You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Непознатата Нормандия – късче от рая

Непознатата Нормандия – късче от рая

Непознатата Нормандия – едно приключение, което просто трябва да изживеете

За нея казват, че когато Господ е създавал света, вероятно е заровил ключа за рая именно там. Горда, сурова и в същото време изключително красива Нормандия е едно истинско кътче от рая, което не можете да пропуснете.

Да се опише тази невероятна красота с думи е трудно. Трябва да усетите соления морски въздух, да чуете как вълните се удрят в скалите, рисувани от Моне, да доловите крясъка на чайката и да обгърнете безкрайната океанска шир. Просто да се докоснете до Нормандия, за да я разберете.

 За нея казват, че когато Господ е създавал света, вероятно е заровил ключа за рая именно там. Горда, сурова и в същото време изключително красива Нормандия е едно истинско кътче от рая, което не можете да пропуснете. Да се опише тази невероятна красота с думи е трудно. Трябва да усетите соления морски въздух, да чуете как вълните се удрят в скалите, рисувани от Моне, да доловите крясъка на чайката и да обгърнете безкрайната океанска шир. Просто да се докоснете до Нормандия, за да я разберете. Снимките вероятно са най-добрият начин да бъде показано поне късче от невероятната красота на тази страна. Тези фантастични снимки от френския бряг на Атлантическия океан, които най-добрият начин показват красотата на тази страна са дело на фотографа Денис Уим. Отнема му месеци, докато обикаля френския бряг, докосващ се до водите на Атлантическия океан, за да снима всичко, което е видял. На снимките може да се види прелестния остров Льо Монт Сен Мишел, както и великолепните сияния край плажовете на Нормандия. Ако някой ден решите да посетите Франция, не се задоволявайте единствено с Париж. Докоснете се до Нормандия и ще видите едно истинско късче от рая.
Нормандия – сурова и великолепна

 

Снимките вероятно са най-добрият начин да бъде показано поне късче от невероятната красота на тази страна.

normandia 5

Тези фантастични снимки от френския бряг на Атлантическия океан, които най-добрият начин показват красотата на тази страна са дело на фотографа Денис Уим.

normandia 2

Отнема му месеци, докато обикаля френския бряг, докосващ се до водите на Атлантическия океан, за да снима всичко, което е видял.

normandia 3normandia 4

На снимките може да се види прелестния остров Льо Монт Сен Мишел, както и великолепните сияния край плажовете на Нормандия.

normandia

Ако някой ден решите да посетите Франция, не се задоволявайте единствено с Париж. Докоснете се до Нормандия и ще видите едно истинско късче от рая.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!