You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Април 2024

Голям месечен хороскоп: Април 2024

ОВЕН

Работа

Месечният хороскоп за април 2024 г. казва, че сезонът на затъмненията може да доведе до финансови измами и голямо богатство. Всичко зависи от вашите навици. Това време се нарича кармично, но ще ви даде шанс да промените живота си към по-добро. Опитайте се да се придържате към бюджета си. Голяма изненада ви очаква на работа в средата на месеца!

Любов

Огнените енергии са по-силни от всякога, така че ако искате страстна любов, сега е моментът да действате. Актуализирайте профилите си в социалните мрежи и на 8 април, по време на новолунието и слънчевото затъмнение във вашия знак, не си стойте вкъщи. Очакват ви интересни запознанства. За Овните, които вече са срещнали любовта си, пълнолунието в Скорпион на 24 април ще им помогне да анализират отношенията и да видят причините за някои неуспехи. Това е страхотна възможност да получите това, което искате в любовта.

Здраве

Обърнете внимание на психичното здраве. Почивайте си, медитирайте и подредете приоритетите.

ТЕЛЕЦ

Работа

Юпитер, планетата на експанзията, ще се премести от вашия знак в Близнаци много скоро, което означава, че най-накрая трябва да се опитате да увеличите финансите си. Може би имате нови идеи или отдавна мислите за обучение, което ще ви позволи да се класирате за по-високи доходи? Помислете добре, консултирайте се с опитни хора и ако рисковете са оправдани, действайте!

Любов

Венера преминава във вашия знак на 29 април 2024 г., но ще бъдете толкова погълнати от общуването с приятели, че изобщо няма да бъдете привлечени от романтични срещи. Вместо да избягвате хората, които ви привличат, поканете ги на социални събирания. Колкото повече хора, толкова по-добре! Ако вече сте в щастлива връзка, най-красивото време от годината идва!

Здраве

Укрепете имунитета и се пазете от настинки. Възможни алергични проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Работа

По време на затъмнението, от 25 март до 8 април, може да бъдете обхванати от разочарование във вашия бизнес проект или чувство за неудовлетвореност. Това ще доведе до желание за смяна на работното място. Месечният хороскоп за април 2024 ви съветва да изчакате до 25 април, когато вашата управляваща планета се връща в директно движение. Преосмислете решението и, ако се придържате към него, действайте!

Любов

През април покажете своята спокойна, общителна и приключенска страна. Именно вашата спонтанност ще привлече точния човек за вас. Близнаците, които вече са намерили сродната си душа, сега трябва да се ръководят от мантрата „помислете два пъти, преди да говорите“. Това е така, защото Меркурий, вашата управляваща планета, е ретрограден през по-голямата част от април, което означава, че комуникацията може да бъде нарушена. Опитайте се да избягвате спорове.

Здраве

Намерете хоби, което ще облекчи стреса от ретроградния Меркурий.

РАК

Работа

Неща, които са извън вашия контрол, независимо дали става въпрос за скок на цените или разходи за внезапно повредени домакински уреди, „изяждат“ по-голямата част от бюджета ви. Въпреки това, когато планетата Меркурий излезе от ретрограден план в края на месеца, ще успеете да оправите финансите си. И не само това, ще можете да си позволите едно приятно пазаруване. Страхотен месец за сътрудничество с чужденци!

Любов

Ако срещнете някого и почувствате искра, не пропускайте възможността да го поканите на среща. Енергиите на Овен през април изискват решителност и тогава се случва успехът. Щастливо влюбените Раци трябва да използват енергията на Пълнолунието в Скорпион на 24 април, за да изяснят намеренията си. Скорпионът насърчава дълбоки разговори, обсъждане на проблеми и помирение след дълги кавги.

Здраве

Възможни проблеми с безсънието, въведете физическа активност.

ЛЪВ

Работа

Месечният хороскоп за април 2024 г. казва, че периодът на ретрограден Меркурий от 1 до 25 април е рискован от гледна точка на спонтанни разходи и Лъвовете, които са свикнали да правят големи жестове и да не се тревожат за финансите, трябва да ги наблюдават особено в този момент. разходи и приходи. Това обаче е добър момент да поставите нови финансови правила за себе си.

Любов

Този месец ще се чувствате особено привлекателни и уверени благодарение на Венера в огнен Овен. Вашата честност обаче може да изненада другите. Опитайте се да изразявате мислите си възможно най-точно, за да не бъдете разбрани погрешно. Чудесно време за заети Лъвове, преосмислете решенията и развийте полезни навици като правенето на комплименти.

Здраве

Възможни наранявания, бъдете внимателни при упражнения.

ДЕВА

Работа

Докато Меркурий, вашата управляваща планета, е ретрограден, шансовете за финансов растеж намаляват, въпреки че изключение може да бъде изплащането на дълг. По-добре е да отложите всички преговори за бонуси и увеличения на заплатите за периода след 25 април. В края на месеца ще имате възможност да покажете всичките си умения.

