You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп 1 – 31 октомври

Голям месечен хороскоп 1 – 31 октомври

Голям месечен хороскоп 1 - 31 октомври
Голям месечен хороскоп 1 – 31 октомври

Овен

Кариера и пари:

Марс, заедно с Юпитер и Уран формират огнено трио, което ще ви донесе много енергия и ентусиазъм за работа. Ще имате страхотни планове, които ще са и безкрайно оригинални. Внимавайте с договорите и документите, които подписвате – могат да ви донесат, както много пари, така и много неприятности.

Здраве:

Меркурий носи проблеми със здравето, така че се пазете от простуди и грип. Стресът също не е за подценяване – напрежението в работата може да отслаби имунната система и да ви създаде силни главоболия.

Любов:

До 23 октомври Слънцето ще е във вашият дом на любовта, което ще ви донесе нова енергия заедно с благотворното влияние на Венера. Благодарение на това двойно влияние ви очакват множество щастливи моменти в любовта, както и за брак. Бъдете подготвени за нови предизвикателства или за някои стари връзки, които ще се възродят отново.

Съвет: Опитайте се да контролирате емоциите си.

 

Телец

Кариера и пари:

Този месец ще бъде отбелязан с по-необичайни събития. Преди всичко, Слънцето ще мине през вашия кариерен дом, носейки ви успех, а след това ретроградното движение на Меркурий и затъмнението на Луната, ще повлияят на приходите ви. Всички тези събития показват необичайно развитие на събитията. Октомври ще бъде вашият активен месец във финансово отношение.

Здраве:

Основите на вашето здраве ще бъдат разклатени от две противоположности: Слънце – Уран и Венера – Уран. Пазете се и на 8 октомври, когато затъмнението на Луната може да доведе до някои усложнения за вашето здраве.

Любов:

Не се надявайте октомври да е месецът, когато всичко ще върви по вода. Марс  има страхотни планове: да внесе нещо ново в любовния ви живот. Меркурий ще се премести във вашия дом през втората половина на октомври, така че през този период можете да възродите стара връзка от миналото. Ако сте във връзка, очаквайте специални моменти с партньора си в края на месеца.

Съвет: Организирайте работата си внимателно и не се отклонявайте от задълженията си.

 

Близнаци

Кариера и пари:

Този месец професионалните успехи ще бъде стимулирани от партньорства и проекти, но ще бъдат придружени и от много съперничества. Пълни сте с идеи за интересни проекти и ще се срещнете с нови хора. Навлизането на Меркурий в кариерния ви дом може да доведе до незначителни недоразумения през първата седмица на октомври,

Здраве:

Меркурий, постепенно преминава през дома на здравето, където важна роля играе и затъмнението на Слънцето – 23 октомври. Добре е да много да внимавате за вашето здраве, ако не искате да прекарате повечето си време в болнични.

Любов:

Марс, планетата на енергията и страстта навлиза в дома на любовта, което се отразява на личните ви отношения. Марс ще бъде подкрепен от Венера, Юпитер и Уран, което означава, че всичко това ще ви направи по-позитивни и по-щастливи. Очаквайте да срещнете следващата си голяма любов точно този месец.

Съвет: Не се претоварвайте с неща от миналото.

 

Рак

Кариера и пари:

Подгответе се, защото този месец ще ви донесе много предимства в професионално направление. Триото огнени планети, формирано от Марс, Юпитер и Уран, ще увеличи ентусиазма и желанието ви за работа. Присъствието на Марс във вашия кариерен дом по време на работа просто няма да ви остави място за почивка.

Здраве:

Това ще бъде месецът, в който вашите важни решения ще повлияят на вашето здраве. Също така, октомври ще бъде страхотен месец за упражнения и отдих.

Любов:

Октомври ще увеличи нуждата ви от неприкосновеност на личния живот, топлина и нежност. Това ще бъде месец, в който ще се насладите на спокойния си живот и хармония. Ще бъдете отдадени на промени у дома, така че ще разполагате с много време за партньора, а в последната седмица на октомври, нещата отново ще се върнат на мястото си.

