You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп за май

Голям месечен хороскоп за май

Месечен хороскоп за май
Месечен хороскоп за май

Овен

В началото на месеца грижите за здравето и физическата ви форма са най-важни, затова се запишете на спорт. Възможно е да се подложите на нова диета или на медицински преглед, който отлагате от доста време. Май бъде успешен за вас, изпълнен с много динамика и работа. Опитайте да бъдете по-деликатни в изказа си, за да не нараните някого несъзнателно.

Телец

Започвате месеца спокойно и в хармония със себе си. Дипломацията ще ви бъде от полза във всяка ситуация. Може да се наложи да разрешавате конфликти на работното място. В личен план се радвате на пълна хармония с партньора и разбирателство.

Приятелите ви се чудят къде е изчезнала пословичната ви вироглавост.

Близнаци

Чувствате се объркани, защото сте изправени пред проблем, който ви се струва неразрешим. Не се отдавайте на отчаяние или примирение. Най-доброто решение е да се обърнете за съвет и помощ към другите. Понякога две глави мислят по-добре от една. Бъдете готови да изслушате искрените думи на приятелите си. След средата на месеца ще ви обземе предприемачески дух и ще се замислите за нови инвестиции или проект за собствен бизнес.

Рак

В началото на май ще се окажете в светлината на прожекторите. Колкото и да ви се иска да се скриете, няма да има къде да избягате. Използвайте ситуацията, за да покажете на какво наистина сте способни. Този месец за вас ще бъде време за желания. Кажете на света за какво мечтаете, какво ви се иска и поставете нови цели. Ще получите възможност за реализирането им или подадена ръка.

Лъв

Винаги ви е харесвало да общувате с богати и популярни хора, а през този месец ще усетите, че вече принадлежите към тяхното общество. Дали това наистина е така – не е от особено значение, защото за вас най-важен е блясъкът, който усещате със сърцето и очите си. Този месец ще ви даде много възможности за социални контакти, някои от които може да прераснат и в професионални.

Дева

Успехите, които постигате в началото на ма заслужават да бъдат отпразнувани: дори да сте получили аплодисменти и похвали от някого по-важно е вие да отчетете постигнатото и да і се насладите. След средата на месеца организаторските ви дарби ще намерят поле за изява. Степенуването на нещата според важността им и освобождаването от някои безполезни отговорности ще ви заредят с енергия.

Везни

Дори да сте вперили поглед върху някои свои несъвършенства или слабости — през този месец в очите на околните ще изглеждате почти съвършени. Използвайте момента и му се насладете. Сякаш сте способни да спечелите симпатиите на всички. В края на месеца ще получите някои отдавна търсени отговори, с помощта, на които ще постигнете важна за вас цел.

Скорпион

В началото на месеца ще се наложи да се справите с доста трудности. Не ви липсва нито смелост, нито сила на характера, но дори за вас битките ще бъдат изтощителни. За щастие този период ще бъде кратък и още в средата му ще порите вълните на живота. Радвайте се на пролетта и хубавото време, както и на романтичните подаръци, които ще ви поднесе вашата половинка. Любовта е във въздуха и ще й се наслаждавате с пълна сила.

Стрелец

Примамливо е да се откажеш от поставената задача и да се поддадеш ма умората, прибирайки се вкъщи, когато всички колеги отдавна са си тръгнали. Но да се бориш за целта си и да градиш успеха стъпка по стъпка, докато я видиш наяве, е нещо, което ви доставя истинско удовлетворение. Този месец ще ви даде възможност да берете плодовете на труда си. Пригответе широка усмивка, за да посрещате похвали от околните.

Козирог

В началото на май ще се изправите пред сложна ситуация, но успехът ще бъде на ваша страна благодарение на личните ви качества. С аналитичност и практичност ще успеете да подредите сложния пъзел, за да достигнете до същината на проблема. Вслушайте се в интуицията и ще успеете да избегнете вероятна опасност и подводни камъни по пътя си. Добре е да внимавате, ако се налага да шофирате.

Водолей

Благодарение на широкия си мироглед ще успеете да се докоснете до неща, за които повечето околни могат само да мечтаят. Бленувате за пътешествия и далечни земи и морета, може би моментът е подходящ да планирате отпуска си. В края на месеца в сърцето ви ще припламнат романтични искри, които е възможно да прераснат в истински страстен огън.

Риби

Усещате, че изоставате с работата, но не знаете откъде да започнете, за да наваксате по най-бързия начин. Обърнете се за помощ към някого и действайте методично. Романтичната ви натура не обича напрежението, но само ако побързате, ще успеете да догоните останалите. Това ще ви даде възможност да изпробвате потенциала си, а и да покажете на другите своите истински качества.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!