You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Откраднат живот”: Маските падат, тайната е разкрита

„Откраднат живот”: Маските падат, тайната е разкрита

„Откраднат живот” – тайната на професор Генадиев е разкрита

Все повече се усложняват отношенията между Калин, Биляна и Александър в „Откраднат живот”. Биляна се опитва да привлече вниманието на д-р Василев, а той от своя страна отказва да и даде обяснение за внезапното си решение. От друга страна пък Калин търси начин да си върне любовта на Биляна.
Влюбената Биляна скоро ще получи ясен знак, че Александър не се е отказал от нея. В следващите епизоди предстои да разберем какво ще предприеме тя и какво ще се случи.

В много сложна ситуация изпада и доцент Захариев –  съпругата му  го лъже, че е бременна, любовницата – също. Галя се чувства зле, пренебрегната и отчаяна. Започва да търси изход от ситуацията. Виолета засега успява да го заблуди ,но докога?

Проблеми има и проф. Генадиев, заради тайните свързани с неговото минало. Заплахите на д-р Кръстева го карат да предприеме радикални мерки и да я срещне със съпругата си. Но дали ще посмее и тя да й разкаже цялата истина? Или този път ще замълчи завинаги?

 Какво се случва в „Откраднат живот” през тази седмица?
Какво се случва в „Откраднат живот” през тази седмица?

Ще събере ли смелост д-р Кръстева да разкаже за тайната ,която пази дълбоко в себе си? Всичко това ще стане ясно през тази седмица.
Как Александър ще излезе от безизходицата , в която се намира благодарение на Калин? Какво решение ще вземе доц. Захариев, как ще излезе от ситуацията, в която се намира? Ще се разкрие ли истината за разменените бебета? Всичко това ще разберете в „Откраднат живот” във вторник , сряда и четвъртък по Нова тв.

 

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!