You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Месечен хороскоп за октомври 2023

Месечен хороскоп за октомври 2023

Овен

През октомври Овните ще станат изобреталени не само в работата, но и в личния живот. Възползвайте се напълно от тази способност и не се страхувайте да правите големи промени. Започнете отдавна планирания ремонт или сменете стила си на обличане. Също така в работата ще сте пълни с оригинални идеи и благодарение на тях ще станете център на внимание. Вашият отворен ум ще ви помогне да слушате сърцето си и най-накрая чувствата ви ще станат ясни. Опитайте се да правите нещата така, както ги чувствате и не следвайте това, което другите искат.

За Овните октомври ще бъде месецът на любовта. Звездите ще са благосклонни към вас, така че е идеалният момент да вземете нещата в свои ръце. Благодарение на Меркурий ще ви бъде лесно да анализирате задълбочено взаимоотношенията и да помислите какво наистина искате от живота. В отношенията трябва да действате. Зарадвайте половинката си и измислете изненада. Ако не сте доволни от нещата, често ще налагате мнението си на другите, което може да има обратен ефект. Затова предпочитайте ситуации, в които не може да има пряка конфронтация.

Телец

Октомври ще бъде чудесна възможност за Телците да създадат нови приятелства или дори любовни връзки. През този период ще бъдете много харизматични и ще станете любимци на хората. Комуникацията ще бъде вашата силна страна и определено няма да ви липсва емпатия и благодарение на нея ще изградите по-дълбока връзка с някои от приятелите си. Но не се оставяйте да бъдете заслепени, защото около вас ще има някой, който ще намери успеха ви в личния ви живот като пречка и който ще се опита да го спре.

През октомври телците най-накрая ще стъпят на краката си. Влиянието на Венера ще даде на жените магически чар, който ще зарадва както стари приятели, така и нови познати. И, разбира се, ще се насладите на това изобилие от красота. Затова не трябва да се притеснявате да носите по-цветни дрехи или да подчертавате извивките си.

Красотата обаче може да носи и негативизъм под формата на завист и ревност. Ако интуицията ви предупреждава за някаква опасност, следвайте този инстинкт и разберете тези ситуации.

Голям месечен хороскоп за октомври 2020

Близнаци

През октомври близнаците ще се фокусират върху планирането и важните решения. Приоритетите ви ще бъдат ясни, така че е най-добре да си поставите цели и да планирате как да ги постигнете. Търпението ще стане ваша силна страна, така че ще ви е лесно да следвате целите си. В същото време ще бъдете отворени за личностно развитие, така че четенето на книги на тази тема ще бъде добър избор. Въпреки че изглежда, че много неща са ви ясни и нищо не ви притеснява, през този период може да почувствате и леки депресивни състояния, така че внимавайте.

Този есенен месец ще внесе прилив на креативност и смелост в живота на близнаците. Можете да го използвате, за да изпълните планове, които имате в главата си от дълго време, но никога не е бил подходящият момент да ги реализирате. Освен това е добър момент да побързате с ремонта на къщата. Възможно е също да ви достигнат негативните влияния на Уран и да действате твърде импулсивно и упорито. Дори идеите ви да са обмислени в детайли, винаги е добра идея да получите съвет от някого.

Рак

През октомври Ракът ще излезе от защитната си броня и ще изпъкне сред другите хора благодарение на уникалните си шеги. Ще имате много бързи реакции и добри аргументи, които ще шашнат не само колегите ви, но на практика всички ще се подчинят. През този период ще се превърнете в интелектуалци, чиито речи винаги ще имат смисъл. Затова установяването на нови контакти няма да е проблем за вас и ще бъдете отличен кандидат за командировки в чужбина. Въпреки това, не правете физически упражнения през този период, тъй като може да възникнат мускулни проблеми.

Раците ще бъдат много комуникативни през октомври, което ще се дължи главно на Сатурн. Въпреки че обикновено избягвате да се срещате с нови хора, през този период ще се радвате на компанията им и лесно ще се разбирате с всички. Можете да използвате тази способност в бизнес преговори или когато имате работа с властите.

