You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 21 – 27 ноември

Седмичен хороскоп 21 – 27 ноември

Седмичен хороскоп 21 - 28 ноември
Седмичен хороскоп 21 – 28 ноември

Овен

Много неща ще се променят тази седмица, а вие ще искате да ги споделите с някого. Изберете много внимателно човека, с когото искате да споделите всичко. Може много да ви окуражи, но може и да ви разочарова. Внимавайте за вашето здраве.

Щастлив ден: Четвъртък

Телец

Седмицата ще бъде изпълнена с впечатления, но и много натоварена. Ценете идеите и мнението на любимия си, дори и да не ги харесвате в момента. В крайна сметка ще се окаже, че те са правилното решение.

Щастлив ден: Неделя

Близнаци

Следвайте правилата. Седмицата може да започне с няколко вида проблеми, свързани със стари грешки или известно пренебрегване на правилата. Действайте разумно и не мислете за проблемите. Внимавайте с работата.

Щастлив ден: Сряда

Рак

Ще имате възможност да впечатлите своите събеседници с личен успех или постижение, но ситуацията ще бъде двупосочна. От една страна, може да се окаже нещо временно и скоро да предизвикате разочарование сред хората, които ви подкрепят. От друга страна, тези, които са срещу вас, ще се опитат по всякакъв възможен начин да ви нападнат.

Щастлив ден: Петък

Лъв

Бъдете готови за трудности. Ще победите, само ако използвате пълния потенциал на своите възможности. Обмислете обективно ситуацията, в която се намирате и не се опитвайте да направите повече от това, на което сте способни.

Щастлив ден: Вторник

Дева

Настроението ви е прекрасно и тази седмица ще бъдете много комуникативни, но в същото време и безгрижни. Въздържайте се от излишни приказки, с които можете да покажете своите слаби страни и да си създадете потенциални врагове.

Щастлив ден: Събота

Везни

Или ще получите допълнителни приходи, или ще сключите договор за добро сътрудничество, което по-късно ще ви донесе допълнителни приходи. И двата варианта са еднакво добри за вас, но по-добре да не забравяте къде е границата, за да бъдете спокойни.

Щастлив ден: Понеделник

Скорпион

Едва ли ще ви остане време да скучаете. Но и едва ли ще ви остане време да се отпуснете. Бъдете благодарни, ако ви остане време да пийнете чаша от любимата си напитка с приятелите си. Ще осъществите отдавна желаната бизнес цел.

Щастлив ден: Петък

Стрелец

Почти през цялата седмица ще трябва да се занимавате с решаването на домашни или семейни проблеми. Конфликтите ще бъдат между близките ви хора и искате или не, и вие ще бъдете включени в тях. Надали ще останете спокойни, но поне се опитайте да успокоите нещата.

Щастлив ден: Вторник

Козирог

Опитайте се да приключите важни задължения до средата на седмицата. Както минава седмицата, така и вашата енергия ще намалее, а събитията ще бъдат променливи, поради което може да се стигне до промяна на първоначалните планове. Приемете ситуацията спокойно.

Щастлив ден: Четвъртък

Водолей

Енергийното ви ниво е стабилно, но вие сте неразумни, непредсказуеми и не сте склонни на анализ на събитията. Самочувствието ви в момента граничи със суетата и поради това може да претърпите финансови загуби.

Щастлив ден: Неделя

Риби

Тази седмица ще мине под знака на любовта. Покажете на партньора си колко важна част от живота ви е за вас. В края на седмицата ви очаква приятна изненада от приятел. Наблюдавайте колегите си на работното място, не сте фаворити сред сътрудниците.

Щастлив ден: Събота

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!