящи се. Ще имате време за семейни дейности, но и за излизане с приятели, което ще ви донесе много радост. Това сте пропуснали в предишния период, така че сега имате възможност да компенсирате пропуснатото. Що се отнася до свободните Козирози, те имат възможност да влязат във връзка с човек, който е много по -възрастен от тях. Тази връзка може да бъде възмутена от околните, но вие следвате сърцето си и се наслаждавате на предстоящите срещи.

Здраве:

През първата половина на септември ще имате стабилно здраве и повишена устойчивост на стрес. Ще бъде добре да се движите, да отделите достатъчно време за почивка и психофизическа релаксация. През втората половина на месеца сте склонни към урологични проблеми, внимавайте да не настинете. Възможен е спад на имунитета.

Водолей

Работа:

Що се отнася до бизнес сферата, вие сте демотивирани, защото не виждате резултати от вашата работа и упорита работа. Смятате, че заслужавате повече и не сте доволни от настоящата си длъжност. Следват промени в областта на кариерата, вероятно ще решите да започнете частен бизнес или да промените компанията, в която работите. На безработните Водолеи се предлагат оферти за работа, които си заслужават и не бива да се пропускат.

Финансите ви са стабилни и се препоръчва да продължите да спестявате, за да можете да изпълните всички задължения и в същото време да продължите да се наслаждавате на малките удоволствия. Безработният Водолей ще има шанс да си намери работа в сферата на мениджмънта, услугите, здравеопазването, образованието, икономиката и ИТ сектора.

Любов:

Водолеите през този месец могат да очакват колебания в емоциите, така че един ден те ще бъдат тъжни, на следващия ден ядосани, а на третия ден всичко ще бъде наред. Тези промени обаче нямат нищо общо с партньора ви, въпреки че той ще се чувства отговорен за емоциите ви. Поради неясноти ще има кавги и недоразумения, които могат да повлияят негативно на връзката ви и да доведат до охлаждане на връзката. В края на месеца нещата се решават по един или друг начин. Ще има много разводи, скъсване, но и успокояване.

Бурният период ви носи нови уроци и ви мотивира да работите върху себе си и да се борите за връзката или брака си, ако емоциите ви са силни. Свободите Водолеи имат възможност да се срещнат с човек, който ще промени коренно живота им. Пред вас е любовна история, която ще продължи.

Здраве:

Септември като цяло ви носи добро и стабилно здраве. Ще имате по -добра циркулация, ще бъдете устойчиви на стресови обстоятелства и имунитетът ви ще бъде силен. Трябва да имате достатъчно почивка и ежедневна развлекателна физическа активност. В средата на месеца са възможни алергични реакции.

Риби

Работа:

По отношение на бизнеса Рибите могат да очакват напредък в своята област. Това не означава само в работата, която обикновено вършите. Ако имате хоби, то може да стане печелившо през септември. Някои Риби ще имат късмета да започнат хоби бизнес, който напълно ще замени обичайната им работа. Този период ви носи много шансове за успех и се очаква да сте максимално съсредоточени и да работите върху производителността си, за да постигнете всичко. Безработните Риби ще получат благоприятни възможности за работа в областта на правосъдието, икономиката, администрацията, дизайна и развлеченията. Ще имате приток на средства на свободна практика.

Любов:

Рибите този месец се препоръчват да бъдат толерантни и да имат повече разбиране към партньора. Кавги и дори раздели могат да възникнат поради неща от миналото, които са останали неразрешени и които ви тормозят месеци наред. Само с честен разговор ще можете да решите проблемите и да подобрите отношенията и по този начин да изведете връзката на правилния път. Очаквайте промени в настроението както от вас, така и от партньора ви. Напрежението може да продължи дни, което ще ви накара да се почувствате изтощени и много зле. Ако видите, че няма движение и че някои неща не можете да разрешите, продължете да намирате дейности, които ви правят щастливи, обградете се с хора, които ви подкрепят и които ви обичат. Свободните Риби ще срещнат човек, с когото имат много общи неща. Отначало това ще бъде приятелство, което може да се превърне в роман.

Здраве:

Септември ви носи повишена жизненост, имунитет и кондиция, а оттам и добро и стабилно здраве. Ще бъдете пълни с енергия и ще се отпуснати всеки ден. Развлеченията, разходките сред природата на чист въздух ще ви бъдат полезни, когато времето позволява. Възможно е да сте склонни към алергични реакции в средата на месеца.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close