You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 21–27 март

Седмичен хороскоп 21–27 март

Овен

На работното място ще имате все повече работа. Не само многобройни задачи ще изискват вниманието ви, но и ще се активират събития, които са свързани с междуличностни отношения, условия на работа, услуги, които предлагате или получавате.

Седмичен хороскоп 21 - 27 март
Седмичен хороскоп 21 – 27 март

Някои ще бъдат претоварени с работа. Бавно влизате в динамична фаза, когато любовните поводи ще ви изненадат. Ако имате връзка може да се стигне до взаимно съблазняване, което може да се превърне в празник на любовта.

Щастлив ден: Сряда

Телец

През тази седмица ще се насладите на вашия личен живот. Накрая ще можете да говорите с другата страна открито, въпреки че и занапред ще претегляте всяка дума. Подобрението ще ви окуражи повече да излизате, така че тези, които сами ще се сдобият с ухажори. Ще пробвате различни варианти на действие, които могат да ви донесат успех. Някои дори ще експериментират. Тази игра ще ви донесе определена радост и несъмнено няма да скучаете.

Щастлив ден: Вторник

Близнаци
Много красиви любовни поводи ще се съберат в личния ви живот, така че понякога няма да знаете какво да изберете. Насочете се към това, което искате, анализирайте своите очаквания, така ще знаете как правилно да процедирате за всичко и всички. Търсещите работа могат да бъдат повикани на обещаващо интервю. Не е изключено да получите работата. Тези, които вече са на работа, ще бъдат склонни към демонстриране на емоциите на работното място или в работата си истински ще се радват.

Щастлив ден: Неделя

Рак

Ако все още сте сами и търсите любов, вероятно ще я намерите. Това са дните, когато повечето от вас ще тъгуват по някои стари любовни чувства или ще четат между редовете посланията на желаната личност. Няма да ви бъде скучно, но няма да преживеете и разтърсващи преживявания в любовен план. Ако трябва да спечелите някого, много е вероятно да успеете повече, отколкото сте очаквали.

Щастлив ден: Понеделник

Лъв

Където и да отидете, ще забележите, че много хора ви гледат приятелски. Ще бъдете интересни и привлекателни за другите, така че това са моментите, когато можете лесно да намерите компания. Ако все още сте сами, не стойте у дома. Тези, които имат връзка, ще бъдат щастливи и доволни, а техния любовен живот богат. Ще работите без натиск, но ефективно. Ще бъдете усърдни и готови да помогнете, където трябва. Някои колеги ще ви се чудят, защото не са свикнали да ви виждат в такова състояние.

Щастлив ден: Четвъртък

Дева

Очаква ви успешна любовна седмица, изпълнена с приятни и щастливи емоции. Предстоят ви наистина вълнуващи преживявания. На работното място няма да бъдете оставени да се справяте сами с проблемите. В края на седмицата ще преживеете спонтанно пътуване за удоволствие. Тази седмица за вас ще бъде истински празник.

Щастлив ден: Петък

Везни

Връзката с желаната личност ще бъде силна и стабилна. Пред вас са дните, в които ще си разменяте идеи за всичко. Тези, които все още сами, ще търсят единствено човек от мечтите си. На работното място ще ви се наложи да положите повече усилия и да се борите упорито. Все повече се чувствате готови да изразите позицията си, като я подкрепите и с аргументи. Очаква ви труден сблъсък.

Щастлив ден: Сряда

Скорпион

В любовен план ви очаква хармония, а след бурите ще настъпи разбиране и съгласие, а доверието ще нарасне. Ще бъдете доволни и щастливи, защото е така. Тези, които все още са сами, ще намерят половинките си. По въпроси, свързани с бизнес, спонсориране или недвижими имоти ще се стигне до затягане на ситуацията, а вие всичко това ще трябва да го видите, анализирате и да вземете решение, което ще поведе към по-нататъшния ход на събитията.

Щастлив ден: Събота

Стрелец

Пред вас са дните, в които ще имате възможност да тренирате толерантност, дипломация и търпение. Именно от тези качества ще зависи успеха на любовния ви живот. Ако искате да бъдете щастливи, позволете и на другата страна и тя да води във връзката ви. Атмосферата на работното място ще бъде добра. Въпреки натрупаната умора, вие лесно ще работите.

Щастлив ден: Четвъртък

Козирог

Вашата хедонистична природа ще стане малко по-скромна, а вие по някакъв начин по-сдържани. Поне когато става дума за любов. Вече няма да ви бъдат важни бурните преживявания, ще успеете да се насладите на малките и обикновени ситуации. Това е зрялост, било на двойката, било на личността като индивид. На дневен ред идват недовършени неща от миналото. Някои от тях във вас ще преживеят силни емоции.

Щастлив ден: Вторник

Водолей

Вероятно ще организирате интересни забави. Тези, които все още търсят сродна душа, именно така биха могли да срещнат любовта, докато тези, които вече са я намерили, всеки ден все повече ще разкриват колко са красиви и добри малките неща. Не реагирайте на критиките от страна на желаната личност. Вашето голямо желание да я спечелите и този път ще ви даде крила.

Щастлив ден: Неделя

Риби

Заети сте с дома и семейството, и сте готови да се борите до край. Тези, които имат стабилни връзки, ще подновят любовния си живот по разнообразен начин. Тези, които все още търсят сродна душа ще бъдат много упорити в действията си и ще стигнат дори до крайности. Ръководителите могат да променят тактиката си и ще натиснат там, където най-малко сте се надявали. Това трудно ще бъде преодоляно.

Щастлив ден: Понеделник

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!