You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Момичета, внимание! Време е да спрете с тези грешки

Момичета, внимание! Време е да спрете с тези грешки

Свободните момичета могат да се окажат за дълго сингъл, ако продължават да правят тези грешки

Всяко момиче, рано или късно попада в ситуация, в която обърква всичко при срещата си с един мъж. Но някои представителки на нежния пол повтарят тези грешки постоянно, без да си дадат сметка, че това не е правилният подход за изграждане на връзка. Ако се чудите защо куца любовния ви живот и къде сте сбъркали, обърнете внимание на тези 5 грешки, които най-често сингъл дамите допускат. И гледайте да не правите същата стъпка.

Момичета, внимавайте с тези грешки
Момичета, внимавайте с тези грешки

1. Не ухажвайте обвързан мъж

Колкото и да е готин, колкото и да е чаровен, забавен или богат, стойте настрани от него! Без значение дали е женен, или просто си има приятелка, не забравяйте, че ако съблазните мъжът на друга жена, това може и на вас да ви се случи. Как бихте се почувствали тогава? Знаем, че „всичко се връща и всичко се плаща“, така че може би все пак е по-добре да потърсите някой, който от самото начало ще бъде само ваш.

2. Не си играйте игрички и не се правете на недостъпни

Може би в началото е добре малко да го поизпотите тактически, но прекаленото безразличие може да го откаже от вас. Не казваме, че трябва веднага да се хвърлите на врата му, но ако ви харесва не го отблъсквайте от себе си.

3. Не му правете номера в последния момент

Уговорили сте се за среща, но в последния момент му се обаждате, че не можете да излезете с него. С подобаващо извинение го изведете някъде на кафе, най-късно на следващия ден и му обяснете (например), че сте заети с работа. Мъжете понякога мислят, че дамите умишлено им правят номера и че си играят с техните емоции. А те никак не обичат да ги правят на глупаци.

4. Изобщо не обсъждайте бивши гаджета на първата си среща!

Сериозно? При толкова много теми за разговор на този свят, сега ли се сетихте да го разпитвате за бившата му? И наистина ли не можете да забравите за историята с бившето си гадже и предишната си връзка поне за малко, че трябва да превръщате първата си среща в сеанс при психотерапевта? Вземете се в ръце и поставете тази тема в графа табута. В противен случай той ще избяга още по средата на разговора ви.

5. Не играйте роли, за да го впечатлите!

Бъдете себе си! Не се преструвайте на нещо, което не сте, защото на него ще му хареса жената, която сте наистина, а не тази, която се преструвате, че сте. Освен това, ако не му позволите от начало да опознае вас, а не героинята, която искате да бъдете, кажете ни прекрасна Мата Хари, как би могъл да ви се довери той в бъдеще?

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!