Съвет: Подгответе се за промени в кариерата си.

Лъв

Кариера и пари:

Триединството, формирано от Юпитер, Уран и Марс, ще ви насърчи да продължите и този месец с още по-голям успех в професионално направление. Важно е във всички проекти, в които ще участвате, да се предпазите от рискове.

Здраве:

Този месец ще бъдете в отлична форма. През тези дни ще излъчвате жизнена и позитивна енергия и изобщо няма да почувствате умора. Все пак се пазете от вируси, които могат да ви атакуват в началото на октомври.

Любов:

Октомври носи със себе си чувственост и желание за приключения. Когато Юпитер заедно с Марс ще се намират в дома на любовта, страстта излиза наяве. Този период са възможни кратки приключения с нови хора, които споделяте вашето настроение.

Съвет: Казвайте открито какво мислите.

Дева

Кариера и пари:

Месецът ще бъде изпълнен със събития за вас. Марс и Юпитер ще ви донесат желание за активни действия и някои добри сделки. Важно е обаче да бъдете внимателни по отношение на новите проекти, защото Меркурий е в ретроградно движение в домът на парите и това може да ви донесе някои неуспехи.

Здраве:

Ще се почувствате изтощени, така че не губете твърде много енергия. Опитайте се да организирате задачите си, за да имате повече време за спорт. Физическите дейности са добре дошли, но се опитайте да запазите енергията си по-дълго време.

Любов:

За разлика от септември, октомври ще бъде тих месец, когато става дума за любов ви. Изглежда, че ще бъдете по-отдадени на кариерата и на други аспекти на живота, отколкото на връзките. Някои от вас може да решат, че партньорите ви не ви обръща достатъчно внимание. Ако нямате връзка, не бързайте да променяте ситуацията, тъй като това ще се отрази на отношенията ви с другите.

Съвет: Бъдете фокусирани на работното място.

 

Везни

Кариера и пари:

Октомври ще бъде месец пълен със задължения и задачи, които ще ви ангажират изцяло. Марс заедно с Юпитер и Уран ще ви насърчат да започнете да работите в екип, което ще ви донесе удоволствие, но и много умора. Не очаквайте нещата да са винаги такива, каквито сте ги планирали! Затъмненията (на Слънце и Луна) показват необичайни събития от финансова гледна точка.

Здраве:

Няма да страдате от липса на енергия, но няма да се радвате и на хармония, която да повлияе на психологическия механизъм. Обърнете внимание на проблемите с аритмия и безсъние. Препоръчително е да си дадете повече почивка.

Любов:

Неочаквани обрати винаги могат да се случат, а през октомври това ще е по-вероятно от всякога. Венера, планетата на любовта, ще бъде във вашия знак, засилвайки вашите нужди от любов и внимание. Затъмнението на Луната, което ще се случи, когато Луната е във вашия любовен дом, може да ви донесе много промени. Затова не се изненадвайте, ако новият партньор се окаже някой стар.

Съвет: Бъдете спокойни и вземайте решения разумно.

 

Скорпион

Кариера и пари:

Октомври ще бъде един невероятен месец от професионална гледна точка. Юпитер и Уран ще бъдат във вашия знак, а заедно Марс, който ще бъде в дома на парите, ще образуват огнено тройка, която най-накрая ще ви донесе успех от професионален и финансов аспект.

Здраве:

Затъмнението на Луната ще се случи точно когато тя ще бъде във вашия дом на здравето, което означава, че не трябва да подценявате със здравето си. Ако забележите нещо необичайно, препоръчваме Ви незабавно да посетите лекар.

Любов:

Вероятно сте имали и много по-щастливи периоди от това – и вероятно ще го имате отново. Засега Октомври не обещава много щастие в любовен план. Венера, планетата на любовта, няма да бъде много щедра към вас този месец. Разположена в 12-ия дом, тя прогнозира самота, колебание, бездействие. Вечерта на 23 октомври, ще се случи необичайно явление: Затъмнение на Слънцето ще бъде във вашия знак, в тясна връзка с Венера, която току-що навлиза в Скорпион. Това събитие обещава вълнуващ край на месеца, характеризиращ се със страст, импулсивност и изненади.

