You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп за октомври 2020

Голям месечен хороскоп за октомври 2020

Овен

Работа

Този месец е възможно да се сблъскате със загуби, с намален фокус и концентрация. Бъдете готови да промените посоката, когато е необходимо и да се адаптирате към ситуацията. Приемете помощта, която ви се предлага, защото ще осъзнаете, че това ще ви улесни много. Все пак наблюдавайте онези колеги, които не са приятелски настроени към вас.

Любов

Ако имате връзка: В тази област стигате до момент, в който ще изпълните много желания и очаквания на партньора си, но няма да знаете как се чувствате по този въпрос. Затова, вместо да анализирате, наблюдавайте как ще се развият нещата и всичко ще си дойде на мястото. Трябва да запазите търпението и стабилността си и да покажете колко обичате любимия. Октомври е месец, когато много връзки ще бъдат подложени на изпитание, така че не се оставяйте да бъдете прекалено импулсивни и драматични.

Ако сте свободни: Свободният Овен ще трябва умело да оцени новите познати и да направи разлика между тези, които го интригуват, и тези, които не го впечатляват. Най-добре е изобщо да не се занимава с неща, които не го правят щастливи. Дръжте се смело, но не безразсъдно. За някои Овни идва важен урок по любов. Това не означава да форсирате събитията, ако търсите сродна душа, а не намирате такава.

Здраве

Опитайте се да смените жизненото си пространство и да прекарвате повече време сред природата.

Телец

Работа

Този месец няма да спечелите много, т.е. имате разходи, които ще ви изненадат и ще развалят настроението ви. Не позволявайте обаче това да се отрази на работата ви, защото този месец имате много отговорности, които трябва да изпълните. Ще бъде най-добре, ако работите сами или ако ви е поверена задача, в която ще имате свободата да се изразявате и да действате според собственото си убеждение. Последната седмица на октомври ви носи увеличен шанс за печалба.

Любов

Ако имате връзка: Ще бъдете обхванати от емоции, опитайте се да останете емоционално ангажирани, но и обективни. Няма нужда да започвате конфликти този месец. Опитайте се да различавате ината си и реалната нужда да обсъждате някои теми. Слушайте оплакванията на любимия човек с отворено съзнание и не действайте импулсивно и упорито. Ако можете да го избегнете, октомври ще бъде емоционален месец, изпълнен с романтика.

Свободните Телци са затънали в своите мисли и себеанализи. Може да се обърнете към по-интересни хора, но изглежда не ги забелязвате. Опитайте се да насочите чувствата си в по-продуктивна насока. Това ще ви помогне да получите това, от което се нуждаете в момента, независимо дали е приключение или романтика.

Здраве

Възможни са проблеми с врата, мигрена, главоболие.

Близнаци

Работа

Този месец ще се сблъскате със ситуация, в която искате да се откажете от определен проект, но това ще се окаже грешка, защото веднага щом искате да се откажете ще осъзнаете огромния потенциал на подобна идея и ситуация. Избягвайте ситуации и конфликти с хора, които ви носят негативна енергия, защото този месец няма да можете да бъдете прекалено тактични и да се разбирате добре с техните заговори. Ще изпълните повечето си планове, но ще трябва да намерите време и за планиране за следващите няколко месеца.

Любов

Ако сте във връзка: Това е период, в който ще трябва да използвате тактичност с любимия човек, но и в семейните си отношения. Опитайте се да се съобразите с изискванията, да мълчите за възраженията и да действате разумно в някои ситуации. Това не означава, че трябва да приемете това, което не искате, а просто да бъдете по-дипломатични. Оставете партньора си да изрази желанията си, а вие просто наблюдавайте разумно и вижте къде можете да покажете компромис този месец. Не изразходвайте много енергия, за да натиснете собствените си, нищо не си струва този октомври.

Необвързаните Близнаци ще се изправят пред необходимостта да се отървете от миналото – може да се появи човек, с когото ще искате да изчистите някои неща, или емоционална ситуация, която ще ви помогне да научите важни уроци. Съсредоточете се върху себе си, другият човек е точно тук в огледалото. Това е възможност да видите грешките си и да не ги повтаряте.

Здраве

Възможни са проблеми с гърба и гръбначния стълб.

Рак

Работа

Този месец сътрудничеството ще върви чудесно и доходите ще бъдат стабилни. Движите се в компанията на стабилни и влиятелни хора, така че ви подхожда да реализирате идеите си. Време е да оцените постиженията си до момента, да си поставите нови цели и да потърсите подкрепа за реализацията на вашите идеи. Не бързайте с изводите и каквото и да се случи, опитайте се да запазите спокойствие, защото нищо не е толкова лошо, колкото си мислите.

