You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > 3 действащи формули за изобилие и късмет!

3 действащи формули за изобилие и късмет!

В днешно време всеки ви предлага да спечелите пари, а вие знаете, че нещата не са толкова лесни – затова опитайте с тези наистина действащи формули

И най-скептичните към положителното мислене биха се зарадвали на изненадващи резултати, които са ги сполетели без много усилия. Всеки би искал да привлече изобилието и късмета на своя страна. А защо да не опитате с тези три формули, които са от книгата на Сан Лайт „Формули на парите – Посвещение в Алхимия на изобилието“?
Може би не вярвате или пък досега нищо не ви е помогнало, но на практика не губите, ако истински със сърцето си посветите няколко минути на описаните методи. Става дума за мощни комбинации от думи, които могат да предизвикат такъв заряд във вас, че да го разпръсквате като магия наоколо.
Вие искате да промените дадена област от живота си, копнеете тя да се развива далеч по-благополучно, но първо трябва да започнете от себе си. Ако работите върху повишаване на личната ви самооценка и вярата ви в безграничните възможности, ще видите как всичко около вас се възражда по един нов начин. Формулите могат да ви помогнат.

money

За специални желания

Повтаряйте 108 пъти, че вашето желание е изпълнено, то е изпълнено със сила, дадена от Бог. Чрез това утвърждение вие енергизирате полето около себе си и спомагате за реализирането на желанието си. Бъдете по-конкретни, фиксирайте се върху едно и едва след като го постигнете, продължете със следващото. Обгрижвайте желанието си с визуализиране – изпращайте му светлинни потоци от точката между веждите ви (третото око). Изпитайте вълнението, все едно то вече е постигнато и оставете Вселената да ви сервира на тепсия желанието. Ако не умеете да се концентрирате добре, пишете.

За богатство

Бог е богат, аз също съм богат – колкото може по-често си повтаряйте тази формула. Хубаво е поне 10-20 минути дневно да отделяте внимание на нея, което трябва да продължи в рамките на месец. Вие избирате как да го правите, дали мислено, шептейки или на глас.

За непрекъснато изобилие

Изобилие – силата на Бог
Изобилие – силата на Космоса
Изобилие – моят живот

По всяко време на деня може да изричате думите от формулата, но това особено важи преди важно начинание, или когато се подготвяте за значим момент от вашия момент, където очаквате успехи.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!