You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп – 08 – 14 август

Седмичен хороскоп – 08 – 14 август

Овен

Работа — След краткия отдих, отново сте в перфектна форма за работа. Но за започване на собствен бизнес, трябва да изчакате, докато не бъдат изпълнени всички условия, както и финансови средства.

Любов — В любовта ви върви, дори по-добре, отколкото очаквахте. С любимия си човек се разбирате отлично, дори повече от преди.

Здраве — Чувствате се добре тази седмица.

 

Седмичен хороскоп - 8 - 14 август
Седмичен хороскоп – 8 – 14 август

Телец

Работа — Напоследък ви е доста скучно да обучавате младите си колеги. Имате чувството, че другите не показват никакво уважение към вас. Гледайте да използвате всеки шанс на работното място.

Любов — Ако имате стабилна връзка, може би е време да се замислите — да покажете, че продължавате напред.

Здраве — Чувствате умора.

Близнаци

Работа — Не се отказвайте от целта си. Може да ви се струва, че нищо не ви върви, а в действителност, звездите са на ваша страна.

Здраве — Повече упражнения.

Рак

Работа — Ако искате да се радвате на позитивна енергия на работа, трябва първо да започнете от себе си. Предложете на колегите си прекрасен пример на поведение, а те с удоволствие ще ви отвърнат.

Любов — Вашата връзка потъва в монотонност, затова гледайте да направите нещо, за да могат и двете страни да усетят удоволствието от близостта.

Здраве — Повече туризъм.

Лъв

Работа — Време е за нови бизнес предизвикателства: Сега, когато получихте необходимата енергия от слънцето, която му липсваше на вашия знак, сте готови за всякакви предизвикателства. Само напред!

Любов — Насладете се на връзката с партньора си. Повярвайте, че това, което в момента се случва в областта на любовта, се случва наистина.

Здраве — Чувствате се добре.

Дева

Работа — Търсите работа, която ви удовлетворява, но като че ли сте твърде несигурни. Нищо не пада от небето, затова добре помислете, какво искате да правите.

Любов — В личен план седмицата ви е успешна. Сега имате това, което сте търсили от дълго време. Продължавайте само напред, знаете какво правите.

Здраве — Не преяждайте.

Везни

Работа — По-малко сте амбицирани, а това никак не е добре за работата, която работите. Всички очакват много от вас, а на вас ви липсва мотивация и вдъхновение. Трябва да промените лошите си навици.

Любов — В живота ви влиза човек, който оплита конците на вашето любовно поле. Внимавайте, който си играе с огън, той и ще изгори!

Здраве — Чувствате се добре.

Скорпион
Работа — Новата работна седмица ви носи удовлетворение. Имате отлично разработена система, как по-лесно да се справите с периода от понеделник до петък. Само така! Продължавайте напред.

Любов — В любовта, тази седмица не ви върви така добре, както в работата. Имате нужда от пространство, за да се замислите къде грешите.

Здраве — Прекарвайте повече време на чист въздух.

Стрелец

Работа — Вашата негативна енергия, се прехвърля и върху работата ви, което допълнително влошава ситуацията. Каквото и да се случва, реагирайте спокойно.

Любов — Най-накрая, голяма промяна на любовното поле.

Здраве — Добро.

Козирог

Работа — Финансовата ситуация е малко по-лоша, но вие няма да позволите този период да продължи и ще промените нещата. Вие знаете как.

Любов — Партньорът ви подкрепя, дори и в тези моменти, които не са никак романтични.

Здраве — Безсъние.

Водолей

Работа — Нужна ви е малко почивка, затова е добре да се отдадете на отдих, за да съберете необходимата енергия.

Любов — В любовен план ще последват нови срещи и в началото на седмицата, се очертава интересна авантюра.

Здраве — Чувствате се добре.

Риби

Работа — Ще се наложи да изпълните отново част от задълженията си и да повторите някои задачи. Въпреки че се страхувате да поемате допълнителна отговорност, тази работа е точно за вас.

Любов — Партньорът ви разбира и ще ви ободри, когато сте в лошо настроение, както се очертава тази седмица.

Здраве — Чувствате се добре.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!