You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот”: Александър напуска болницата!

„Откраднат живот”: Александър напуска болницата!

В новите епизоди на „Откраднат живот” Александър избира да напусне болницата заради Биляна, но дали няма да се върне?

Трудни избори предстоят на героите от „Откраднат живот”. Александър решава да напусне болницата в София, за да се върне на работа във Варна. Чувствата му към Биляна му пречат да бъде обективен, затова той решава да се оттегли и да не предава приятелите си.  Докато е в София обаче, решава да отдели малко време за себе си, за да преосмисли преживените събития.

Случайна среща с майка му – Евгения Генадиева обаче,  е на път да промени решението му. Изборът и постъпките му объркват и останалите лекари—Калин усеща, че е загубил приятел, а вероятно и съперник, а баща му е смутен и гневен от действията на младия лекар.

Jivot 5

Биляна най-трудно приема новината за решението на младия лекар и й е все по-трудно да го скрие. Д-р Генадиев пък си има нови проблеми и то не само служебни. Някой се опитва да отстрани възрастния лекар, в чието лице вижда заплаха за страничните действия на болницата. А натиск му се оказва, както от ръководството на болницата, така и от пациентите.

Наскоро изписаната Мила, която лично той е оперирал, се завръща и съвсем не се чувства добре след случилото се. Докторът е оставил стажантката Галя да довърши процедурата, но очевидно тя не се е справила.

Александър ще преосмисли голяма част от отношенията си с другите и ще вземе неочаквано решение, което отново ще промени събитията в болницата. Виолета и съпругът й ще допуснат грешка, заради която ще изпаднат в ситуация, която ще се окаже повече от рискова.

„Откраднат живот”: Александър напуска болницата
„Откраднат живот”: Александър напуска болницата

В новите епизоди на „Откраднат живот” ще видим още и новата мис Плеймейт 2016 Ася Капчикова, която също се включва в поредицата с епизодична роля на пациентка. Ще успеят ли лекарите от болница „Свети Кирил” да й помогнат? Гледайте в предстоящите епизоди.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!