You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Откраднат живот: Калин къса с близките си

Откраднат живот: Калин къса с близките си

В Откраднат живот героите най-накрая достигат до истината

Обратите в Откраднат живот завършиха и уж всичко идва на мястото си. Нашите герои най-накрая разкриват истината за себе си и за своето минало. Това обаче не носи на никого от тях мир и спокойствие. А отключва нови въпроси и поставя нови загадки.

Докато Наталия търси начин да помогне на сестра си и е готова да жертва дори себе си, Калин и Александър научават ужасната новина — че са разменени при раждането. Отчаян и готов на всичко, за да получи отговор на въпросите си, Калин транспортира истинския си баща в София.

Откраднат живот - какво предстои на героите?
Откраднат живот – какво предстои на героите?

Д-р Василев се разкъсва между синовния си дълг, новоизградената връзка с Евгения Генадиева и любовта си към Биляна. Именно тя се оказва и най-близкия му човек, който му подава ръка в трудния момент.

Виолета неволно попада в капан, който Петър й е организирал, като влиза в още по-сложна схема, за да сключи сделка за дете. Този път обаче това е на път да се отрази и върху цялото й бъдеще. Още повече, че започва да подозира, че нещата не са съвсем такива, каквито изглеждат.

На фона на личните драми на героите, Александър си дава сметка, че няма място в дома на семейство Генадиеви. Калин от своя страна изобличава баща си на изключително важна за него среща и прекъсва връзките помежду им.

Предстоящата развръзка на втория сезон на сериал, обещава да бъде още по-грандиозна и разтърсваща. След като маските паднат, идва ред на опита да се подредят нещата по местата. Ще може ли Александър да прости на баща си, че го е захвърлил като бебе? Ще успее ли Евгения да се помири с двамата си синове? Как професор Камбуров ще се опита да помири двамата млади мъже с откраднат живот? И защо д-р Мазов и д-р Хинова отново са един срещу друг?

Ще разберем в края на сезона на Откраднат живот.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!