You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 11 – 17 юни

Седмичен хороскоп 11 – 17 юни

Седмичен хороскоп 9 - 15 юни
Седмичен хороскоп 11 – 17 юни

Овен

Повишаване на приходите

Вие сте в чудесна интелектуална форма. Интересувате се от изкуство, литература и сами се опитвате да се справяте с тези форми на изразяване. Това е така, защото се вълнувате от живота на другите, за плановете им. Дори се престрашавате да се питате и да задавате въпрос: дали се вписвате в тях? Непринудено ще общувате с различни хора по различни теми. Отвътре ви идва да го правите, но същевременно имате сериозен мотив – търсите полезна информация, искате да разширите хоризонта на възможностите си. Правилно сте преценили, че не е необходимо да минавате и вие по трънливия път към истината. Вероятно ще се справите много добре със задачата, която сами сте си поставили, тъй като през дните след 9 юни мнозина се поздравят с повишение на приходите или на доходите от възнаграждение/заплата. До края на седмицата ви остава да управлявате разумно придобитото и да не демонстрирате усещането си за превъзходство.

Телец

Важни разговори

Очаквате да преживеете спокойно дните, а и вибрациите на планетите предразполагат да го осъществите. Започвате седмицата с важен/важни разговори, убедени, че така ще избегнете емоционално сепуко и ще предовратите наличните сили да се разпилеят, вместо да ги насочите за справяне с предизвикателствата на работното място, в бизнеса, в учението. Разговаряйки, се съгласявате с всеки и с всичко, дори да е противоположното на предходните ви твърдения, намерения и цели. Тъй като Сатурн е в сродния ви знак, този на Козирог, вие не се страхувате дори от сянката на конкуренцията, на критици и нямате никакво намерение да си посипвате главата с пепел дори да осъзнавате, че не сте взели правилното решение. Може би това ще е вашата печеливша стратегия днес. Доверете се на чувството си за ситуация и настоявайте на точен и ясен отговор от отсрещната страна. Дължите го на себе си, а не на някого друг.

Близнаци

Предложения валят към вас

Мислите само за сделки, търговия и бизнес и то с реализация и цели по нов начин. Поради това ще ви се налага да се виждате с нови хора и да влизате в контакт с лица, новопоявили се във вашия бранш. Ще почерпите от тях идеи. Но това не е най-важното. Съсредоточили сте се в целта – получаване на дивидент. Предложенията към вас валят. Вие трябва да ги разпределяте и квалифицирате, защото не ви е необходимо да знаете всичко, а само онова, което може да промени делника ви, да го направи адекватен на вашите очаквания, които тичат далеч напред пред възможностите в материалната сфера към настоящия момент. Именно на 9 юни ще ви е много, много трудно да се накарате да изпълнявате обичайните си, досадни, според вас, ангажименти, да сте там, където очакват околните и да правите онова, което ви разпореждат. На 10-11 юни пренебрегнете предупреждения, защото вярвате, че ще овладеете ситуацията. Дано да сте прави.

Рак

„Не“ на полурешенията

Ще сте склонни да развивате свърх чувствителност и сензитивност. Едната страна на вашите способности ще ви е изключително от полза в материалния свят. Вие ще се ориентирате перфектно кой е подходящ за съдружие, за съвместна дейност и кой ще се издигне в йерархията, за да го последвате първо, а после да изпреварите, използвайки го за ракета носител. Другата страна от личностните ви особености към момента ще ви позволи да се сближите с хора, които към момента са в центъра на общественото внимание и да видите в тях изразител на вашите идеи и надежди. Дните след 10 юни ще ви предоставят възможност да съедините в едно отличната си ориентираност в актуалната обстановка с запознанство си с хората, управляващи с днешна дата процесите във вашето общество. Остава единствено да позволите на творческата си природа да се изяви, за да не отиде на вятъра целенасочената енергия, а вие да трябва отново да се съгласяте или примирявате със следващите полвинчати предложения.

Лъв

Намирате изход от досадна ситуация

Нуждаете се от разнообразие. Мнозина ще го сторят, като се запътят към нови проекти. По този повод ще се постараете да заинтригувате високопоставена/авторитетна личност с идеите си. Тутакси ще предизвикате сериозен разговор на 10 юни. Докато се радвате на анонсите, че нещо от това може да се случи в обозримо бъдеще, част от вас застанат пред друга дилема: необходимо ли им е да жертват нещо в името на семейното спокойствие? Този процес се подтиква и се актуализира непрекъснато през вътрешната ви потребност от хармонията. Готови сте да пренебргнете своето спокойствие. Моля, докато търсите компромиса, колкото по-сговорчиви сте с околните, толкова под-добре ще ви вървят работите и ще стигнете до правилни решения след спокоен анализ и размисъл. Моля, давайте ухо на приказките на близките си, защото е възможно те вече да са намерили тъй лелеяния изход от една обща ситуация, с която не ви се занимава.

Дева

Споделете плановете – полезно е

Размишлявате за живота. Най-интересната част от тези моменти е времето, посветено на плановете за утре и за по-нататък. Тях към момента не мислите да споделяте с никого, поне засега. Не намирам решението за разумно, тъй като през седмицата идеите, които са годни за използване и онези, които биха били продуктивни след време, идват при вас от страна на близките или по приятелска линия. Онези, които ви познават, добре разгадават желанията ви преди да сте ги изреклили гласно. Още повече, че по време на дисхармонична връзка между Меркурий /вашият управител/ с Нептун, дори да сте изцяло вгледани в делата си, пак има възможност от провал. И нещо друго липсва. Все още не сте си подготвили средства за адекватно посрещане на високия полет на желанията си за лятото. Започнете да се запасявате с пари от 9 юни, за да сте готови в деня на заминаването или началото на друга инициатива.

