You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Palais Bulles – един различен рай

Palais Bulles – един различен рай

Palais Bulles е едно наистина необикновено място

Palais Bulles е необичайно място във Франция, което изглежда като сбъдната детска мечта. И е точно това. Този необичаен дом е въплъщение на любовта на едно дете към балоните, което, когато пораства, решава да превърне в дома си, в нещо необичайно.

Palais Bulles или Двореца на балоните в Кан, е най-скъпият дом, изграден в Европа. Това впечатляващо здание с футуристичен вид, според Christie’s International Real Estate струва 455 милиона долара.

Palais Bulles - един необичаен рай, вдъхновен от барбароните
Palais Bulles – един необичаен рай, вдъхновен от барбароните

Футуристичната сграда, която е проектирана с необичаен интериор, има 10 спални, сферичен хол и градина с басейни и езера.

palais-2

Построена е в периода между 1975 и 1989 г., а вилата повече прилича на малък квартал, отколкото на частна къща. Дизайнерът, който стои зад този необичаен външен вид е Анти Ловаг.

palais-5-1

В тази къща няма да намерите нито една права линия, а темата за балона може да се наблюдава в цялата вила. Необичайната архитектура е вдъхновена от историите за Барбароните, макар че реализацията доста се различава от дома на така любимите герои от книжките и анимационната поредица.

palais-3

Имението разполага със сцена на открито, необичайни детски стаи, кухни, спални и други помещения, пригодени за всякакви нужди. При все това е изключително предизвикателство да се живее в него. Тъй като самата му конструкция е много необикновена.

palais-6 palais-7

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!