You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Декември 2021

Голям месечен хороскоп: Декември 2021

Овен

Работа

Бизнес аспектите през декември са спокойни, този път ще избегнете стресови и напрегнати работни ситуации. Звездите са във ваша полза, най-накрая можете да се отпуснете и да оставите част от отговорностите на вашите колеги. Ще насочите своите бизнес действия към намиране на чуждестранен партньор и ще започнете да планирате нови проекти. Екипът ще разбере, че имате нужда от малко почивка и можете да отидете на удължен уикенд. Не харчете пари нерационално, направете план за разходите. Безработните Овен ще имат благоприятни възможности за намиране на работа в сферата на здравеопазването, образованието, туризма, транспорта и инженерните професии.

Любов

След дълго време решихте да продължите напред, да подобрите социалния си живот и да подновите контактите си със стари познати. Ще се насладите на всякакъв вид общуване и срещи с нови хора в началото на декември. Едно познанство може да се превърне в връзка, която ще се развие положително и има тенденция да прерасне в сериозна любовна връзка. Овните, които са женени или в дълга връзка, ще се радват на компанията на приятели. Вашият партньор ще бъде изненадан от вашата положителна енергия. Насладете се на моментите на свобода и моментите заедно, това ще заздрави връзката ви и ще въведе нови страсти във връзката.

Здраве

През първата половина на декември ще сте предразположени към хормонален дисбаланс и затруднено кръвообращение. От средата на месеца здравето ви ще се подобри. Ще бъдете по-устойчиви на стресови обстоятелства и имунитетът ви ще се подобри. Практикувайте физическа активност и психофизическа релаксация, това ще се отрази положително на физическото ви състояние. Внимавайте за настинки.

Телец

Работа

Този месец ще усещате ежедневно напрежение на работа и това ще се отрази на качеството ви на живот. Няма да можете да се отпуснете през уикендите и ако планирате пътуване ще бъдете принудени да решавате проблеми в работата. Просто казано, колегите ще зависят от вашия трудов опит и способности. Ще поемете част от техните отговорности и ще ви бъде трудно. Бъдете търпеливи и когато му дойде времето, пожънете плодовете на труда си. Безработните Телци ще имат благоприятни възможности за намиране на нова работа в областта на търговията, образованието, транспорта, сигурността и дизайна.

Любов

Свободните Телци имат възможност да подновят връзката от миналото и неизяснените отношения, които са от преди две години. Ще имате нови изживявания в любовта, които ще ви изпълнят с удоволствие и ще ви позволят да промените очакванията и да се приспособите към това, което получавате. Разположението на звездите ще накара Телеца в една връзка да започне да мисли за узаконяване на връзката. Връзката ви с партньора ви ще се засили и ще се свържете много по-дълбоко. Накрая ще се насладите на спокойна романтична атмосфера с любимия човек. Изненадайте партньора си с малките неща, които обича, и му покажете, че винаги сте до него с тези малки знаци на внимание.

Здраве

Здравето ви ще бъде стабилно през първата половина на декември. От средата на месеца разположението на звездите ще доведе до спад на имунитета ви. Може да се появи слабост на урогениталния тракт, както и болка в коленете и костите на краката. Ще сте предразположени към настинки и затруднено кръвообращение. Трябва да почивате повече. Общо взето нищо сериозно.

Близнаци

Работа

Фокусирани сте върху нуждите и желанията си, може да се случи да забравите дребните неща и колегите ви да забележат това. Запишете задълженията си, за да не страдате от финансови загуби поради разсеяност. Опитайте се да си угодите и да си доставяте малки удоволствия през почивните дни, това ще неутрализира негативната енергия и ще намали напрежението в работната среда. Това не е подходящ момент за смяна на работата, но периодът е добър за правене на рационални финансови планове за бъдещето. Безработните Близнаци ще могат да получат нова работа в сферата на обществеността, развлеченията, дизайна и образованието. Работата на свободна практика ще бъде финансово изгодна.