Везни

Голяма крачка в кариерата

Звездните обстоятелства ви предизвикват да имате по-ясна жизнена позиция. Създават се условия да се присещате за миналото, а и обстоятелствата от делника днес допълват картината със събития, които непременно трябва да бъдат разбрани и оценени. Случващото се определено има връзка и ще има значение за пътя ви напред. Това е не само планетно състояние, а ваша вътрешна убеденост. Към 10 юни ясно ще осъзнаете колко много промени вече преживяхте и как не е възможно да продължите по някоя от утъпканите пътеки. На 11 юни животът ви поднася наготово отговори, с които подсъзнателно сте били наясно и към които сега много лесно и бързо ще се адаптирате. Някои ще направят голяма крачка в кариерата, след като получат очакваното повишение, други ще осъзнаят в каква посока трябва да отправят усилията си в своя бизнес, трети – ще приемат предизвикателството на обществената работа. Но никой няма да остане там, където го е заварил артистичният аспект Венера/Марс. Всеки от вас се нуждае от минутата си за изява и слава.

Скорпион

Приключвате неприятности от миналото

Установявате донякъде с почуда колко сте смели. Правите крачки в неизвестното и не изпитвате нито страх, нито колебания. Това е знак, че сте преработили правилно силната енергия на Юпитер от знака на Скорпион, който към момента е и ретрограден. Остава само да констатирате, че избраният нов подход ще ви позволи да приближите целите си. Така стоят нещата в сферата на вашата обществена, професионална и служебна изява. Когато повдигате завесата на семейно-партньорските отношения, трябва да сте предпазливи. Отсрещната страна не е така схватлива или има други планове, за които не сте известени. Преди да правите предложения и да задавате въпроси, първо разберете на каква вълна е човекът до вас. 9, 10 и 11 юни са ви предоставени за постигане на хармония и единомислие в личния живот. Защо да пропускате шанса с един разговор да приключите неприятна ситуация от близкото минало?

Стрелец

След моментите на необходимост от размисъл за претегляне на обстоятелствата и на актуалните ситуации, което ще се случи на 9 юни и от 12 до 15 юни животът ви е вихър от събития и предложения. Не е възможно да останете встрани от обществените процеси, да не се вълнувате от случващото се на работното ви място или от съдбата на вашите съседи, познати. Сърцето ви бие в синхрон с качествата на атмосферата отвън и вие сте готови да представите своята принципна позиция. От една страна, така ще останете верни на себе си, но от друга, ще привлечете вниманието на останалите и ще разширите кръга си от познанства и приятелства. Надявам се, разумно да отложите за след три седмици подписването на документи или уреждането на важни финансови въпроси, тъй като аспектът Меркурий/Нептун при вас не е в полза на вземането на правилни решения в тази сфера. Ако вече сте решили нещо конкретно, продължете го. Ако все още трябва да го направите, изчакай.

Козирог

Спокойствието, което ви е обхванало ще направи чудеса с живота ви. Не казва, че то идва „отгоре“. Вие работихте много и старателно следвахте предначертанията си. Няма как да не спомена, че присъствието на планетата Юпитер в знака на Скорпион допринесе да се сработите с околните и да изградите своя ясна стратегия за взаимоотношения и съвместна работа. Сега е моментът да го разберете и отчетете. След 9 юни обстоятелствата ви предлагат да се отпуснете и да откриете привлекателната страна на живота. Не се притеснявайте, нищо съществено няма да се случи, докато отсъствате от работа, позволявайки си няколкодневен отпуск, ваканция. Пътуванията с такава цел би трябвало да са сред приоритетите през периода. При положение, че всичко това по различни причини остава в плановете ви, то отделете повече време за семейството, близките, приятелите ви. Сега тези отношения притежават способност да ви зареждат и разтоварват. Ще откриете, вороятно, с изненада какъв светски живот кипи наоколо.

Водолей

Чудесна интелектуална форма, която привлича и очарова. Това е вашата сила през периода. ще спечелите много от това, ако се преборите с емоциите и еуфорията. И, разбира се, не приемате нещата твърде лично. Не се доверявайте да преценката си, когато се налага да решавате финансови, парични или бюрократични въпроси. Не подхващайте съдебни дела, не очаквайте Темида да постанови вашата правда. Далеч по-разумно ще постъпите, ако се доверите другиму и оставите в ръцете на близки или на доверени лица да придвиждат този род дела. Убедена съм, че така вие ще се почувствате по-добре, а и ще можете да се съсредоточите в сферата на лично-интимните отношения, където ще сте много красноречиви с поведението си. Дните предполагат случването на приятни събития в дома, в семейството ви и появата на щастливите мигове ще има силата да измести вашето внимание от делничните задачи и битовизмите към желанието да се радвате заедно със заобикалящите.

Риби

Светът не се върти около вас, но вие сте част от него и вашата програма за периода е в синхрон с намеренията на околните. Не чувствате разминаване и не откривате сериозни проблеми във взаимоотношенията си с хората, на които държите. Не е необходимо да го признаете, достатъчно е, че такова е вашето вътрешно усещане. По поведението ви през дните след 9 юни околните ще разберат, че вие преживявате много повече, отколкото говорите. Не е изключено в дъното на това ваше душевно състояние да стои романтична история. Бъдете убедени, че в основата й стои силното присъствие на транзитиращата Венера през целия период. От вас единствено зависи дали тя, вашата любов ще стане нечие достояние или ще прецените, че трябва да си остане единствено радост за сетивата ви. 10 и 11 юни са специални дни за вас. Очаква се да предприемете конкретни стъпки, да проявите инициатива и да поставите началото на един процес, който ще продължи да се развива през месеците от лятото.

Източник:standartnews.com

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close