You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 22-28 август

Седмичен хороскоп 22-28 август

Седмичен хороскоп 22-28 август
Седмичен хороскоп 22-28 август

Овен

Работа — Тази седмица всички бизнес планове ще ви създават доста главоболия, а това се отразява и на финансовата ви ситуация. Време е и на вас да ви потръгне работата, а това ще се случи в края на седмицата.

Любов — Имате важни проблеми от емоционален характер, а партньорът ви не проявява разбиране. В любовта не ви върви добре тази седмица.

Здраве — Отлично.

Телец

Работа — Не се разочаровайте, ако приходите бързо се намаляват. Тенденцията няма да продължи в тази посока и не съжалявайте заради текущите ситуации, които не вървят.

Любов — Един човек не спира да събужда нещо специално у вас, а вие все още не сте готови да реагирате. Замислете се, дали да не му покажете, че ви интересува

Здраве — Болки в гърба.

Близнаци

Работа — Всичко върви благоприятно в бизнеса и имате достатъчно сила и енергия, за да се впуснете в нови инвестиции. Бъдете внимателни и добре информирани, но не се страхувайте да рискувате. Който не рискува, той не печели.

Любов — Твърде сте сдържани, за да привлечете човека, който ви харесва. Все пак трябва да направите първата стъпка.

Здраве — Добро.

Рак

Работа — Не сте достатъчно отговорни към своите работни задължения и ще получите мъмрене от своя ръководител. Имате достатъчно време да оправите някои подробности и да въведете всичко в ред.

Любов — Имате шанс да се запознаете с един изключително интересен човек, на парти, което вече планирате. Ако нещо ви пречи, не се отчайвайте.

Здраве — Добро.

Лъв

Работа — Бизнес плановете ви се развиват добре и вие сте наясно със своите качества, които могат да ви помогнат да преминете към по-добра позиция.

Любов — Партньорът ви не иска да споделя много неща с вас. Усещате доза тайнственост и това ви прави несигурни. Повишено напрежение.

Здраве — Стабилно

Дева

Работа – Отрицателната бизнес тенденция е в пълна сила, но вие не сте негативно настроени по въпроса. Каквото и да се случва на бизнес полето, вие знаете, че сте достатъчно способни, за да се измъкнете от сегашната ситуация.

Любов – Партньорът ви се измъчва от проблеми и всичко това влияе и на вас. Затова почивката и разговорът са най-доброто решение.

Здраве – Твърде сте уморени.

Везни

Работа – Вашата финансова ситуация се подобрява постоянно и загубите не са големи. Това е добре и така трябва да бъде. Време е за някои нови бизнес планове.

Любов – Все така се чувствате чудесно в присъствието на един овен, но имайте предвид, че самите те не знаят какво трябва да направите за тази ситуация. Направете първата крачка.

Здраве – Повече тренировки.

Скорпион

Работа – Колегите ви не проявяват разбиране за текущото положение. Гледайте да се справите спокойно с текущото състояние на нещата.

Любов – Влюбени сте, но не искате да признаете това дори пред себе си.

Здраве – Упражнявайте се повече.

Стрелец

Работа – Ако имате частен бизнес, ще имате отлични възможности за бизнес сделки, затова ги използвайте в следващия период.

Любов – Ако сте самотни, не трябва да се отчайвате, защото се вижда промяна, която ви следва може би в продължение на днешния ден.

Здраве – Сърдечна аритмия.

Козирог

Работа – Зарежете работата за малко. Отидете на почивка. А след почивката, добре помислете какво всъщност искате за себе си и от другите, независимо дали те са ваши началници или подчинени.

Любов – Не се интересувате от емоционалния живот. Любовните ви връзки вече не сакато от романтичен филм, сега са като в сапунен сериал

Здраве – Добро.

Водолей

Работа – Бизнес планове ви са доста успешни тази седмица, за което свидетелства и състоянието на банковата си сметка. Време е да се възползвате от тази благоприятна ситуация.

Любов – Партньорът ви остава тук за вас, той е най-голямата подкрепа, каквото и да се случва. Вие сте щастливи заради това.

Здраве – Тази седмица добре се чувствате.

Риби

Работа – Не сте в състояние да изберете с кого ще си сътрудничите, но също така и за мерките, които ви се предоставят. Не изпадайте в отчаяние, следва чудесен период.

Любов – Нарастващата напрежение в брака, може да бъде лошо за вас. Опитайте се да бъдете по-отворени към себе си и да признаете слабостите, които трябва да преживеете в следващия период.

Здраве – Безсъние.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!