Любов

Близнаците може да изпитат спад в енергията през декември поради местоположението на планетите. Те ще бъдат пасивни, ще мислят за подреждане на дома и ще бъдат малко инертни. Самотните Близнаци ще се радват на самотата си и ще имат желание да се фокусират върху личното развитие и напредък. Близнаците, които са във връзка или женени в допълнение към ремонта на дома, могат да спорят с партньора си за бъдещето. Това е подходящият момент да намерите компромис, да изравните целите си и да направите план, който ще ви отведе към успешно и стабилно бъдеще. Ще имате възможност да отидете на съвместно пътуване, което ще допринесе за вашето сближаване.

Здраве

Като цяло ще бъдете в добро здраве през декември. Важно е да внимавате за настинки, тъй като дихателните ви пътища ще бъдат чувствителни. Ще подобрите имунитета си, ако ходите на разходка и имате определена физическа активност на места с чист въздух, като планини или гори. Избягвайте стресови ситуации и разпределете дейностите равномерно.

Рак

Работа

Декември ще изисква от вас действия, поемане на инициатива за нови бизнес начинания. Няма да имате енергия да носите всички отговорности на раменете си. Потърсете помощ от колеги, това е възможност да заздравите отношенията с тях и да покажете на началниците си, че сте истински екип. Допълнителна финансова печалба ви очаква в края на месеца. Ако можете да си вземете няколко дни почивка и да се насладите на семейството си. Безработните Раци ще могат да получат работа в услугите, обществеността, правния сектор, икономиката и маркетинга.

Любов

Мечтаете да влезете в сериозна връзка, да създадете семейство и динамична среда, пълна с любов и подкрепа. Свободните Раци искат да влязат в брачните води възможно най-скоро, но не вземайте прибързани решения и започвайте сериозна връзка с човек, когото не познавате достатъчно добре. Бъдете търпеливи, отложете важните решения за следващия месец. Заетите Раци са фокусирани върху партньора си, време е да оставите емоциите да ви завладеят и да се насладите на романтичните моменти с любимия човек. Внимавайте да не предизвиквате сериозни конфликти поради разногласия относно взаимните нужди в социалния живот. Посветете се на емоционалните и интимни нужди на партньора си.

Здраве

В началото на декември ще имате спад в имунитета и предразположеността към сърдечно-съдови проблеми, като променливо кръвно налягане, лошо кръвообращение и лоша кръвна картина. Ще бъдете податливи на възпалителни процеси. Трябва да почивате повече и да избягвате напрежението и стреса. Втората половина на месеца ще ви донесе по-добро здраве.

Лъв

Работа

Изпълнихте задълженията си навреме и отново доказахте колко сте организирани. Вашите колеги оценяват усилията и упоритата работа през цялата година. Ще бъдете изненадани от увеличението. Ще бъдете възнаградени за вашата упорита работа и отдаденост. Ще останете доволни и ще отпразнувате новогодишните празници с усмивка на лицето. Най-накрая ще имате достатъчно свободно време за приятели и семейство. Избягвайте финансови манипулации. Безработните Лъвове ще могат да намерят нова работа в сферата на услугите, ИТ и електрониката, както и в инженеринга. Приемете работа на свободна практика.

Любов

Очаква ви месец, насочен към изпълнение на любовни цели. Преди всичко това се отнася до подобряване на отношенията с партньора и изпълнение на общи цели, като преместване, закупуване на кола или мебели. Ще се съсредоточите върху инвестирането в дълго планирани цели, отделни Лъвове ще насочат средствата за пътуване. Изкушени сте от далечни дестинации, които са създадени за наслада. Ще има малки недоразумения, но ще ги разрешите в края на декември. Свободните лъвове ще прекарват време с приятели и семейство. Сега не се интересувате от приключения и не виждате човек, който може да ви бъде партньор за цял живот.