Любов

Април е идеалното време да говорите за чувствата си, тъй като енергията на Овен ви дава смелост и решителност. Поканете човека, когото харесвате! Не си стойте вкъщи, защото е голям шансът да срещнете някой, който ви е особено интересен. Девите, които вече са щастливи в любовта, ще трябва да обсъдят финансови въпроси с партньора си.

Здраве

Без болести, здравето ви ще бъде добро.

ВЕЗНИ

Работа

Рождени дни, сватби на приятели, вечери в ресторанти могат да изискват големи разходи. По време на затъмнението на 8 април преценете сами колко можете да харчите за излизане всеки месец и се опитайте да не го надвишавате. В средата на месеца следват резки промени в работата. Може да ви очаква нов екип от хора, но всичко ще работи във ваша полза.

Любов

Вашето Слънце е в опозиция с Венера в Овен, което означава, че през април ще искате да поемете инициативата в любовта, да рискувате и дори да се биете. Последното може да ви засегне особено, ако вече сте срещнали своята сродна душа. Не забравяйте, че това е период, който ще отмине. Ако сте необвързани, ще бъдете инициирани в общуване с нов човек, който бързо ще изтрие „соло статуса“.

Здраве

Възможни проблеми с червата, обърнете внимание на диетата.

СКОРПИОН

Работа

За разлика от много други знаци, вашите финанси са доста стабилни през април 2024 г. Използвайте този момент, за да обновите гардероба си и да се погрижите за външния си вид. През първата половина на месеца ще постигнете отлични резултати, а успехите ви ще достигнат конкуренцията. Тогава можете да очаквате серия от бизнес предложения!

Любов

Затъмнението от 25 март до 8 април ще премине по оста Овен-Везни и ще отговаря за баланса на личните интереси и щастливите партньорски отношения. Този период ще ви даде възможност да промените любовния си статус. Ако сега сте необвързани и искате да се влюбите, вземете нещата в свои ръце. За Скорпионите, които вече са срещнали любовта си, лунното затъмнение на 25 март показва криза в отношенията.

Здраве

Укрепване на имунитета.

СТРЕЛЕЦ

Работа

Уверете се, че сте в стабилно финансово състояние през април. Малко вероятно е да успеете да увеличите приходите си през периода на ретрограден Меркурий от 1 до 25 април, но трябва да харчите спестяванията си разумно. Приемете помощта на близък, роднина или колега. Стойте далеч от бизнес клюки.

Любов

През април ще флиртувате повече от обикновено, благодарение на Слънцето и Венера в Овен. Всичко ще бъде истинско приключение за вас, не се плашете от такава енергия. Щастливо влюбените Стрелци също ще имат прилив на енергия! Уверете се, че вашият любим е на същата вълна като вас. Ще заздравите връзката!

Здраве

Пазете се от преяждане, април е подходящ за наднормено тегло.

КОЗИРОГ

Работа

Месечният хороскоп за април 2024 година ви съветва да харчите парите си по-разумно. Опитайте се да намалите разходите, като ядете по-малко в ресторантите и повече у дома. Средата на месеца може да изисква внезапни разходи, бъдете подготвени. Не е подходящо време за смяна на работата. Хороскопът съветва да не прибързвате с решенията си.

Любов

Ако искате да срещнете някого, можете и трябва да действате сега. Погледнете по-отблизо хората, които ви ухажват. Козирозите, които вече са срещнали своята любов, трябва да насочат енергията си в творческа посока. Опитайте ново хоби с любимия човек или започнете съвместен проект, за който си говорите отдавна!

Здраве

Няма да имате здравословни проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Работа

Прекарването на време по време на ретрограден Меркурий не е добра идея, но изключение би било да инвестирате в собствената си почивка, както физическа, така и психическа. Не трябва да планирате почивки или пътувания по това време. В края на месеца може да попаднете в ситуация, в която трябва да рискувате. Ключът е да слушате само интуицията си.

Любов

Сега има големи шансове да срещнете човека, с когото ще имате много красив роман тази пролет и лято. Ако искате да изведете отношенията си на по-сериозно ниво, включете разговори за страсти. Комуникацията е силната страна на въздушните знаци. Април е най-красивият месец за щастливо влюбените Водолеи.

Здраве

Увеличете приема на витамини, а хороскопът съветва да проверите кръвната си картина.

РИБИ

Работа

Месечният хороскоп за април 2024 г. казва, че Венера, която доскоро беше във вашия знак, носи успех не само в любовта, но и в парите. Сега имате силно желание да споделите всичко с всички. Опитайте се да се въздържате от прекомерна щедрост. Април не е най-доброто време за финансови рискове и не трябва да харчите напълно спестяванията си.

Любов

Венера в огнен Овен подсказва, че е време сами да предприемете някои стъпки. Шансовете са големи да влезете в нова емоционална връзка с човека, с когото ще общувате чрез социалните мрежи. За заетите Риби април е време за събиране с половинката чрез съвместни дейности. Ако живеете заедно е добре да ремонтирате дома.

Здраве

Здравето е добро, просто бъдете по-активни.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!