You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > Сами на Свети Валентин?! Може да бъде страхотно!

Сами на Свети Валентин?! Може да бъде страхотно!

Свети Валентин е най-точният ден, в който да намерите необвързани мъже

Свети Валентин е ужасен ден за необвързаните момичета. Разговорите за романтични изненади, програмата по кината и телевизията, мъжете с цветя в ръцете – всичко изглежда толкова подтискащо.

Дамите обаче забравят – всеки проблем си идва с решението! Свети Валентин е идеален ден за забавление на необвързаните, вярват от woman-onthe-top.net. Това, че сте избегнали неподходящите мъже, че имате достатъчно време за себе си и че сте се отървали от безперспективните отношения е повод за празник!

Да стоите у дома пред телевизора или да се оплаквате на приятелки е най-лошата идея, която може да ви хрумне! Другите възможности са далеч по-забавни:

1. Излезте с приятели

Вие сте сами, но не самотни! Предварително се уговорете с приятели, които нямат ангажименти. Клубовете, кината, еднодневни екскурзии, походи, пейнтбоул, ресторантите – навсякъде можете да намерите забавления за свободни (не-сами!) хора.

Накарайте приятелите си да доведат непознати за вас! Това е чудесен начин да се запознаете с интересни хора. Кой знае?! Това може да се превърне в незабравим Свети Валентин за вас!

На Свети Валентин не мислете за себе си като сами, а като за свободни!
На Свети Валентин не мислете за себе си като сами, а като за свободни!

2.Поглезете се

Ако не ви е до купон и безкрайни разговори, може да посветите този ден на себе си. Направете нещо специално, което да ви накара да се чувствате здрави и красиви.

Уроци по зумба, нови фитнес упражнения, неизползвана спа-процедура или посещение в салон за красота ще повдигнат самочувствието ви!

3. Забавлявайте се с малко „приложна магия”!

Излезте от зоната си на комфорт. Анализирайте любовните си неудачи. Направете си списък с качества, които искате да намерите в Идеалния партньор. Бъдете алчни в мечтите си!

Книги и филми за позитивното мислене може да не са решение на всичко, но сами няма да разберете колко добре ще ви повлияят!

4. Срещнете се с необвързани!

Излизането с приятели на Свети Валентин е перфектният ден за нова среща! Няма да сбъркате, ако попаднете на някой вълнуващ мъж в дискотеката. Вярвайте ни! Заетите ще прекарат с гаджетата си вечерта. Ако е сам – значи е на разположение!

Ще си спестите съмненията и ще бъдете сигурни, че няма друга. Един ден като нищо ще разказвате, че ще се срещнали точно на Свети Валентин!

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!