Здраве

Вашето общо здраве и имунитет ще бъдат стабилни през първата половина на декември. През втората половина на месеца ще има спад в имунитета. Ще бъдете податливи на вирусни инфекции, лошо храносмилане, проблеми с пикочните пътища и проблеми с гръбначния стълб. Вземете необходимите превантивни мерки.

Дева

Работа

Вие продължавате да ръководите екипа и с вашата подкрепа и положителна енергия изпълнявате задълженията в срок. Вие сте връзката, която свързва целия екип и е време да започнете да оценявате енергията си. Ако планирате да се борите за по-добра позиция в отбора и да поискате повишение, сега е подходящият момент, звездите са във ваша полза. Подгответе се за сериозна среща и отбележете колко допринасяте за компанията и целия екип. Научете се да се борите за себе си. Започнете да планирате нови проекти, ще бъдете успешни. Безработните Деви ще могат да намерят нова работа в сферата на търговията, хотелиерството, трафика, комуникациите и услугите.

Любов

Девите, които са във връзка, очакват спокоен период в любовта през декември. Началото на месеца е романтично и ще ви даде стимул да прекарате последния месец от годината само с партньора си и да се мотаете с далечни хора. Вашият партньор заслужава внимание и се опитайте да му докажете, че връзката ви означава нещо за вас. Ще имате време за забавление и партньорът ви ще хареса вашите предложения. Много забавление в края на месеца. Самотните Деви могат да бъдат изненадани от контакт с човек на висока позиция, който на пръв поглед изглежда студен и решителен. Не можете да загубите нищо, отпуснете се и си уговорете среща.

Здраве

Първата половина на декември ви носи предимно добро здраве. Ще се движите често и ще се наслаждавате на разходки и развлечения на места с чист въздух. През третото десетилетие на декември ще бъдете подложени на стрес и психологически проблеми. Възможни са и ревматични оплаквания. Трябва да си дадете повече почивка. Като цяло се чувствате добре.

Везни

Работа

Кариерата ви се движи в планираната посока, нямате пречки по пътя. Използвайте максимално концентрацията си и изпълнете задълженията си навреме, за да не ви чакат в края на декември и да ви развалят празничната еуфория. Бъдете наясно със своите способности и поставете себе си на първо място, наистина сте напреднали и усъвършенствали уменията си през изминалата година. Добра работна атмосфера и добра концентрация ще ви следват през целия декември. Ще завършите стопанската година без загуби и като цяло сте доволни от резултатите. Безработните Везни ще могат да намерят нова работа в областта на икономиката, здравеопазването, строителството и хранително-вкусовата промишленост.

Любов

Везните през декември поемат инициативата, която ще изненада партньора. Ще станете по-решителни и с различни предложения за подобряване на връзката ще разклатите и събудите партньора си. Използвайте прилива на енергия и се посветете на любимия човек, но не забравяйте за приятелите и роднините. Опитайте се да координирате развлекателните дейности, те ще ви отпуснат. Свободните Везни мислят за човек от миналото, въпреки че това не им носи нищо добро. Насочете енергията си към лично развитие или нови познанства. Не се връщайте назад и не повтаряйте същите грешки, особено не сега. Звездите искат да проверят дали сте помъдрели и колко.

Здраве

През първото десетилетие ще сте предразположени към алергични реакции, лошо храносмилане и хормонален дисбаланс. Освен това ще бъдете чувствителни към стресови ситуации. Втората половина на месеца ви носи стабилно здраве и по-добър имунитет. Ще имате повече енергия от обикновено и ще се движите повече, което ще се отрази положително на физическото ви състояние.

