You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Хороскоп за деня – 8 декември

Хороскоп за деня – 8 декември

 Хороскоп за деня - 8 декември
Хороскоп за деня – 8 декември

Овен
Внимавайте днес да не бъдете манипулирани от познат човек. Възможно е някой да се опита да ви сложи думи да сложи в устата и да се възползва от това. Не падайте в капани. Отворени сте към нови идеи и приемате чужди предложения. Използвайте очите и ушите, за да се възползвате от информацията. Вярвайте в себе си.
Телец
В думите днес ще се крие голяма сила, затова внимавайте как ги използвате. Ще манипулирате другите в своя полза, но в крайна сметка нищо няма да се случи, както вие сте искали. Дайте на другите свобода в мисленето и им позволете да решават от свое име. Бъдете отворени и честни към всички.
Близнаци
Вашето поведение е променливо. Един ден сте пълни с енергия, а на следващия се държите като изпаднали в дълбок сън. Не очаквайте някой друг да ви премести от мъртва точка. Ще трябва да покажете повече инициатива, ако искате да направите нещо повече за себе си. В любовта също не знаете какво искате. На моменти провокирате партньора си и го предизвиквате излишно, а в следващия момент решавате, че се нуждае от мир и сигурност. Време е да станете по-критични по отношение на себе си.
Рак
Това е много добър период за кариерата ви. Материално сте ориентирани и имате възможност да осъществите някои мечти, които сте смятали, че никога няма да осъществите. Днес ви очаква споразумение за по-голяма сделка. Използвайте своите пет минути и създайте основа за следващия период. Ако сте свободни, днес е възможно да ви изненадат. Един човек се интересува от вас, но досега не сте го забелязали. Време е да го забележите. Много ще ви хареса това, което ще видите.
Лъв
Днес не се страхувайте да покажете чувствата си. Вярвайте в хората не повече от обичайното. Ще видите, че всичко върви добре, когато нещата се правят с доверие и позитивизъм. Вслушайте се в хората, които ви харесват. Ще ви дадат важна информация, която чакате от дълго време. Може и да не ви хареса това, което ще чуете, но в дългосрочен план това е най-доброто за вас.
Дева

Ще се чувствате несигурни и сякаш някои неща ви се изплъзват от ръцете. Огледайте се около себе си и помислете какво сте направили. Това ще ви даде по-голяма самоувереност и ще ви помогне да осъзнаете някои неща. Ако работите с чужденци, днес е възможен договор, който ще ви донесе успех. Покажете по-голяма гъвкавост по отношение на партньора. Твърде сте загрижени за дреболии, а това само натоварва връзката ви. Свободните Деви просто не знаят какво искат.
Везни
На работното място се случват многобройни дейности, които не сте в състояние да следите. В момента имате спад на концентрацията и липса на енергия. Ще трябва да направите нещо, за да не си пропуснете шанса си. Промените, които се случват около вас може да ви заобиколят и по-късно да се провалите заради пропуснатата възможност. Твърде сте толерантни към партньора и той взема превес над вас. Време е да поговорите с него и да го накарате да се съобрази с общите ви интереси.
Скорпион
Не позволявайте на страха от провал да ви забавя по своя път. Въпреки че най-много искате да изчезнете от „сцената“ и нещата да се случват по най-лесният начин, то днес това не е разумно решение. Този път трябва да се покажете като лидер. Отървете се от страха и поемете контрола над живота си.
Стрелец
Днес ще имате шанс да заинтересувате един човек на висока позиция за работата си. Трябва да сте по-упорити и да го убедите в успеха на вашия проект. Нещата ви вървят добре, само ви е необходима по-голяма увереност. Вие сте си най-голямата спирачка. Партньорът ви е напълно отдаден и се старае да ви помогне. Неговите съвети ще бъдат от голямо значение в този период. Ако сте сами, имате възможност да срещнете приятна личност, която е ориентирана към връзка.
Козирог
Ако възнамерявате да подпишете договори, бъдете много внимателни. Възможно е да пропуснете някой член от договора и по-късно да имате проблеми. Материалното ви положение е добро, но това в момента не ви удовлетворява. Вашите амбиции са големи и сте положили много труд, за да ги осъществите. Партньорът ви следи в движение. В момента, голямо значение отдавате на материалното и можете да сте напълно спокойни в този план.

Водолей

Посветени сте на работата, но ви липсва организация. Тази липса ви отнема енергията и губите контрол над финансите и не можете да предскажете следващите стъпки. Ако се занимавате с политика, възможен е успех. Партньорът се опитва да ви следват, но не успява. Време е да покажете повече внимание и да спрете да се държите, като че ли не съществува. Свободните Водолеи винаги са готови за приключения.
Риби

Обикновено сте тихи и не показвате големите си амбиции. Но в този период ще трябва да покажете малко по-голяма агресивност и готовност за действие. Не е достатъчно само да бъдете ценени. Ако мислите, че никой няма да забележи безкрайното ви трудолюбие, много се заблуждавате. Днес обаче ще трябва да се противопоставите на колегите и да заслужите тяхното уважение. Престанете да търсите грешки в партньора си. Вместо това, обърнете се към себе си и променете своето поведение

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!