Ако сте необвързани: Свободните Раци ще се чувстват стабилни, независимо дали са сами или започват романтична история. Вие сте фокусирани върху вашите мисли, вашия вътрешен живот, размисъл и медитация. Бавно избягвате хаоса и го изтласквате от живота си и намирате своя мир в това поле.

Здраве

Възможни са главоболие и проблеми със зрението.

Лъв

Работа

Този месец са възможни полезни запознанства, особено ако отивате в командировка, конференция или среща. Не предприемайте рисковани начинания този месец и анализирайте как шефовете се отнасят с вас, защото това може да ви даде важен знак. Споделете вашите идеи с колеги. За някои лъвове е възможно предложение за мечтана работа.

Любов

Ако имате връзка: Промените, които преживявате на лично ниво, засягат връзката ви. Посветете се на духовното и интелектуалното си развитие, но също така покажете на любимия човек през какво преминавате и колко важна е тяхната подкрепа за вас. Не бързайте с изводите за нищо във вашата връзка и вървете стъпка по стъпка, защото това са големи промени. Най-важното е да им покажете колко много означават те за вас и колко са обичани.

Ако сте свободни: Свободните лъвове ще се чувстват объркани, някои неща ще ви разстроят, но няма да можете да се справите с това, което е. Отделете време за себе си, оценете взаимоотношенията с хората около вас и вземете решение за това, което искате. Приемете промените в настроението си и осъзнайте, че това е процес, през който трябва да преминете.

Здраве

Възможни са настинки и кашлица. Редовно посещавайте лекар.

Голям месечен хороскоп за октомври 2020

Дева

Работа

Опитайте се да не бъдете арогантни и надменни спрямо колегите си. Запазете сериозността и отговорността на работата и имайте предвид, че това е гаранция за успех през този период. На първо място ще бъде вашата творческа енергия и необходимостта да създадете нещо ново и ще успеете в това.

Любов

Ако сте във връзка: Този период ви носи много предизвикателства – емоциите ще бъдат на повърхността и ще ви е трудно да ги контролирате. Избягвайте спорове и бъдете търпеливи, а междувременно се занимавайте с вашите мисли и действия. Бъдете отговорни за това как подхождате към любимия човек.

Свободните Деви ще искат да скрият своите дълбоки чувства зад весела и сладка фасада, но няма да е толкова лесно този октомври. Може да не успеете да скриете разочарованието си, но бъдете отворени да покажете своята уязвимост и емоции. Имате нужда от подкрепа, разчитайте на някой, на когото имате доверие.

Здраве

Възможни са главоболие, настинки и болки в гърба.

Везни

Работа

Близо сте до изпълнението на целите си, но има много изисквания и малки неща, на които трябва да обърнете внимание и които отнемат фокуса ви. Наложените промени са трамплин за много красиви промени, които ви очакват, така че не се страхувайте от това. Имате подкрепата на планетарната енергия, така че е възможен финансов приток, който не очаквате. Не е нужно да бързате с решенията си никъде, действайте така, както смятате, че трябва във всяка ситуация.

Любов

Ако имате връзка: В партньорство ще бъдете тактични и търпеливи, ще бъдете спокойни с човека, когото обичате, и ще се опознаете добре. Ако имате искания или възражения, опитайте се да се обърнете към тях по подходящ начин и не създавайте напрежение във връзката. Припомнете си какво е важно за вас във връзката и се съсредоточете върху него.

Свободните Везни ще бъдат много харизматични и ще разпространяват голяма енергия наоколо. Ще ви бъде трудно обаче да оставите другите да се доближат до вас и да покажат чувствата ви. Бъдете учтиви и вървете стъпка по стъпка, няма нужда да се страхувате.

Здраве

Нуждаете се от почивка, възможен е спад на имунитета и стрес.

Скорпиони

Работа

Не е време за драстични промени в тази област, така че не правете големи планове, а вървете стъпка по стъпка. Подгответе почвата и бъдете готови за действие. Помогнете и подкрепете колегите, укрепете позициите си в работата и покажете честност и последователност. Въпросът за доверието е от ключово значение за работата в екип, а екипът е от ключово значение за изпълнението на всички останали задачи през този период. Не инвестирайте в нови и непроверени проекти.

Любов

Ако имате връзка: Това е период, в който интуицията ви ще бъде на високо ниво, така че ще бъдете по-нежни в общуването с любимия човек. Също така ще можете да изразите желанията си, така че да се разбирате добре с любимия човек през целия месец. Това е добър период за сближаване, но и съвместни планове за бъдещето. Насладете се на всички красиви нюанси на връзката си.

Свободните Скорпиони ще искат да привлекат нечие внимание, но не разчитайте на начини, които са безопасни за вас, а бъдете иновативни. Поемете инициативата, проявете интерес и останете отворени. Не се опитвайте да бъдете инатливи, просто се отпуснете.

Здраве

Възможни са проблеми със зрението и вътреочното налягане.