Скорпион

Работа

Скорпионите са фокусирани върху изграждането на кариера, а декември е идеално време за поставяне на ясни цели. Изразете мнението и възгледите си на работното място, за да не останете с празни ръце. На много Скорпиони ще бъде предложена възможност за бизнес пътуване в чужбина и предложение за работа в чужбина. Не бързайте, помислете внимателно за тази възможност и нейните предимства и недостатъци. Вашият партньор ще бъде скептичен и няма да бъде на ваша страна, ако искате да се преместите или да направите бързи бизнес промени, особено промени, които ще засегнат семейството ви. Безработните Скорпиони ще получат благоприятни възможности за работа в сферата на търговията, хотелиерството, логистиката, транспорта и дизайна.

Любов

През първата седмица на декември ще имате възможност да разрешите разногласията с партньора си и да очаквате празниците с нетърпение, наслаждавайки се на любов. Изложете на показ всичко, което ви е притеснявало през изминалите месеци, ще се изненадате колко рационален е партньорът ви и колко усилия влага във връзката ви, за да оцеле. Краят на декември е спокоен и ви дава възможност да подновите контактите си с общи приятели и роднини, които не сте виждали от дълго време. Свободните Скорпиони са фокусирани върху сферата на работа и финанси, искате да напреднете и да укрепите бизнес позицията си. Опитайте се да се отпуснете в края на месеца и си дайте малко почивка.

Здраве

През по-голямата част от декември ви очаква стабилно и добро здраве. Ще е добре да ходите по-често на места, където въздухът е чист и където можете да бъдете физически активни. Това е необходимо, защото дихателните ви пътища ще бъдат чувствителни. Ежедневните упражнения и спазването на здравословен начин на живот ще подобри имунитета и формата ви.

Стрелец

Работа

Дръжте се отговорно и се опитайте да изпълните бизнес задълженията си през първата половина на декември. Това е план, който ще ви даде време за себе си през втората половина на декември, което ще зарадва особено вашите приятели, роднини и партньор. Работили сте усилено през цялата година и е оправдано, че сега сте фокусирани върху други области от живота си. Използвайте декември, за да компенсирате изоставането и се опитайте да се отпуснете. Безработните Стрелци ще могат да намерят нова работа в сферата на услугите, мениджмънта, химическата индустрия, икономиката и хотелиерството.

Любов

Весела, творческа енергия и удоволствия ще ви следват през целия декември. Ще се радвате на любов и ще имате възможност да пътувате и да общувате с приятелите на партньора си. Използвайте всеки момент и не сваляйте усмивката от лицето си. Връзката ви е стабилна и сега няма негативни аспекти, които да развалят веселото настроение през декември. Свободният Стрелец няма да има мир, ще планира пътувания, ще излиза с приятели и ще бъде в движение всеки ден. Вашата заразителна усмивка ще ви донесе магнетично привличане, просто трябва да я използвате.

Здраве

Вашето здраве през декември ще бъде чувствително и променливо. През първата половина на месеца са възможни проблеми с кръвообращението и хормоните. През третото десетилетие ще бъдете изключително чувствителни към стрес. Вашата храносмилателна и дихателна система ще бъдат чувствителни, така че може да изпитате по-силна настинка или възпаление. Вземете превантивни мерки.

Козирог

Работа

Декември е месецът, в който блестите, положителната ви енергия се разпространява на работното място и е заразна. Ще имате възможност да разширите списъка с бизнес контакти, ще оставите добро впечатление у сътрудниците и ще се открият много бизнес възможности. Помислете внимателно и приемете бизнес възможностите, това ще се изплати през следващата година. Положителната енергия през декември е само въведение към успехите, които ви очакват през новата година. Безработните Козирози ще получат възможност да бъдат наети в сферата на мениджмънта, дизайна, IT индустрията, икономиката и счетоводството. Можете също да се възползвате от работа на свободна практика.

