You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 19 – 25 септември

Седмичен хороскоп 19 – 25 септември

Седмичен хороскоп  19 - 25 септември
Седмичен хороскоп 19 – 25 септември

Овен

Работа
Проблемите от миналата седмица ви ангажират вниманието напълно, така че тази седмица ще искате да се откъснете от тях. Вашите идеали ви поставят в неравностойно положение, така че сега ще трябва да решавате, дали да променяте част от тях, или да положите допълнителни усилия, за да ги достигнете. Отношенията ви с околните са доста нестабилни и е крайно време да се опитате да разрешите тази ситуация. Наистина, в момента трябва да сте толерантни, а влизането в спорове без причина може само още повече да влоши отношенията с колегите ви.

Любов

В любовта ще имате повече късмет. Вашият партньор ви разбира, а това в момента това е всичко, от което се нуждаете. Свободните представители имат прекрасни шансове, но се опитват да намерят правилния човек. Ако сте женени ще бъдете по-малко егоистични и ще размишлявате повече за любимия си човек

Здраве
Добро, внимавайте в движението.

Телец

Работа

Ще се срещнете с реалността. Трезво мислите и ясно знаете какво искате, а също така сте наясно с факта, заради който не правите това. Пречките, които сте имали, ще останат зад вас и ще можете да се уверите, че сте избрали правилния път. Изключително добре работите в екип, така че очаквайте успех там, където се изисква такъв начин на работа. Обърнете си най-вече внимание на себе си, старайте се да се възстановите от стреса и несгодите, като започнете от днес, тъй като ще имате нужда от по-дълго време. Пестете енергията си и избягвайте спорове.

Любов

В личния живот ситуацията е обичайна, без някои значими събития. Избягвайте спорове с партньора си, бъдете честен и само така ще можете да отслабите връзката. Свободните ще си поставят високи критерии, когато избират партньор. Семейните ще остават по-дълго у дома си.

Здраве

Стабилно, но се пазете от наранявания.

Близнаци

Работа

Използвайте периода за приключване на важните неща, защото енергията ви е на високо ниво. Ще работите уверено, без да се колебаете. Ще се справите по-лесно с избягването на задълженията, така че ще можете да пристъпите към реализиране на целите си. В комуникациите ще ви бъде необходима дискретност, защото прекалената импулсивност може да промени мнението на някои хора, от които зависи бъдещето ви. Приемете мнението на мнозинството за някои спорни събития. Няма нужда да се предотвратява нечие влияние или да се отделят от групата на сътрудниците.

Любов

В личните ви отношения ситуацията е стигнала до там, че е нужно да решавате и мислите бързо. Партньорът ви негодува от вашето поведение. Обърнете внимание на отправените думи, особено на посланието, което се крие между редовете.

Здраве
Здравословното ви състояние е нестабилно, внимавайте с жлъчката и белите дробове.

Рак

Работа

Възможностите ви не са така благоприятни, но няма да се сблъскате и с разочарования. Периодът ще премине спокойно. Ще се занимавате с обичайните дейности, и ще имате повече енергия за постепенно решаване на недоразуменията, които съществуват в бизнес отношения. Настоявайте да бъдете обективни. Осъзнавайки общото състояние на нещата, не бързайте с нито едно решение. Качествените условия позволяват добро работно изразяване. Има възможност за неразбиране с хората на високи позиции: ръководител, преподавател и др. Същевременно едно благоприятно сътрудничество леко действа върху растежа ви. Бъдете отворени за нови решения.

Любов

Объркани сте в емоционален план. Свободните ще трябва да се приспособяват в новата връзка, а семейните ще се наложи да фокусират по-голямо внимание върху семейството си. Внимавайте, тъй като се движите между подводни камъни. И сблъсъкът във всички случаи би бил доста силен.

Здраве
Стабилно, обаче внимавайте на кожата, зъбите и костите.

Лъв

Работа

Ще се окажете в ситуации, които предизвикват голям риск и изискват значителна сила на импровизация, а мнозина от вас ще гледат с резервираност на проблемите. Трябва да положите доста труд, за да установите добри отношения с околните. Старайте се да придобиете необходимата сигурност в себе си, за да могат вашите отношения да бъдат успешни. Повече превъртете и комуникирайте, а от всичко това извадете конструктивна поука. Направете нещо повече за подобряване на финансовото си състояние. Ограничаване на разходите, не влагайте пари в рискови сделки и не си пилейте парите само ваши лични удоволствия и забавления. Помислете за бъдещето.

Любов

Не влизайте в спорове с партньора, защото могат да станат в големи кавги. Обмисляйте поведението на партньора си, защото може да ви даде повод за ревност. Контролирайте се повече. Ако сте в нова връзка, може би ще се разочаровате и ще я прекратите скоро.

Здраве

Добре. Нуждаете се от сън, погрижете се по-рано да си бъдете в леглото.

Дева

Работа
Тази седмица ще преживеете много красиви моменти на работното място, а това ще ви даде допълнителен устрем в изпълнението на работните задачи. Чувствате се добре и нищо не ще можеш да разруши психофизическия ви баланс. Ще бъдете много уверени и успешно ще се застъпвате за собствените си идеи. Смело ще влизате в спорове, дори и кавги, от които ще излезете като победител. Обърнете повече внимание на парите, които печелите.