Стрелец

Работа

Този период носи проблеми на работното място, така че ще трябва да проявите търпение и отговорност, но и решителност по важни въпроси. Ако сте повишени наскоро, това е период, в който ще трябва да оправдаете доверието и да покажете способности, компетентности, колегиалност, но също така и инициативност и мотивация.

Любов

Ако сте във връзка: Това е спокоен период в партньорството, вие се наслаждавате на плодовете от изграждането на връзката си и се отдадете на мир и близост. Дори и да не сте съгласни по някои дребни неща, лесно ще направите компромиси този месец. Това е и добър период за съвместно планиране и инвестиции.

Това е месецът, в който свободните Стрелци ще искат да се покажат и докажат, но ако харесвате някого, не действайте, а се опитайте да бъдете себе си. Това е подходящо време за романтична връзка с някой, който харесвате от известно време.

Здраве

Внимавайте за наранявания.

Козирог

Работа

Придържайте се към своите принципи и не позволявайте на възгледите на другите да ви отвличат от целта ви. Възможностите за успех са отворени за вас, особено ако работите сами. Бъдете систематични, спокойни и търпеливи и ако ви се налага да влизате в конфликти, се ръководете от правилото, че умният отстъпва, поне през този период.

Любов

Ако имате връзка: Това е месец, в който ще се чувствате уязвими и раздразнителни. Партньорът ви ще ви затрупа с проблемите си, а вие винаги ще сте на ръба на нервите си. Но опитайте се да се успокоите, бъдете тук за човека, когото обичате и помагайте с каквото можете. За вас ще бъде голямо предизвикателство да поставите здравословни граници, но и да не се отдалечавате от партньора си и да не го наранявате.

Свободните Козирози ще бъдат обект на интерес на много различни личности, които на пръв поглед изглеждат интересни. Внимавайте обаче с такава връзка и не позволявайте да бъдете напълно съблазнени от нечии сладки думи. Стойте далеч и покажете – времето ще покаже кой заслужава вашето внимание.

Здраве

Опитайте се да се отървете от стреса и безпокойството.

Водолей

Работа

Погрижете се за своя подход и думите, които казвате на колеги и колеги. Много е вероятно в някои ситуации да оставите грешно впечатление, особено пред онези, които не ви познават.Анализирайте позицията си, задайте приоритетите си и се организирайте добре. Ако знаете какво искате, лесно ще намерите начин да го постигнете.

Любов

Ако имате връзка: В партньорство сте склонни да бъдете сурови, нетърпеливи и саркастични, а човекът, когото обичате, няма да го хареса и може да бъде груб с вас. Въпреки че сте на различни дължини на вълните, опитайте се да бъдете отворени един към друг и да запазите това, което имате във връзката. Успокойте любимия човек, че чувствата ви не са се променили.

Свободните Водолеи биха могли да попаднат в ситуация, за да запазят защитните си стени и да се изправят пред страха да се отворят към другия човек. Не пречи на другите да се приближават до вас, особено на тези, които изглежда имат искрени намерения. Бъдете внимателни, но не напълно затворени.

Здраве

Възможни са проблеми с гърба и врата.

Риби

Работа

Бизнес аспектът е по-добър от любовния аспект. Този период ви позволява да се ангажирате повече в сферата на работата. Планетите ще са благосклонни към вас от момента, в който вървите под действието на вътрешния си дух. Важно е Рибите да правят това, което искат и това е единственият начин да получат максимума от живота.

Смяната на работата е сигурна. Вашата настояща среда е трудна, а промяната на колеги и нови познати увеличават вашата интуиция и ви дават възможност да напредвате и да увеличавате финансите си. Работата, която трябва да започнете през втората половина на октомври, ще бъде ползотворна както за вас, така и за вашите колеги или, ако трябва, за работниците. Успех с Везни, Стрелец или Козирог.

Любов

Рибите, които имат връзка, могат да се сблъскат с любовно разочарование през октомври. Може би дори не сте предположили какво крие вашият партньор и наистина може да ви нарани. Вероятно сте прекратили тайна връзка. Чувствате се зле през месеца. Ще ви е трудно да се възстановите и да продължите напред. Имахте бурен период, който сега приключи и трябва да се обърнете към нова любов с повече откритост и искреност. Следва добър период от средата на месеца за ново запознанство.

Ще имате възможност да срещнете човек, който ще ви даде стабилност. Понякога следвайте съветите на приятели. Можете да бъдете заобиколени от интересни и харизматични хора, които могат да бъдат добра компания и добри приятели. Рибите, които са женени или имат връзка, трябва да общуват по-честно с партньора си.

Здраве

През първата половина на октомври е възможно е да има затруднено кръвообращение и нестабилност, причинени от хормонални реакции. Вие също ще бъдете склонни към вирусни инфекции, които могат да бъдат придружени от висока температура.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close