You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 4 – 10 юли

Седмичен хороскоп 4 – 10 юли

Седмичен хороскоп 4 - 10 юли
Седмичен хороскоп 4 – 10 юли

Овен

Работа — Чувствате се притеснени заради текущата позиция на властващия Марс, така че някои случки на работа могат да бъдат подвеждащи и грешките очевидни. Това ще се отрази на дома и семейството ви, особено в понеделник, когато младият месец е насочен към къщата.

Любов

Неудовлетворението от ситуацията в момента, ви тласка към нови връзки, където може би ще изживеете приключение. Това не е най-доброто решение, ако търсите дългосрочни резултати. Тези, които са женени или имат дълги връзки, не би трябвало да тества нервите на партньора си.

Здраве

Възможна настинка, болки в долната част на корема, гинекологични или урологични проблеми.

Телец

Работа — Венера в сътрудничество със Слънцето обещава много, но обикновено малко от това се реализира. Огледайте се и избягвайте бързите и лесни решения. В дългосрочните планове ви притеснява Сатурн в областта на парите, не влизайте прибързано в различни споразумения.

Любов — Марс е в областта на партньорство и дълго време ще ви влече към интриги и малки драми. От друга страна, близо до вас е човек, който от дълго време ви привлича. В следващите няколко дни, ще се свържете по-често, така че може да се стигне до по-бързо развитие на събитията.

Здраве — Пазете се от травми по тялото през този период.

Близнаци

Работа — Пред вас е чудесен период за финансов проект, увеличаване на приходите, промени във връзка с парите и много важни споразумения. Бъдете обаче реалисти, защото всяко залитане, може да ви струва скъпо.

Любов

Обвързаните, дълго време ще се чувстват некомфортно от връзката, в която са. Съобщение или покана за среща в началото на седмицата, ще налее още масло в огъня. Внимателно преценете ситуацията, в която се намирате, защото много лесно може да си формирате мнението на база полуинформация.

Здраве — Температура, инфекция и вируси могат да ви атакуват през този период.

Рак

Работа — Пред вас е една много динамична седмица. Имате шанс да започнете нова работа и проекти, както и да реализирате плановете си. Въпреки това, възможен е застой и ситуации, които изискват допълнителни усилия.

Любов — Звездите ви готвят големи промени в любовта. Някои членове на този знак ще бъдат разочаровани от хора, от които се очаква много, а други ще влязат в спор с партньора, тогава, когато най-малко очакват.

Здраве — Всички хронични проблеми, които имате, могат да се задействат в този период.

Лъв

Работа — Очаквайте шанса. Чувствате, че ви следват добри промени и големи шансове. Голяма борба ви очаква, за да постигнете всичко, което сте планирали. Имате трудности около получаване на парите, а е възможно и временно намаляване на приходите.

Любов — Връзката, в която сте в момента, е много нестабилна, а и не сте доволни от нея от дълго време. Затова може лесно да се впуснете в нова афера, но и тя няма да ви донесе удовлетворение. Хората, които ви харесват са заети, а сигналите, които ви изпращат могат да са свързани само със запълване на излишното свободно време.

Здраве — Напрегнати сте, психически натоварени, под стрес, а за това има само едно лекарство — почивка.

Дева

Работа — Въпреки че планетата на късмета Юпитер е във вашия знак, не ви върви чак толкова много. Нещата се случват със забавяне, защото Юпитер отдавна е под аспект на квадрат със Сатурн. Затова се случва две стъпки напред, една назад.

Любов — Неразбирането с партньора и споровете с приятелите не са приятни, защото всеки дърпа въжето към себе си. Свободните най-накрая ще разберат, че някой от обкръжението ви от доста време се опитва да промени естеството на връзката ви. И иска да сте нещо повече от приятели.

Здраве — Внимавайте с коремните органи, жлъчката, черния дроб и панкреаса.