Любов
В любовта ще имате хубави моменти с партньора си, но ви съветваме да проявите повече толерантност. Ваш стар приятел ще ви запознае с много интересна личност. В кръга на семейството ситуацията е отлична, ще решавате за някои сериозни въпроси.

Здраве

Добро. Не се преуморявайте и спортувайте разумно.

Везни

Работа

Посвещението на работата в момента, е чудесна терапия за вашите проблеми. На работното място по-добре контролирате околната среда, отколкото в дома и семейството. Можете да намерите нови източници на доходи, но тъй като сте в една нестабилна ситуация, е възможно да не обърнете внимание на най-важното. Тези, които се занимават с някакъв бизнес ги очаква успех и напредък.

Любов

Събитията в семейството и в любовен план ще ви напомнят за уязвимостта ви. Нещо ще ви върне обратно. Ще имате проблеми с някоя близка роднина заради вашето агресивно настъпване, към един член от семейството. Ако сте свободни, ще преживеете ново романтично запознанство, което няма да ви лиши от хубаво общуване.

Здраве

Здравословното ви състояние е добро, избягвайте тежки и мазни храни.

Скорпион

Работа
Енергията ви тази седмица, ще бъде на много високо ниво. Няма да имате никакви проблеми на работното място, обичайните неща се движат със собствен ход. Съобщенията ви са живи, ще имате срещи и разговори, които трябва да бъдат въведение в нещо ново. Приключенията и рискованите ходове, могат да ви бъдат много опасни. Бъдете внимателни с нещата, свързани с държавната администрация.

Любов

В това поле всичко е под контрол, а скоро ще спечелите и желаната личност. Разбирате необходимостта от задоволяване на нуждите в емоционален план, така че ще се фокусирате върху това. При решаване на важни проблеми, първо трябва да се откажете от себе си. Очаквайте изгодна печалба. Свободните имат големи шансове да си уредят личния живот. Ще получите неочакван подарък, който приятно ще ви изненада.

Здраве

Внимавайте за кръвното налягане, може би това е причината за световъртеж.

Стрелец

Работа

Състоянието ви е доста напрегнато. Все повече хора около вас предизвикват съпротива и нетърпимост. Избягвайте големи компании и събирания, а стеснете кръга от хора, с които работите. Хората, които ви заобикалят не са благосклонни към вас, а се опитват да ми използват по някакъв начин.

Ще се обидите заради отношенията с вашите близки и не можете да докажете някои основни неща, за които мислите, че не са прави.

Любов

Опитайте се да изразиш всичко, което чувствате и не го крийте. Отношението на партньора ви ще значи много за вас. В брачния ви живот, всичко зависи от вашето отношение.

Здраве

Чувствителни сте, внимавайте за възпаление на дихателните пътища и белите дробове. Намалете цигарите.

Козирог

Работа

Старайте се малко да намалите темпото. Ще трябва да промените амбициозния си начин на мислене и да бъдете по-гъвкави в бизнес действията си. Преди да тръгнете към действие, би било добре да решите всички просрочени проблеми от по-рано. Ще бъдете хладнокръвни, когато вашите началници няма да има разбиране за вашите нужди. Обърнете повече внимание на някои важни документи и ги изпратете навреме, ако не искате да имате проблеми с държавните власти. Покажете повече разбиране към близките си.

Любов

Емоционалните ви отношения не ви са така стабилни. Любовта на партньора ще ви бъде най-необходима тази седмица, така че направете нещо, за да я получите. Някои Козирози, особено свободните, ще се насладят на приключенията. Обвързаните ще се стараят да поддържат стабилността в отношенията с партньора си.

Здраве

Здравословното състояние ви е отлично, но все пак ви трябват витамини.

Водолей

Работа

На работното място ви очакват проблеми. Конфликт, който отдавна стои между вас и вашия ръководител, ще стигне до своята кулминация. Срещу това ще получите похвала от хората, които умеят да ценят вашето застъпничество и лоялност. Характерно за тази седмица е, че чудесно се разбирате с другите. И по-нататък трябва да се пазите от спорове, по въпроси, свързани с пари, които продължават ви създават трудности, така че би било добре да избягвате всички дейности, свързани с по-големи суми. Ако работите с чужбина бъдете особено внимателни, да не преживеете загуби.

Любов

Просто седмицата ще искате да се отпуснете. Ще бъдете много доволни от приятелите и семейството си, защото ще бъдат много любезни с вас. Повече време ще бъдете с партньора си, а това много ще ви хареса. Пригответе се за любовната вълна, която ще ви погълне и приемете идеите от партньора си.

Здраве

Чувствителни сте, но нямате нужда от много грижи. Отпуснете се.

Риби

Работа

Ще се натоварите с повече задължения и това ви се отразява на работната среда. Изобщо няма да ви бъде трудно да помогнете на колеги и приятели, а е възможно да положите и извънреден труд. Отлично ще се справите в ситуации, които изискват всякакъв вид комуникация, особено писмено или по телефона. Финансовото състояние ви е добро, а може би ще се решите и на покупка не някои неща. Почивката и семейния живот ще ви се отразят също добре.

Любов

Тази седмица ще пренебрегвате партньора си. Позволявате на маловажни неща да застрашават връзката ви. Вземете нещата в свои ръце. Самотните биха могли да намерят нова любов, неочаквано приключение, или просто да се позабавляват. Вие сте готов да съблазнявате хората около вас.

Здраве

Чувствителни сте — Възможни са проблеми с кръвообращението и вените.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close