You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 5 – 11 декември

Седмичен хороскоп 5 – 11 декември

Хороскоп за 5-11 декември
Хороскоп за 5-11 декември

Овен

Работа – Доскоро пренебрегвахте собствената си кариера заради кариерата на партньора, но сега трябва да се смените. Не можете да седите със скръстени ръце.

Любов – Партньорът ви разбира и ще ви даде подкрепа, каквото и да  решите.

Здраве – Добро.

Телец

Работа – Работата някак не ви е основна задача за  тази седмица. Хедонизмът е актуален и привлекателен. Внимавайте, някой може да ви наклевети за мързел.

Любов – В любовния план все още нищо интересно не се случва, но трябва повече да се появявате в компании.

Здраве – Добро.
Близнаци

Работа – Нова работа, нови задачи, нови предизвикателства. Това е седмица на промени в новата работна среда и не ви е лесно, но се опитвате да не го показвате.

Любов – Независимо от кратката раздяла с човека, който ви харесва, любовта ви цъфти и тази седмица.

Здраве – Повече тренировки.

Рак

Работа – Важно е да се успокоите, за да сплотите колектива. Няма да търпите уговорките, но за сега, спокойната атмосфера ви е най-важна.

Любов – Във връзката си сте готови на компромиси и се опитвате да поддържате баланса, но понякога се чудите докога ще продължи така.

Здраве – Повече движение пеша.

Лъв

Работа – Липсват ви  предизвикателствата, които по-рано имахте. Не можете да игнорирате своя състезателен дух и желание за развитие, а сега никак не можете и да го реализирате.

Любов – Насладете на отношенията с партньора си. Ревността ви създава проблеми, но и това ще се промени.

Здраве – Добре.

Дева

Работа – Искате най-добрата работа, но съвършенството не съществува. Въпреки че вашата зодия винаги се стреми към съвършенство, този път грешите, защото ще изпуснете куп възможности.

Любов – С любовта във всичко ви върви тази седмица. Приятни съвместни дейности и малки дреболии, които ще ви накарат да се усмихнете.

Здраве – Яжте по-малко.

Везни

Работа – Вашата нерешителност ви спира – Имате отлични планове за частен бизнес, но тъпчете само на едно място. Който не рискува, той не печели.

Любов – В живота ви идва един човек, който ще ви заинтригува и ще събуди у вас вяра в любовта.

Здраве – Добро

Скорпион

Работа – Не отказвайте бизнес оферти, може да ви се върне с лошо. Имате усещането, че разполагате с достатъчно пари, а не мислите за свободното си време и как да се наслаждавате на живота.

Любов – Вече дълго време не сте сами, но сте някак самотен. Искате да се забавлявате, само че заради работата имате малко време за това.

Здраве – Прекарвайте повече време на свеж въздух.

Стрелец

Работа – Някой на работа сериозно ви дразни, а вие не можете да го приемете и да му простите. Нерешените ситуации могат да бъдат лоши за добрия колектив.

Любов – Най-накрая голяма промяна в любовен план. Това ще промени много неща в живота ви.

Здраве – Пазете се от болки в ставите и внимавайте с големите софри.

Козирог

Работа – Финансовата ситуация е по-лоша, отколкото се надявахте. Ще дадете всичко от себе си, но ще трябва отново да осигурите време и пари, за да върнете стария си успех.

Любов – Партньорът ви проявява разбиране към вас и то точно сега, когато ви е най-нужно. Иска да ви защити, да не се отегчавате прекалено и твърде много да мислите за работата.
Здраве – Пазете се от настинки.

Водолей

Работа – Вашата сила ще се прояви на преден план тази седмица. Като флагман на работа, нямате никак лесни задачи. Голямата отговорност идва с високата позиция, на която сте.

Любов – Вашата връзка има малки колебания и недоразумения, но всичко това бързо ще се реши в края на седмицата  с разговор.

Здраве – Чувствате умора.

Риби

Работа – Дълго време не сте били под такъв натиск на работа. От вас, сякаш се очаква прекалено много. Бъдете търпеливи, труда ви ще ви се отплати и накрая ще имате възможност да обърнете внимание и на себе си.

Любов – В любовта ви върви, дори по-добре, отколкото очаквахте. Само че все още криете емоциите като змията краката.

Здраве – Добре ще се чувствате тази седмица.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!