По отношение на здравето, може да страдате от крампи на краката, които трябва да се опитате да предотвратите, като консумирате магнезий и всички други ключови витамини. В началото на октомври ставите ви ще са доста чувствителни и лесно можете да ги нараните.

Лъв

Октомври за Лъва ще бъде месец, пълен с любов и добри отношения. Ще бъдете изпълнени с добро настроение, смях и страхотни идеи. Ще привлечете вниманието на другите благодарение на своята прямота. Ако нямате партньор, заложете на интуицията и чувствата си, които ще играят голяма роля в действията ви през този период. Този есенен месец ще пробуди и духовното ви възприятие. Затова отидете за нови знания или посетете тематичен семинар, където можете да научите и техники за медитация, които ще ви помогнат в много области от живота.

През октомври романтичното Аз на Лъва ще се събуди. Трябва да подготвите изненада за половинката си, защото определено няма да ви липсва вдъхновение. И двамата заслужавате момент насаме след доста време, но внимавайте да намерите подходящия момент за изненада. Лошо избраният момент може да доведе до спор.

Благодарение на влиянието на Меркурий ще бъде отлично време за самообучение, което бихте могли да използвате например за обучение на работното място или курс по чужд език. Ако не сте в настроение за компания, четенето може да бъде чудесен вариант.

Дева

През октомври Девата ще копнее за усамотение и спокойствие. Този месец ще наблегнете основно на себе си. Имате много неразрешени проблеми, които се нуждаят от приключване и този период ще бъде идеален за това. Вие също ще сте склонни към алтернативни посоки, така че не се страхувайте да тръгнете в обратната посока и да посетите семинар, където ще научите нови неща. Хармонията с природата ще бъде много важна за вас, така че не стойте вкъщи. Благодарение на почивката и престоя навън ще се радвате както на психическо, така и на физическо здраве.

По природа Девите са хора, които не се интересуват много от мнението на другите. През октомври няма да е по-различно. За съжаление вашите приятели може да приемат това като знак на незаинтересованост и може да имат по-малко контакти с вас.

Този месец е и идеално време за контакт с природата, градинарство или бране на гъби и билки. Просто прекарването на време навън може да ви помогне да намерите вътрешния си баланс.

Везни

Октомври ще донесе спокойствие на Везните. Този месец ще бъдете по-интровертни, така че приятелите и познатите ще се отдалечат. Ще се задълбочите в определянето на приоритетите. Артистичната душа ще се събуди във вас, така че този период директно ще насърчи дейности като рисуване сред природата, свирене на музикален инструмент или танци. Ще ви бъде от полза и доброто движение на чист въздух, но внимавайте да не настинете. По-добре се облечете преди да излезете.

Везните ще намерят своя вътрешен баланс. Октомври ще бъде страхотен месец за себереализация и най-доброто, което можете да направите, е да отделите време за себе си и да се насладите на малко време сами. Трябва да преминете през мислите си и за това имате нужда от уединение. Престоят сред природата би ви накарал да се почувствате добре, а и ще се отрази чудесно на психическото ви здраве.
Освен това трябва да се грижите за бъбреците си и пикочния мехур.

Скорпион

През октомври Скорпионите ще бъдат пълни с емпатия и ще имат невероятни комуникативни умения. Разбирането на проблемите на вашите приятели ще бъде вашата силна страна, така че хората около вас ще усетят вашата подкрепа и ще ви помолят за помощ, ако имат нужда от нея. Освен това ще създадете впечатление на много спокоен и уравновесен човек, което ще ви помогне както в работата, така и в личния живот. През това време няма да се чувствате стресирани, така че не е нужно да се страхувате да поемете всяко предизвикателство, което ви се изпречи. Можете да използвате невероятните си комуникационни умения, като изучавате и практикувате нови езици, тъй като сега те ще бъдат много лесни за научаване.

Просто ще изпъкнете на работа. Ще можете да получите това, което искате. Слънцето ще ви даде необходимата сила и ще ви позволи да постигнете неща, които никога не сте си представяли.

Освен това слънцето ще ви осигури енергия и здраве. Вероятно ще се почувствате пълни с живот и по-жизнени от обикновено. Проблеми обаче могат да възникнат при Скорпионите, които имат проблеми със здравето на простатата.

