You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 4 – 10 март

Седмичен хороскоп 4 – 10 март

Седмичен хороскоп 4 - 10 март
Седмичен хороскоп 4 – 10 март

Овен

Не е препоръчително в началото на седмицата да се престаравате. Ще се справите много по-добре, ако действате с умерено темпо. Свързвайте актуалните си действия с отминалите събития, анализирайте ги и внасяйте корекции, където се налага. Не само ще имате възможност, но даже ще е задължително поради динамичната промяна на обстоятелствата.

Въпреки че контактите ви няма да са кой знае колко интензивни, събеседниците ви ще имат желание да водят с вас поверителни разговори и да ви споделят свои тайни. Преценявайте внимателно дали искате да ги изслушате, защото може да става въпрос за интрига. Що се отнася до самите вас, не е желателно да огласявате намеренията си.

Тонусът ви ще е достатъчно висок, за да се справите с всякаква работа, но мотивацията ви невинаги ще е стимулираща. Ще се справите с финансов въпрос, който отдавна „виси като дамоклев меч“ след като получите подкрепа оттам, откъдето най-малко сте очаквали.

Телец

Изразът „подгответе се за непредвидени събития“ звучи странно, защото как може човек да се подготви за нещо непредвидено, но през тази седмица трябва наистина да сте готови за промени. И то такива, които ще се случат внезапно и няма да можете да ги пренебрегнете. Може да не засегнат ежедневието ви в дълбочина, но ще ви накарат да се замислите за възможностите си.

Няма да е грешка, ако заложите на дейности, свързани с динамика и движение, на екипна работа, изискваща концентрация и хъс. Ще докажете и на себе си, и на конкуренцията, че сте в състояние да направите повече, отколкото това, което изискванията ви поставят.

Трябва да се отбележи, че въображението ви ще е по-силно от обикновено и може да ви подтикне към непривични за вас постъпки. Направете каквото сте намислили, независимо от мнението на околните. Мисълта, че изразходвате енергията си за нещо нестандартно ще повиши самочувствието ви.

Близнаци

Опитайте се да разпределите задачите си така, че да разполагате с малко повече свободно време от обикновено. Ще се натъквате на затруднения, изискващи бърза реакция и контролирани емоции. Част от уговорките, деловите срещи, които предвиждате няма да се случат и вината няма да е ваша. За друга част ще се наложи да променяте условията „в движение“, чувството за несигурност ще предизвиква и пристъпи на тревожност.

Подготвяйте пътуванията си старателно, защото точно те ще са свързани с доста препъникамъни, особено стриктни бъдете към парите и документите си. Заради нередовни или погрешно попълнени документи част от задачите ви ще зациклят на едно място. В случай, че се наложи да усвоявате нова информация, занимавайте се само с нея. Разпределянето на вниманието ви в няколко посоки през тази седмица ще е неефективно.

Ще придобият актуалност стари дейности и… стари познати, които със сигурност няма да ви зарадват. Коригирайте своевременно грешките, ако се натъкнете на такива. Що се отнася до неизпълнените обещания, за които може да ви напомнят, търсете компромисни решения.

Рак

За представителите на вашия знак седмицата може да започне с лека апатия, безразличие, несигурност, липса на тонус и мотивация. Преценете собственото си състояние и помислете дали не е добра идея да се консултирате с личния си лекар, ако освен всичко ви измъчват пристъпи на главоболие и безсъние. По-скоро няма да се наложи, защото новата Луна ще повиши енергетиката и настроението ви. Тогава действителността ще придобие по-ярки очертания, а преживяванията ще са далеч по-интригуващи.

В този период можете да се ориентирате към по-сложни занимания, изискващи фантазия и нестандартен подход. Да усвоите нови знания, благодарение на които да напреднете с изоставените проекти. Да разширите влиянието си, да заинтригувате деловите си партньори (дори задграничните) и да стартирате обсъждането на нови сделки, чието детайлизиране ще изисква по-дълъг период от време.

Печелившата тактика е да комбинирате практическите с интелектуалните занимания.

Лъв

Ако сте достатъчно организирани и целенасочени няма причини през тази седмица да не реализирате замислите си. Започнете с по-умерено темпо, няма закъде да бързате. Първоначално си създайте ясна схема на работа и се старайте да я спазвате. За дейности, свързани с държавни институции, съдебна и изпълнителна власт си осигурете повече време. Може да се наложи да чакате на опашки, а мисълта, че закъснявате за следващата среща или че няма да се справите с ежедневната работа ще ви изнерви.

През тази седмица условията ще са подходящи за стартиране на проекти, които са в процес на обмисляне или за възобновяване на стари, намиращи се в стартов период. Ще разполагате едновременно и с идеи, и с ресурси, а и с одобрението на шефовете си.

Без усилия ще ви се получат и замисли, изискващи пътуване, преместване на багаж, практически умения и технически познания. В края на седмицата ще намерите решение на финансов въпрос, засягащ чужди пари. Деловите контакти ще са интензивни.

Дева

Структурирайте ангажиментите си още в началото на седмицата, но бъдете готови да реагирате гъвкаво и да ги променяте, когато се налага. Някои уговорки ще отпаднат или ще се забавят, а други ще имат нужда от предоговаряне. За помощ потърсете старите приятели. Няма да ви подведат, съветите им ще са точни и приложими. Не довършвайте неща, за които не сте готови и нямате идея какъв трябва да бъде крайният резултат.

Не е препоръчително да започвате каквото и да било „от нулата“. Подхождайте предпазливо към новите си партньори. Вероятността да ви подведат не е за пренебрегване. Няма да го направят умишлено и злонамерено, а от липса на знания и липса на далновидно мислене.

