You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Най-пленителните дами в зодиака: Жената Рак

Най-пленителните дами в зодиака: Жената Рак

Не я изпускайте, когато я видите — тя е сред най-прекрасните в света — жената Рак

Тя умее да превръща всяка къща в дом и всеки аспект от живота да изпълва с искрена топлина и любов. Става дума за жените, които са родени под зодия Рак в хороскопа. Срещнете ли някоя от тях — не я изпускайте!

Жената Рак - защо си струва да не я изпускате?
Жената Рак – защо си струва да не я изпускате?

Жената Рак не показва твърде явно външната си красота, но в нея има очарование, което ще ви привлече като магнит. Дамите родени под този знак са и сред най-спокойните знаци от зодиака — обмислят и планират всичко, спокойни са, овладени и идеални за създаване на семейство.

С тях ще можете да се почувствате наистина уютно, освен това можете да сте сигурни, че няма да ви накара да вършите щуротии в малките часове на нощта. Дамите родени под зодия Рак са непредпазливи, но и лесно се влияят. Внимавайте и не разбивайте сърцето им — трудно забравят и още по-трудно прощават. Обичат да пътуват, но са много привързани към дома, децата, съпрузите си.

Жената Рак е уникална и неповторима, грижовна, добра, лоялна и привързана. Истинска дама за пример! Тя напълно ще промени законите на физиката в живота ви и ще ги завърти на 180 градуса. В същото време обаче, ще ви накара да се чувствате наистина като в рая.

В леглото е нежна и чувствена, но може да бъде неопитомена и непредсказуема. Никога няма да се уморите от нейните целувки. Нейната искрена душа търси човек, който умее да обича и който ще умее да разбира нейните тихи въздишки. Мъж, който ще й бъде опора и ще се бори заедно с нея във всяка битка. В замяна ще ви подари цялото си същество и ще бъде готова да остане с вас и в добро, и в зло, ако това е необходимо.

Перфектно съпруга, грижовна и добра майка, жената Рак пленява със своя вроден чар, който носи естествено и спонтанно като истинска дама.

На тази ценна и всестранна жена й е необходим мъж, който е силен и решителен, но също и грижовен и отговорен. Така че господа, срещнете ли я — борете се да я задържите завинаги. Иначе много ще съжалявате.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!