Стрелец

През октомври Стрелците ще изпитват голяма нужда да създават и обновяват домовете си. Средата, в която живеете и прекарвате по-голямата част от времето си, ще бъде много важна за вас през този месец. Затова, независимо дали живеете сами или с партньор, трябва да се задоволите и да сбъднете мечтите си в тази област. Имате усет към детайла, което ще ви помогне да създадете уютен дом, в който винаги ще искате да се връщате. Също така е идеално време за смяна на гардероба, така че отделете един ден и отидете да пазарувате.

Стрелците често ще бъдат обзети от желание за хармония. Ще се чувствате напълно балансирани и ще можете да предадете усещането за спокойствие на другите и затова ще бъдете много популярни сред колегите. Ако обаче ви липсва удовлетворение във връзката ви, можете да предприемете радикални стъпки, за да я възстановите.

Венера ще ви даде необичайно усещане за красота през октомври. Не само ще процъфтявате, но и ще имате страхотен вкус. Следователно времето е идеално за промяна на външния вид и декориране на къщата или градината.

Козирог

С настъпването на октомври Козирозите ще започнат да се отделят от външния свят. Ще се почувствате пълноценни, когато сте сред природата, за предпочитане някъде край водата, където има чист въздух. Ще подредите мислите си и ще намерите вътрешен мир и хармония. Най-добрите неща, които можете да направите, за да постигнете това, са медитации и йога. През този период от време ще се чувствате много свързани с животните. Опитайте се да прекарате колкото можете повече време с вашия домашен любимец или се погрижете за домашен любимец на някои от вашите приятели. Ще видите, че тези моменти ще ви дадат много енергия и ще се забавлявате.

През октомври Козирозите ще предпочетат уединението и дълбоките мисли. Често ще мислите за смисъла на живота и ще анализирате отношенията си с другите. Това може да доведе до желание за среща с нови хора. Ще се надявате да намерите правилния партньор или приятел сред тях. Не очаквайте твърде много и не се доверявайте сляпо на всеки, когото срещнете.

Опитайте се да намерите повече време за вашите родители и братя и сестри този месец. Напоследък не сте им обръщали вниманието, което заслужават, така че посещението ви ще означава много за тях.

Водолей

През октомври Водолеите трябва да внимават на работа, защото шефът им може да се опита да им докаже, че правят нещо нередно. Затова не му давайте шанс и му покажете, че сте перфектни в работата. Ще бъдете отворени за промени в начина си на мислене. През този период от време е добре да си отделите малко време за ежедневна медитация и да навлезете дълбоко в себе си. Това може да ви помогне да се свържете с тялото си и да започнете да го слушате.

Водолеите ще бъдат доста продуктивни в професионалния си живот. Отношенията ви с колегите ще бъдат отлични, защото сте много комуникативни и забавни. Целият екип ще ви познава добре, а и началниците ви ще го забележат.

Към края на октомври ще сте предразположени към мигрена, зъбобол и като цяло болки в горната част на тялото. Слушайте тялото си и направете всичко възможно, за да предотвратите тези здравословни проблеми.

Риби

Рибите през октомври ще работят повече, отколкото могат и изобщо няма да са добри в работата. В същото време ще очаквате твърде много от себе си, което ще влоши цялата ситуация и ще започнете да се отчайвате. Спрете и осъзнайте, че не е нужно да бързате толкова много и че не е продуктивно да правите много неща наведнъж. Преоценете приоритетите си и решете върху какво искате да се съсредоточите напълно и отложете останалото. Важно е да си почивате достатъчно този месец; в противен случай може да имате мигрена.

Този месец ще бъде доста лош за рибите. Влиянието на Марс ще увеличи неспособността ви да следвате целите си. Често ще се чувствате безнадеждно, което вероятно ще се превърне в гняв и ще трябва да го излеете върху някого. Преди да разберете какво се случва, много хора около вас може да страдат. Вместо това опитайте джогинг или интензивни упражнения.

Въпреки това, през октомври вашата решителност ще бъде повишена. Няма да сте в настроение да говорите с никого, така че ще бъде чудесно, ако инвестирате известно време в саморазвитие.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close