You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Уикенд хороскоп –14 -15 ноември

Уикенд хороскоп –14 -15 ноември

Овен
Очакват ви проблеми в личния живот, които доста негативно ще влияят и върху плановете ви. Опасността да влезете в кавги с околните е много голяма. Въздържайте се от стартиране на големи проекти. Не бива да се страхувате от големи неуспехи, защото не може винаги да сте най-добрите.

Телец
През целия уикенд енергията ви ще намалява, а събитията ще бъдат доста променливи, като може да се стигне и до промяна на първоначалните планове. Приемете ситуацията спокойно. Следва период на стабилизация.

Близнаци

Необходимо е да проведете изяснителни разговори с представители на Рак, Овен и Скорпион и то скоро. Уикендът е добър за всяка форма на социален живот, особено с хора, които живеят в чужбина, има възможност да ви изненадат и да почукат на вратата.

Рак

Този уикенд ще можете да осъществите някои много важни контакти и затова оставете отворени всички начини за комуникация, с които разполагате. Някой може да ви поднесе изненада, която не сте очаквали.

Лъв
Този уикенд най-вероятно ще ви се случат някои непредвидени разходи, но голяма е вероятността и за неочаквано увеличение на доходите. Имате възможност да превърнете една ваша мечта в реалност. Въздържайте се от прибързани заключения. Семейството ви се оплаква, че ги пренебрегвате, включете го в по-голяма степен в социалния си живот.

Дева
Ще усетите силна мотивация и желание да реализирате някаква роля или работни цели. Уикендът няма да имате търпение за почивка и ще искате да свършите всичко. Няма нужда да се държите като трето колело в компанията на любимия човек.

Уикенд хороскоп – 14-15 ноември
Уикенд хороскоп – 14-15 ноември


Везни

Луната през уикенда влиза в знака на Козироги вие ще се сдобиете с много сила и енергия, която ви е необходимо голямо приключение, което ви предстои. Ще получите благоприятни новини във връзка с нещо, което е много важно. Възможно е да става дума за работа с лица на високи постове. Не се отказвайте от плановете си.

Скорпион

Влизате в нова фаза в работата с лицата на високи постове. Опитвате се да убедите някой близък да ви послуша за важен проект, който ще донесе успехи. Не се ядосвайте, ако някой Лъв ви подразни. Уикендът прекарайте сред природата или с близките си.

Стрелец

Напрегнатите отношения в дома или в работата са резултат на дезорганизация. Упорство ви прави трудни за разговор и заради това правите и погрешни ходове. Това може лошо да се отрази на отношенията с другите. Уикендът ще наваксвате с пропуснати задачи.

Козирог
Щастлив уикенд, изпълнен с интересни предизвикателства от личния ви живот и света на бизнеса. Венера ви носи големи пари, нови и много по-добри перспективи. Приятни новини свързани с финансови успехи.

Водолей

Родените под този знак имат блестяща перспектива в работата с чужденци. Ще получат и подкрепа от лице, което заема висок пост. Не сте готови да рискувате по отношение на финансите, но приемете някои предложения от близките хора.

Риби

Готови ли сте да приемете предложенията от други лица, които в работата са по-опитни от вас и за които смятате, че са добронамерени? Възможно е да става дума за Водолей, който често пребивава в чужбина или става дума за лице, което се занимава със спорт. Очаквайте обаждане и от близки роднини.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!