You are here
Home > Без категория > Седмичен хороскоп 10 – 16 октомври

Седмичен хороскоп 10 – 16 октомври

Овен

Работа — Дълго време не сте били под такъв голям натиск на работа. От вас в момента да се очаква твърде много. Бъдете търпеливи, защото трудът ви ще бъде награден и най-накрая ще имате възможност да обърнете внимание на себе си.

Любов — В любовта всичко върви добре, дори по-добре, отколкото се надявахме. Просто все още криете емоциите като змията краката.

Здраве — Добро.

Седмичен хороскоп 10 - 16 октомври
Седмичен хороскоп 10 – 16 октомври

Телец

Работа — Вашата сила ще се прояви на преден план тази седмица. Като флагман в бизнес план, вие нямате нито малки, нито лесни задачи. Голямата отговорност, идва с високата позиция.

Любов — Вашата връзка е изпаднала в леки колебания и разногласия, но всичко това много бързо ще се реши в края на седмицата и с разговор.

Здраве — Чувствате умора.

Близнаци

Работа — Нова работа, нови задачи, нови предизвикателства. Това е седмицата на приспособяване към новите обстоятелства, които не ви се отдават трудно, но се опитвате да не го показвате.

Любов — Независимо от малката раздвоеност на личността, която половинката ви намира за очарователна, любовта ви цъфти и тази седмица.

Здраве — Повече тренировки.

Рак

Работа — Важно е да се успокоите, за да приспособите към колектива. Трудно ви е да търпите критиките, но за сега, спокойната атмосфера ви удовлетворява и това е най-важното.

Любов — Продължавате да сте затворени и смятате, че това е добре за вас, но понякога се чудите – докога така?

Здраве – Повече движение пеша.

Лъв

Работа – Липсват ви предизвикателствата, които имахте преди. Не можете да игнорирате своя състезателен дух и желание за развитие, а в момента, никак не можете и да се реализирате.

Любов – Насладете се на отношенията си с партньора. Ревността ви създава проблеми, но това ще се реши бързо и лесно.

Здраве – Добро.

Дева

Работа – Искате добра работа, а съвършенството не съществува? Въпреки че вашия знак постоянно следи за съвършенството, този път греши. А вие пропускате доста възможности.

Любов – В любовта ви върви тази седмица. Ще получите съпричастност и разбиране от половинката си, за всички ваши, малки дреболии, които ви интересуват

Здраве – Намалете храната.

Везни

Работа – Вашето нежелание ви пречи, а имате големи планове за частен бизнес. Вместо това стоите на място. Стегнете се, работата не може да чака. Който не работи, той не печели.

Любов – В живота ви идва един човек, който ще ви заинтригува и във вас ще събуди вяра в любовта.

Здраве – Чувствате се добре.

Скорпион

Работа – Не отказвайте нови бизнес оферти, ще се каете. Имате чувството, че парите ви не са достатъчно, а същевременно не мислите много за свободното си време и насладата в живота.

Любов – Вече дълго време сте сами, но не и самотни. Искате да се забавлявате, само че сега заради работата, имате по-малко време за това.

Здраве – Прекарвайте повече време на свеж въздух.

Стрелец

Работа – Колега на работа постоянно ви дразни и вие не можете, поради своя характер, да му го простите. Нерешените ситуации, могат да бъдат много лоши за целия колектив.

Любов – Най-накрая ви очаква голяма промяна на любовен план. Това много променя нещата в живота ви.

Здраве – Добро.

Козирог

Работа – Финансовото състояние е малко по-лошо, отколкото се надявахте. Ще дадете всичко от себе си, отново да върнете стария си блясък.

Любов – Партньорът проявява разбиране към вас, когато ви е най-необходима, за да не мислите прекалено много за работата. Обърнете му внимание и покажете, че оценете жестовете му.

Здраве – Безсъние.

Водолей

Работа – Изпаднали сте в ступор. Работата ви не ви харесва и не се чувствате мотивирани да правите, каквото и да е. Внимавайте, някой ще ви нарече мързелив човек.

Любов – В любовен план все още нищо не се случва, но трябва повече да се движите в компания.

Здраве – Добро.

Риби

Работа – Все повече пренебрегвате собствената си кариера заради кариерата на партньора си, но сега трябва да се промените. Не можете просто да седите със скръстени ръце.

Любов – Партньорът ви разбира и ще ви даде подкрепа за всичко, което решите да направите.„

Здраве – Възможни са болки в коленете.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!