Везни

Работа — Във вихъра на развитието на кариерата си се намирате. Безработните, имат страхотен шанс тази седмица да започнат работа, а работещите да се развиват. Тези, които се занимават с частен бизнес, се впускат в нови проекти, но ще поемат и по-голямата тежест.

Любов — Планетата на любовта Венера е в полето на работата, а Марс в областта на парите, което може да доведе до промяна на ценностната система. Помислете, какъв интерес имат лица, които най-неочаквано започват да се въртят около вас и да ви ухажват, а доскоро не са ви забелязвали. Обвързаните да внимават с флиртовете, защото могат да се окажат въвлечени в тайна афера.

Здраве — Проблеми с храносмилането и метаболизма, пазете се къде и какво ядете, може да се стигне до хранително отравяне.

Скорпион

Работа — Очаквайте нови предложения за работа тези дни. Започва нова несигурна фаза във вашия бизнес живот. Заради Сатурн, който е в областта на парите, ще имате финансови проблеми в следващия период, така че бъдете внимателни.

Любов — В любовта сте повече обърнати към себе си, не обръщате достатъчно внимание на партньора, въпреки че не го правите нарочно, но така застрашавате връзката си. От чужбина ще се появи човек, който не сте очаквали, но сте желали. Ако сте заети, внимавайте какво искате той или тя от вас.

Здраве — Умора, отпадане на имунитета и слабост, могат да бъдат признаци на анемия. Проверете кръвната си картина.

Стрелец

Работа — В работата се притеснявате, че средствата ви не ви достигат, заради влиянието на Сатурн. Опитайте се да спестите нещо, въпреки всичко, тъй като всичко свързано с парите ви е като „дупка в джоба“. Не влизайте в ненужни спорове с началника или бизнес партньора си.

Любов — Седмицата ви носи нови турбуленции във връзката. Трябва да устоите на предизвикателството и да оправите цялата работа, справяйки се с проблемите. Свободните имат възможност за ново запознанство с човек, който ще ви впечатли и се намира в близост до вас.

Здраве — Диети и здравословни храни са необходими на вашия организъм.

Козирог

Работа — Ситуацията не е толкова драматична, както вие мислете. Някой ви оценява, затова отново се докажете. По-добре е да се усъвършенствате и отново да се докажете и да оставите добро впечатление, отколкото напразно да се съпротивлявате и да си пилеете шанса.

Любов — Очаква ви бурен период. Връзката и статута ви са на кръстопът, като са възможни прекъсвания на връзката и проблеми. Свободните са на прага на нова връзка и на тези срещи са съдбоносни и сериозни. Дайте си сметка и какво очаква партньорът ви, не налагайте винаги своите идеи.

Здраве — Главоболие, проблеми с костите и ставите. Идеално би било да отидете на бани.

Водолей

Работа — Бъдете упорити в това, което сте започнали да правите. Марс е в областта на кариерата ви и ви дава енергия и постоянство, но не и обективност. Въпреки че сте на прав път, от време на време анализирайте своите възгледи и дела, вижте дали е необходимо да промените стратегията си по отношение на някои въпроси.

Любов — Не се разбирате с партньора. Вие сте по-настойчиви, а партньорът ви е обърнат към своите идеи и планове. Ако не сближите гледните си точки, кризата в отношенията ви е гарантирана.

Здраве — Нервни сте. Заради това, здравните проблеми могат да се окажат на първо място.

Риби

Бъдете търпеливи, защото планетата Сатурн в областта на кариерата забавя бързите и ефективни решения. Бъдете постоянни в плановете си и внимавайте с решенията, които трябва да вземете. От понеделник, се увеличават шансовете за нови бизнес ангажименти, които ще ускорят промените.

Любов — Планетата Юпитер е в областта на брака и партньорство, очакват ви хубави събития. Въпреки това засегнатите, чувстват известно недоволство във връзката, вече дълго време. И вие и партньорът ви дълго време премълчавате това, което ви притеснява, а би трябвало по-скоро да говорите за това, защото проблемите могат да станат по-големи.

Здраве — Избягвайте алкохолни напитки и сладкиши.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!