Съвет: Следвайте амбициите си.

 

Стрелец

Кариера и пари:

Време е за действие! Марс ще бъде във вашия знак, което ще ви донесе по-голяма динамика и инициативност. Този месец ще почувствате повишена енергия и желание да изпълнявате задълженията си. След като Марс формира трио с вашата управляваща планета –  Юпитер и Уран, бъдете подготвени за много успехи в кариерата. Във финансов план не е желателно да рискувате.

Здраве:

С Марс в знака си, ще бъдете в отлична форма, изпълнен със сила. Препоръчва се през последната седмица на октомври да се грижите добре за вашето здраве, може би е време и за един кръвен тест.

Любов:

Меркурий ще се премести обратно в знака ви, което означава, че нещата няма да бъдат лесни в личен план. Този месец може да се съсредоточите върху неща, които са се случили в миналото и за които се колебаете, дали сте действали правилно. За много кратко време можете да се впуснете в кратка връзка с бившия си партньор.

Съвет: Действайте стратегически и разумно.

 

Козирог

Кариера и пари:

Вашата кариера този месец ще бъде отбелязана с важни събития от професионална гледна точка. Това ще бъде така, защото Венера, вашият лидер в кариерата, ще бъде свързана със слънчевото и лунното затъмнение. Този месец парите сами ще намерят път към вас.

Здраве:

Очакват ви много стресови ситуации, които ще повлияят на вашето здраве. Марс  ви заплашва с по-слаб имунитет, а Меркурий, от своя страна, ще бъде в ретроградно движение спрямо вашия знак.

Любов:

Позицията на Венера, планетата на любовта, ще бъде във възходящо движение във вашия знак, заради което ще се радвате на успехи в любовен план. Също така е възможно да бъдете подведени от хора, които имат привлекателна визия, сила и престиж. От друга страна, затъмнението на Луната прогнозира необичайни събития, които ще доведат до промени в любовен план.

Съвет: Не разчитайте твърде много на другите.

 

Водолей

Кариера и пари:

Марс, водачът на вашия кариерен дом ще ви донесе успех, благодарение на щастливата комбинация с Уран и Юпитер. Това ще ви донесе много енергия на работното място и успех в някои нови сделки. И да, октомври обещава доста добра сума пари.

Здраве:

Вие ще бъдете в отлична физическа форма през целия месец. Но все пак бъдете внимателни, когато пътувате! Затъмнението на Луната може да ви донесе потенциални рискове и злополуки.

Любов:

Този месец ще излизате много и ще срещнете нови хора, а може и да изградите нови връзки. Някои от вас ще преминат през динамичен период, в който ще имате кавги с партньора си. Ако не сте във връзка, но търсите партньор на душата, този месец ще имате възможност да срещнете някого, с когото споделяте едно и също мнение.

Допълнителен съвет: Не се поддавайте на емоциите.

 

Риби

Кариера и пари:

Планетата Марс ще бъде във вашия кариерен дом и това ще ви донесе много хармонични моменти. Това ще бъде активен и амбициозен месец, когато става въпрос за професионалното ви направление. Вашите проекти и вашата работа ще бъдат възнаградени. Затъмнението на луната може да ви даде няколко шанса за напредък.

Здраве:

Здравето ви е в по-добро състояние сега, отколкото миналия месец. Въпреки това физическото ви състояние няма да бъде перфектно. Добре е да посетите лекар.

Любов:

Меркурий, който управлява вашият любовен дом, ще започне с ретроградно движение на 4 октомври, а на 10 октомври ще влезе в 11-ти дом, където ще бъде и Венера, планетата на любовта. Възможно е да се сблъскате с неприятности заради някой от миналото. Ако не сте във връзка, не забравяйте да промените статуса си, защото невинаги си струва да чакате лицето от противоположния пол да направи първата стъпка.

Съвет: Харчете рационално парите си.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close