You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Хороскоп 15 — 21 февруари

Хороскоп 15 — 21 февруари

Овен
Проблемите от миналата седмица ви изтормозиха, затова тази искате да избягате от тях, докато най-накрая не се решат. Някои от идеите ви са влошили отношенията с колеги ви, затова трябва да полагате повече усилия сега. Отношенията с околните ви са доста нестабилни и е крайно време да се опитате да оправите нещата. Наистина, в момента е най-добре да бъдете толерантни, а влизането в спорове без причина може само още повече да разклати отношенията с колегите си.

 Хороскоп 15 — 21 февруари
Хороскоп 15 — 21 февруари

Телец
Ще се сблъскате с реалността. Трезво мислите и ясно осъзнавате какво искате, но не предприемате нищо, за да постигнете целта си. Пречките, които сте имали, ще останат зад вас и ще можете да се срещнете с реалността, която е пред вас. Оставете се на вълните на ентусиазма и сами ще се уверите, че сте избрали правилния път. Изключително добре работите в екип, така че очаквайте успех там, където се изисква такъв начин на работа. Обърнете най-голямо внимание на себе си, старайте се да се възстановите от стреса и несгодите, започнете от днес, защото имате нужда от по-дълго време. Пестете енергията и избягвайте спорове.

Близнаци
Възползвайте се от настоящата седмица за приключване на важните неща, защото енергията ви е на високо ниво. Ще работите уверени в себе си, без да се колебаете. Ще прекарате лесно избягването на задълженията, така че ще можете да се заемете с частни дела. В комуникациите ще ви бъде необходима дискретност, защото прекалената импулсивност може да промени мнението на някои хора, от които зависи бъдещето ви. Приемете мнението на мнозинството за някои спорни събития. Не се опитвайте да противодействате на нечие влияние или да дразните сътрудниците си.

Рак
Възможностите пред вас тази седмица не са така благоприятни, ще трябва да се откажете и от някои планирани забавления. Не се разстройвайте, нека периодът да отмине спокойно, посветете се на обичайните си дела. Бъдете обективни в конфликтни ситуации и не бързайте с решенията. Има вероятност да се сблъскате с хора от високите етажи. Бъдете готови за повишение и издигане в кариерата.

Лъв
Ще се окажете в ситуации, които е свързана с голям риск и изискват значителна способност за импровизация, а мнозина от вас ще гледат с резервираност към проблемите. Трябва да положите доста труд, за да установите добри отношения с околните. Старайте се да придобиете необходимата сигурност в себе си, за да могат вашите отношения да бъдат успешни. Общувайте с другите, срещайте се с повече хора. Тези от вас, които планират сделки, най-добре да се ограничат в разходите.

Дева
Тази седмица ще преживеете много красиви моменти на работното място, което ще ви даде допълнителен устрем в изпълнението на работните задачи. Добре ще чувствате и нищо не ще можеш да я наруши психофизическия ви баланс. Ще бъдете много успешни, уверено ще се застъпвате за собствените си идеи. Смело ще влизате в спорове, дори и кавги, от които ще излезете като победител. Финансовото ви състояние не е сигурно, а са възможни непланирани разходи. Обърнете повече внимание на парите, които печелите.

Везни
Посвещаването на работата в момента е чудесна терапия за вашите проблеми. На работното място по-добре ще контролирате околната среда, отколкото у дома със семейството. Можете да намерите нови източници на доходи, но тъй като сте в една нестабилна ситуация е възможно да не обърнете внимание на това. Тези, които се занимават с някакъв бизнес, могат да очаква успех и напредък. Очаква ви приятна среща с колежки особено за мъжкия пол, докато жените могат да очакват да се появи успешен мъж, който ще им предложи бизнес сътрудничество. Не се отказвайте.

Скорпион
Енергията ви тази седмица ще бъде на много високо ниво. Няма да имате никакви проблеми на работното място, обичайните неща се движат със собствен ход. Ще имате срещи и разговори за нещо ново. Същевременно сте доста напрегнати, а това може да се отрази на някои събития и малко да ви дестабилизира. Приключенията и рискованите инициативи могат да бъдат много вредни. Бъдете внимателни в нещата, свързани с държавната администрация.

Стрелец
Състоянието ви е доста напрегнато. Все повече хора от обкръжението ви изпитват на свой гръб вашия яд и нетърпимост. Избягвайте големи компании и събирания, а стеснете контактите си до кръга от хора, с които работите. Ще се занимавате със семейни въпроси и сътресения. Ще се обидите заради отношенията на вашите домашни към вас, но не можете да им противостоите за, някои основни неща, за които мислите, че не са прави. Имате нужда от релаксация. Време е да си отделите време лично за себе си и да се отпуснете от работата. Не изоставяйте вашето хоби.

Козирог
Старайте се малко да намалите забързаните темпове. Ще трябва да промените амбициозния начин на мислене и да бъдете по-гъвкави в бизнес преговорите. Преди да се впуснете в действие би било добре да решите всички просрочени проблеми от по-рано. Останете хладнокръвни, когато вашите началници не проявят разбиране към вашите нужди. Обърнете повече внимание на някои важни документи и ги приложете навреме, ако не искате да имате проблеми с държавните органи. Покажете повече разбиране към някой възрастен човек от обкръжението ви.

Водолей
На работното място ви очакват проблеми. Конфликт, който отдавна стои между вас и вашия ръководител ще се стигне до своята кулминация. Ще получите похвала от хората, които умеят да ценят вашето застъпничество и лоялност. Характерно за тази седмица е, че чудесно се справяте в областта на комуникациите, затова ще се чувствате и по-малко напрежение. И по-нататък трябва да се пазите от спорове по въпроси, свързани с пари, така че би било добре да избягвате всички дейности, свързани с по-големи суми. Ако работите в чужбина бъдете особено внимателни, да не преживеете загуби.

Риби
Ще имате повече задължения и с това ще се откроявате в работната среда. Изобщо няма да ви бъде трудно да помогнете на колеги и приятели, а е възможно да положите и извънреден труд. Отлично ще се справяте в ситуации, които изискват всякакъв вид комуникация, особено писмено или телефон. Ако сте със собствен бизнес, има голям шанс да разширите дейността си и да я модернизирате. Финансовото състояние ви е добро, затова може би ще се решите на покупка на някои неща. Посветете повече внимание и на семейството си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!