Избягвайте резките решения, свързани с лични и любовни отношения. Нито прекратявайте връзките си, нито започвайте нови. В края на седмицата проявете търпение, ако искате да довършите задачите си бързо.

Везни

Ще сте заети предимно с рутинната си работа през тази седмица. Ще трябва да отделите време за някои стари обещания, които не сте имали възможност да изпълните или сте отложили поради важни причини. Не е изключено да ви предложат нова работа. Не бързайте с решението. Възможен е обаче и друг вариант. Да ви възложат допълнителни задачи на актуалното ви работно място. Уточнете недвусмислено исканията си преди да приемете.

Ще се открие добра възможност да се отблагодарите на хора, които преди време са ви помогнали. Не пропускайте да го направите. Отклонете уговорките на близките си за закупуване на нова техника, мебели, инструменти или домашен любимец. Ще се окажат неподходящи, некачествени и ще се наложи много бързо да се разделите с тях. По време на ретроградния Меркурий избягвайте и дългосрочните инвестиции.

Скорпион

Постепенно, но устойчиво творческият ви потенциал ще расте през тази седмица. Представителите на вашия знак ще търсят творчески решения за абсолютно всяка своя работа. Естествено, процесът ще е най-интензивен при онези от вас, които практикуват творчески професии, но и другите ще бъдат ориентирани в такава посока. Хубавото е, че ще разполагате с достатъчно време за занимания, които ви допадат, като например хобито ви.

Затрудненията, доколкото ги има, ще са свързани с невъзможност да се ориентирате в собствените си интереси, да ги класифицирате и подредите по важност. В същото време ще имате и различни варианти за нови занимания, които ще са свързани с финансови разходи. Няма да сгрешите, ако обсъдите въпроса с близките си. Те не само ще ви подкрепят, но може и да се окаже, че желанията ви съвпадат и че искат да се включат в подобни инициативи заедно с вас. Подхождайте рационално, ще намерите оптималния вариант.

Стрелец

Независимо че като цяло предстоящият период ще е монотонен, условията ще са благоприятни за самоизява. Ще разполагате с достатъчно варианти да демонстрирате възможностите си. Най-важните ангажименти ще са свързани с дома и семейството, но това не значи, че професионалните задължения ще останат на заден план.

По покана на предишни колеги, приятели или съученици е вероятно да участвате в някаква публична изява или обмяна на опит, където да представите собствените си постижения. Те ще са достатъчно убедителни и може да ви осигурят допълнителна добре платена заетост.

Приходите ви ще са стабилни. Използвайте част от тях за подобряване на бита и обстановката у дома. Не е желателно да правите скъпи покупки като автомобил, бижута, произведения на изкуството. За сметка на това ще е много подходящо да организирате семеен празник или кратко пътешествие за близките си. Приятните емоции ще се отразят освежаващо на отношенията ви.

Козирог

Физическото и психическото ви състояние са в хармония. През тази седмица на каквито и „греди“ да се натъкнете ще ги приемете с усмивка, трябва да се случи някакъв сериозен катаклизъм, че да ви извади от равновесие. Контактите ви няма да са особено интензивни и ще са предимно с хора от най-близкото ви обкръжение – съседи, колеги, близки роднини. Най-вероятно ще се опитват да ви прехвърлят проблемите си. В състояние сте ловко да се измъкнете, така че по-добре не им угаждайте на капризите.

Ще успеете да уредите въпроси, които преди време са ви затруднили. Да получите документи, които са ви били отказани, да намерите вещи, които си мислите, че сте загубили някъде или пък да възстановите обучение, което сте прекъснали. Що се отнася до обучението, вариантът може да е и по-различен, да покриете изискванията за следващ етап и да продължите напред. Решенията ви ще са правилни, ако ги взимате самостоятелно.

Водолей

Положителните преживявания през тази седмица ще са свързани с личните отношения. Ще имате възможност да постигнете целите си и да изгладите част от съществуващите конфликти. От една страна сте привлекателни и трудно някой би устоял на чара и въздействието ви, от друга сте сговорчиви, дружелюбни, готови да търсите и да направите компромисни варианти, което ще обезоръжи опонентите ви. Любовните отношения (като съществен елемент от личните) ще са източник на спокойствие, удовлетворение, комплименти и надежди. Представители на вашия знак, които са обмисляли прекратяване на връзката си ще се откажат от тази идея.

Настроението ви ще е предимно романтично и ентусиазмът ви за работа няма да е огромен, но ако стриктно изпълнявате текущите си задачи, никой няма да може да ви обвини в мързел и липса на професионализъм. Грижете се за външния си вид, ще ви е от полза по време на деловите срещи. Убедителните аргументи, комбинирани с привлекателност и обаяние ще ви отворят много врати и ще можете да подготвите почвата за изпълнение на проекти, които все още обмисляте.

Риби

Интуиция, наблюдателност, прозорливост са качествата ви, на които можете със сигурност да разчитате през тази седмица. Ще можете да действате самостоятелно, да разчитате на себе си и да отстоявате интересите си убедително. Личните ви постижения ще получат висока оценка, а ярката индивидуалност ще привлече към вас нови делови партньори. Но имайте предвид, че комуникацията ви с тях на моменти може да се окаже затруднена. Например разлики в интелектуалното ниво или степента на професионализъм да забавят финализирането на сделките ви.

Намалете темпото след навлизането на Меркурий в ретроградна фаза на движение. Сравнете условията по актуалните си договорки с такива, които сте довършили преди доста време. Ще избегнете стари грешки и ще усъвършенствате тактиката си. В края на седмицата задачите ви ще са предимно практически и ще изискват бързи реакции. Изработвайте си резервни варианти, които ще ви помогнат да предотвратите евентуални материални загуби.

Източник:   az-jenata.bg

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close