You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп–18-24 април

Седмичен хороскоп–18-24 април

Овен

Седмичен хороскоп 18-24 април
Седмичен хороскоп 18-24 април

Работа
Проблемите от миналата седмица твърде много ви ангажираха, така че тази седмица ще искате да се отърсите от работните грижи, докато не са ви затрупали отново с такива. Много от идеите ви са ви поставили в неравностойно положение, затова спешно трябва да промените нещата. Отношенията с околните са доста нестабилни и е крайно време да се опитате да промените ситуацията. В момента трябва да се толерантни, а влизането в спорове без причина може само още повече да разклати отношенията с колегите си.
Любов
В любовта ще имате повече късмет. Вашият партньор ви разбира, а това е всичко, от което в момента се нуждаете. Свободните представители имат отлични шансове да намерят правилния човек. Ако сте женени, ще бъдете по-малко егоистични и ще прецените адекватно, какво ви подхожда.
Здраве
Внимавайте за травми.
Телец
Работа
Ще се срещнете с реалността. Трезво мислите и добре знаете какво искате. Пречките, които сте имали, ще останат зад вас и ще можете да реализирате целите си.
Оставете се на вълните на ентусиазма и сами ще се уверите, че сте избрали правилния път. Изключително добре работите в екип, така че очаквайте успех там, където се изисква такъв начин на работа. Обърнете най-вече внимание на себе си, старайте се да се справите със стреса и несгодите, започнете от днес, защото имате нужда от по-дълго време. Пестете си енергията и избягвайте спорове.
Любов
В личния живот ситуацията е обичайна, без някои значими събития. Избягвайте спорове с партньора си, бъдете честен и само така ще можете да укрепите връзката. Свободните ще поставят високи критерии, когато избират партньор. Може би донякъде имате право. Семейството ви ще изисква по-голяма присъствие в дома.
Здраве
Стабилно, но внимавайте за наранявания.
Близнаци
Работа
Възползвайте се от периода за приключване на важните неща, защото енергията ви е на високо ниво. Ще работите уверено, със сигурност, без да се колебаете. В комуникациите ще ви бъде необходима дискретност, защото прекалената импулсивност може да промени мнението на някои хора, от които зависи бъдещето ви. Приемете мнението на мнозинството за някои спорни събития. Няма нужда да се предотвратява нечие влияние или да се отделят от групата на сътрудниците.
Любов
В сантименталните отношения ситуацията изисква спешни решения, докато не е късно. Партньорът ви не обръща голямо внимание на вашето поведение. Обърнете внимание на отправените думи, особено на съобщението, което се крие между редовете.
Здраве
Здравословното ви състояние е нестабилно, внимавайте с жлъчката и белите дробове.
Рак
Работа
Възможностите ви не са така благоприятни, както сте се надявали. Все пак ще преминете през този период спокойно. Ще се занимавате с обичайните дейности, и ще имате повече енергия за постепенно разрешаване на недоразуменията, които съществуват в бизнес отношенията ви. Опитайте се да бъдете обективни и не бързайте с нито едно решение. Качествените условия позволяват добро работно развитие на делата ви. Бъдете отворени за нови решения.
Любов
В емоционалния живот все още не сте уредили нещата в главата си, a не знаете и как да го направите. Ако сте свободни, ви очаква среща с някои много оригинални хора, който ще оставят силни впечатления у вас. Тези, които са женени, ще решават стари, но и нови проблеми. Ще бъдете напълно концентрирани във връзката с партньора и взаимоотношенията.
Здраве
Стабилно, обаче внимавайте за кожата, зъбите и костите.
Лъв
Работа
Ще се окажете в ситуации, които предизвикват голям риск и изискват значителна сила на импровизация, а мнозина от вас ще гледат с резервираност на проблемите. Трябва да положите доста труд, за да установите добри отношения с околните. Старайте се да придобиете необходимата сигурност в себе си, за да могат вашите отношения да бъдат успешни. Направете нещо повече за подобряване на финансовото състояние. Ограничавайте разходите, не влагайте в рискови сделки и не пилейте парите само за ваши лични удоволствия и забавления. Помислете за бъдещето.
Любов
Не влизайте в спорове с партньора, защото могат да се превърнат в големи кавги. Проявете търпение към поведението на партньора ви, защото може да ви даде повод за ревност. Контролирайте повече. Ако сте в нова връзка може би ще се разочаровате.
Здраве
Добро, нуждаете се от сън, погрижете се по-рано да си лягате.
Дева
Работа
Тази седмица Девите ще преживеят много красиви моменти на работното място, така че ще имате допълнителен устрем в изпълнението на работните си задачи. Добре ще се чувствате и нищо няма да наруши психофизическия ви баланс. Ще бъдете много успешни ще се застъпвате за собствените си идеи. Финансовото ви състояние не е стабилно, а са възможни и непланирани разходи. Обърнете повече внимание на парите, които печелите.
Любов
В любовта ще имате хубави моменти с партньора, но ви съветваме за повече толерантност. Някой ваш стар приятел ще ви срещне с много интересна личност, която веднага ще реагира на вашето ухажване. В кръга на семейството ситуацията е отлична, ще решавате за някои сериозни въпроси.
Здраве
Много добро. Постарайте се да почивате повече и да се храните здравословно.
Везни
Работа
Посвещението на работата в момента е чудесна терапия за вашите проблеми. На работното място се чувствате по-добре, отколкото у дома и при семейството. Можете да намерите нови източници на доходи, но тъй като сте в една нестабилна ситуация, е възможно да не обърнете внимание на това. Тези, които се занимават с някакъв бизнес очаква успех и напредък. Очаква ви приятна компания с колежки, особено за мъжкия пол, докато жените могат да очакват да се появи успешен мъж, който да им предложи бизнес сътрудничество. Не отказвайте.

