You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 12 – 18 декември

Седмичен хороскоп 12 – 18 декември

Седмичен хороскоп 12 - 18 декември
Седмичен хороскоп 12 – 18 декември

Овен

Работа — Големите бизнес очаквания, които имате, ви създават голяма нетърпимост и водят до обтегнати отношения на работното поле. Отпуснете се, защото по този начин няма да постигнете това, което планирате.

Любов — В любовта страхотно ви върви тази седмица. Вие открихте личност, с която можете да говорите за всичко, което ви притеснява.

Здраве — Добро.

Телец

Работа — Възможни са промени към по-добро. Очаква ви преместване на друго работно място, или получаване на нова работа чрез приятели.

Любов — Бъдете търпеливи, всички цели са възможни, но не веднага. Може да се сприятелите с близки и да бъдете много успешни.

Здраве — Бъдете разумни.

Близнаци

Работа — Тази седмица ще ви бъде много успешна. В добри отношения сте с колегите си, а и самите вие ставате по-интересни — заради всичко, което в момента ви се случва.

Любов — Хората, които дълго време са самотни, но все още мислят за старата любов, биха могли да изпитат щастие.

Здраве — Запазете своето добро настроение, пълни сте с положителна енергия.

Рак

Работа — Влизате в благоприятен период, избягвайте кавгите и разправиите на работа. Но внимавайте за своето поведение.

Любов — Партньорът ви е много различен от вас в множество отношения. А това ви води към дилема — какво да правите по-нататък. Доверете се на сърцето си.

Здраве — Чувствате се по-добре от миналата седмица.

Лъв

Работа — Бизнес успехът, който ви е избягал през миналия период, сега може да се осъществи. Вярвайте в себе си.

Любов — Любовта е пред вас. Нещо тайно се случва. Ще се срещнете с някой, с когото наскоро сте се запознали.

Здраве — Малки болки в гърба.

Дева

Работа — Въпреки че имате доста проблеми, не ви е трудно да намерите бързи и адекватни решения. Отлична подкрепа получавате и от колегите си.

Любов — Някой упорито ви ухажва от дълго време. Доверете се на инстинктите си и го оставете да ви спечели. Не бъдете недостъпни.

Здраве — Чувствате умора и изтощение.

Везни

Работа — Ако успеете да елиминирате цялата ярост, която носите в себе си, ще успеете да прецените ситуацията рационално и практично.

Любов — Не пришпорвайте нещата. Едва са започнали вашите приятелските срещи, така че в края на тази или през следващата седмица, би могло да се стигне до по-близък контакт с вашия обект на желание.

Здраве — Движете се повече.

Скорпион

Работа — Вашата способност да бъдете рационални и практични в дадена ситуация ви води към подобряване на финансите. Ако в работата нещата не се получават както искате, запазете спокойствие. Не забравяйте, че отивате към по-висока позиция и стабилизация.

Любов — На публично събитие, може да се запознаете с бъдещия партньор, който е от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец.

Здраве — Внимавайте с преяждането.

Стрелец

Работа — Нерешителността е започнала да ви напуска, с времето ясно видяхте какво и къде ви носи успехи. Готови сте на компромиси, за това, което е важно за вас.

Любов — Хората, които нямат връзка, или имат, но не са женени, ще се запознаят с нова личност, която в много отношения ще им допадне. Най-важното е, връзката ще бъде открита и може да прерасне в нещо сериозно.

Здраве — Пречистете се от токсините.

Козирог

Работа — Всичко, което идва от миналото, ще се отрази положително на кариерата ви. Това би могло да бъде срещи със стари колеги, приятели и дори съседи.

Любов — Ако все още нямате връзка, приемете поканата, която ви очаква тази седмица.

Здраве — Консумирайте повече течности.

Водолей

Работа — Промените, които направихте в последните 2 месеца, може да доведете до края. Напълно сте готови да започнете с реализацията на бизнес проект.

Любов — Където и да се появите, оставяте впечатление. Всичко това ви се отразява положително, но вие сте влюбени само в една конкретна личност.

Здраве — Добро.

Риби

Работа — Всичко е в етап на промени. Вие се намирате в успешен период, който е много обещаващ.

Любов — Нова личност от вашия кръг ще събуди бурни емоции. Внимавайте със закачките и не правете планове за следващия уикенд.

Здраве — Възможно безсъние.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!