You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Хороскоп на деня – 16 ноември

Хороскоп на деня – 16 ноември

Овен

Чудесна новина за всеки със зодия овен. След края на уикенда се оказва, че полагаемото ви време за почивка е доста повече. Намерете си компания, вземете си няколко дена отпуск или поне разредете ангажиментите си.

Сега е време повече да обичате, отколкото да вадите пари. Спестете си забавленията навън. Една вечер с любимия в домашна обстановка ще ви даде необходимия заряд.

Телец

Време е да сложите край не епохата на безусловната любов! Точно така! Често и хармонична е двете страни в една връзка да дават и да получават. Разглезили сте половинката или най-близкия си приятел. Само давате, а отговор – никакъв. Не вдигайте скандали. Не му поставяйте ултиматуми. Един мълчалив протест и категорично нехайство от ваша страна ще ви дадат отговор на въпросите ви.

Уикенд хороскоп – 14-15 ноември
Уикенд хороскоп – 14-15 ноември

Близнаци

Днес е ден, който трябва да посветите на вашите подопечни. Тези, които са ваши подчинени или роднини, на които сте помагали, се чувстват ощетени. В последно време сте забравили да сте мили и ласкави. Подхождайте с разбиране особено към децата – дори и големи са само деца.

Рак

Трябва да проявите особена сила и мъдрост. Деликатно трябва да намекнете на приятел или на любимия, че усилията, които влага да се хареса на разни хора нямат смисъл. Най-добре е да канализира енергията си в работа.

Лъв

Не ви се работи никак днес, но по изключение няма да ви се караме. Ако има на кого да отстъпите задълженията си, направете го. Удължете уикенда си ненатрапчиво като работите на половин оборот или се забавлявате след работния ден.

Дева

Днес ще се чувствате като магарето на Бременските музиканти. Ще се съсипете от работа, ще носите не само няколко дини под мишница, но и ще се натоварите и с хорските ангажименти. Най-неприятно е, че ще поправяте допуснатите грешки на приятели и колеги. Направете последно усилие – и у дома ви чакат разходи непредвидени. Във вселената все пак има баланс, скоро ще ви олекне.

Везни

Днес ще ви вбесяват постоянно! Задръстването, мърлявите чистачки в офиса, мързеливите колеги. Най-накрая ще ви писне и от вас самите! Преглътнете този шантав ден – това е Вашата програма –минимум за този ден. Наградата обаче си струва! Скоро ще се радвате на успех в работата, топлина в дома, спокойствие. Само преживейте предизвикателствата с ненапрягащи разговори, весел филм или леко четиво.

Скорпион

Оставете тази работа с изненадите в романтиката. Любимият иска да ви изненада, но ще сгафи много, ако не му направите деликатен намек. Важно е да го направите така, че да не се чувства притиснат, а и да си мисли, че идеята е негова. Резултатът ще ви впечатли. Не пропускайте възможността за хубави дни като проявите нетипична деликатност.

Стрелец

Започнете да дирижирате финансовите си проблеми още на сутринта. Късметът е навсякъде около вас. Грабнете мига сега, защото после ще е късно. Има вариант за остри конфликти с хора, с които се срещате всеки ден. Уважавайте колегите си и стратегията им за работа.

Козирог

Днес трябва да осъзнаете болезнената истина, че някои неща не са писани. Ако нещо е било част от живота ви и надежда за щастие някога, то днес трябва да разтворите пръсти и да го пуснете онова. Направете го почтено и достойно! Колкото и да ви е мъчно, направете го като есенен фън-шуй – почистването на вехториите, ще отвори каналите за нова енергия. Скоро ще преживеете нови и вълнуващи неща. С времето ще станете дори благодарни за раздялата.

Водолей

Днес ще вложите страсти и емоции повече, отколкото трябва. Ще бъркате в неща, които ще ви струват непредвидени разходи. Ще ви съблазнят от витрините и рафтовете на магазините, ще се впечатлите от хора, които в нормални обстоятелства не бихте забелязвали.. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви срине тотално, дръжте юздите здраво на вашите страсти, за да ви се размине.

Риби

Днес сте превърнали в шедьовър мобилизацията и управлението на времето си. Строгият разчет на графика ви върши чудеса. Така общувате по-пълноценно, но и ще откриете нещата, които ви пречат. Акцентирайте вниманието си към отношението на околните към вас, това ще даде ключът към загадката.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!