Любов
Събития в семейството и в любовен план, ще ви напомнят, че сте уязвими. Ще имате проблеми с някоя близка роднина заради вашето агресивно отношение, към един член от семейството. Свободните везни ще изживеят ново романтично запознанство.
Здраве
Здравословното ви състояние е добро, избягвайте тежки и мазни храни.
Скорпион
Работа
Енергията през седмицата ще бъде на много високо ниво. Няма да имате никакви проблеми на работното място, обичайните неща се движат със собствен ход. Ще имате срещи и разговори, които трябва да бъдат въведение в нещо ново. Същевременно сте доста напрегнати, това може да не се отразява на някои събития, но малко ви дестабилизира. Приключенията и рисковете мотат да се окажат много вредни. Бъдете внимателни в нещата, свързани с държавната администрация.
Любов
В това поле всичко е под контрол, а скоро ще спечелите и желаната личност. Разбирате необходимостта за задоволяване на нуждите в емоционален план, така че ще се фокусирате върху това. При решаване на важни проблеми, първо трябва да се откажете от себе си. Очаквайте финансова печалба. Самотните имат големи шансове да си уредят личния живот. Ще получите неочакван подарък, който приятно ще ви изненада.
здраве
Измерете си кръвното налягане може би това е причината за световъртеж.
Стрелец
Работа
Състоянието ви е доста напрегнато. Все повече хора около вас ви провокират. Избягвайте големи компании и събирания, стеснете кръга от хора, с които работите. Ще се занимавате със семейни въпроси и сътресения. Ще се обидите заради отношенията на ваши близки. Имате нужда от релаксация. Време е да си отделите време лично за себе си и да се отпуснете от работата. Не зарязвайте своето хоби.
Любов
Не крийте нищо, а споделете всичко, което ви тормози. Подкрепата на партньора ви значи много за вас. В брачния живот всичко зависи от вашите усилия.

Здраве
Чувствителни сте, внимавайте на дихателните пътища и белите дробове. Намалете цигарите, ако пушите.
Козирог
Работа
Старайте се малко да намалите темпото. Ще трябва да промените амбициозния си начин на мислене и да бъдете по-гъвкави в бизнес дейностите. Преди да тръгнете към действие, би било добре да решите всички просрочени проблеми от по-рано. Бъдете хладнокръвни, когато вашите началници не проявят разбиране към вашите нужди.
Любов
Емоционалните ви отношения не са стабилни, не забравяйте тази страна от живота. Нежността и любовта на партньора ви ще ви бъдат най-необходими тази седмица, така че направете нещо, за да ги получите. Някои от вас особено свободните ще се насладят на приключенията. Женените козирози ще се стараят да поддържат стабилността в отношенията с партньора.
здраве
Здравословното състояние ви е отлично, но все пак на организма му си трябват витамини.
Водолей
Работа
На работното място ви очакват проблеми. Конфликт, който отдавна стои между вас и вашия ръководител ще се стигне до своята кулминация. Срещу това ще получи похвала от хората, които умеят да ценят вашето застъпничество и лоялност. По-нататък трябва да се пазите от спорове по въпроси, свързани с пари. Ако работите с чужбина, бъдете особено внимателни, да не преживеете загуби.
Любов
Прекрасна седмица за любов. В пълна хармония сте със семейството и приятелите си. Повече време ще бъдете с партньора си, а това ще ви радва. Пригответе се за любовна вълна, която ще ви погълне и приемете идеите на партньора си.
Здраве
Раздразнителни сте, но няма нужда от много грижи. Отпуснете се.
Риби
Работа
Ще поемете повече задължения и с това ще се откроявате в работната среда. Изобщо няма да ви бъде трудно да помогнете на колеги и приятели, а е възможно да положите и извънреден труд. Отлично ще се справят в ситуации, които изискват всякакъв вид комуникация, особено писмено или телефон. Ако сте индивидуален работник има голям шанс да разширите дейността и да я модернизирате. Финансовото ви състояние е добро, затова може би ще се реши на покупка за някои неща.
Любов
Тази седмица ще пренебрегвате партньора си. Не позволявайте обаче той да го усети прекалено силно и вземете нещата в свои ръце, за да укрепите връзката си. Самотните биха могли да намерят нова любов в някаква неочаквана ситуация. Вие сте готов да съблазнявате.
Здраве
Чувствителни сте! Възможни са проблеми с кръвообращението и вените.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close