Любов

Ще имате възможност да се освободите от натрупаните емоции и да проведете откровени разговори с партньора си. Ще се почувствате свързани и ще разберете, че партньорът ви е и най-добрият ви приятел. Сериозните разговори ще укрепят любовните ви отношения. Свободните Козирози ще получат обаждане от бивш партньор, който копнее за събиране. Приятелите ще ви отклонят от идеята и сегашното желание да се върнете в миналото. Това е момент, в който ще потвърдите собствената си стойност и ще се отдалечите от негативните истории от миналото. През второто десетилетие на декември е възможно да срещнете човек, който има подобни нужди в любовта като вас и който иска сериозна връзка.

Здраве

През първата половина на декември са възможни проблеми с кръвообращението и хормоните. От средата на месеца здравето ще се подобри и ще бъде стабилно. Ще бъдете устойчиви на стрес. Трябва да правите развлекателна физическа активност всеки ден, за да поддържате здравословното си здраве и да подобрите своята форма. Възможна е чувствителност на бъбреците.

Водолей

Работа

Фокусирани сте върху любовната връзка и запазвате емоциите, които могат да ви разсеят. През първата половина на декември ще бъдете в меланхолично настроение и ще имате нужда от почивка. Продължете напред и изпълнете работните си задължения, не отлагайте, тъй като може да влезете в конфликт с началниците си. Опитайте се да останете рационални и да записвате работните си задачи всеки ден, за да не направите пропуск или проблем в екипа. Безработните Водолеи ще получат шанс за нова работа в сферата на финансите, хранително-вкусовата промишленост, строителството, инженерството и здравеопазването.

Любов

През декември отношенията ви с партньора ви са нестабилни, не сте готови на компромис и сте фокусирани само върху вашите нужди и желания. Спрете за момент, пребройте до десет и погледнете текущите проблеми от различни ъгли. Не се отказвайте от любовта, кризите са нормални и двойките се сблъскват с тях. Говорете честно през втората половина на декември и намерете златна среда около конфликта, това ще ви сближи. Свободният Водолей има възможност да започне сериозна връзка с малко по-възрастен партньор. Дайте си време и срещнете човека, който ви привлича, това може да бъде съдбоносна любов, ако сте готови да се отдадете на нея.

Здраве

През първата половина на декември гърлото и дихателните ви органи ще бъдат чувствителни. Избягвайте продължително излагане на ветровито и дъждовно време. Загрейте добре. В противен случай са възможни силна настинка и възпалено гърло. Втората половина на декември ви носи стабилно здраве и устойчивост на стрес. Ще бъде добре за вас да останете на места с чист въздух, например в планината.

Риби

Работа

Помислете за подобряване на вашите умения и знания, те могат да ви доведат до по-добро финансово състояние и бизнес позиция. Не се отказвайте от часовете по чужд език и други дейности, въпреки че имате много лични задължения. Трудът ви ще се изплати през следващите месеци. Останете фокусирани върху бизнес начинания, не оставяйте мислите си да се лутат, ще загубите фокус върху работата и това ще забави целия екип. Безработните Риби ще имат благоприятни възможности за работа в сферата на здравеопазването, социалните институции, образованието, журналистиката, рекламните агенции и мениджмънта.

Любов

Отворени сте за нови запознанства и любовни начинания, жадувате за срещи и положителна енергия, която следва първите срещи. Възползвайте се от настоящите аспекти, за да се срещнете с различни хора. В началото на месеца ще имате възможност за сериозна връзка. Рибите, които са във връзка или брак, ще се радват на връзката с партньора си, ще планират новогодишните празници и с нетърпение очакват да се мотаят с приятели и семейство. Завършвате тази година със страхотна атмосфера и инвестирате енергия в планиране на бъдещето.

Здраве
В началото на декември ще усетите спад в имунитета и ще сте склонни към възпаления и сърдечно-съдови проблеми. Препоръчително е да контролирате кръвната си картина и кръвното налягане. Вие сте под стрес. През третата декада здравето ви ще бъде стабилно и ще се чувствате по-добре. Имате нужда от повече почивка и сън.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close