You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 16-23 май

Седмичен хороскоп 16-23 май

Седмичен хороскоп 16-23 май

Овен

Възползвайте се от периода за приключване на важните неща, защото енергията ви е на високо ниво. Ще работите съзнателно и със сигурност, без да се колебаете. Ще приключилите лесно задълженията, така че ще можете да пристъпите към своите частни работи. В комуникациите ще ви бъде необходима дискретност, защото прекалената импулсивност може да промени мнението на някои хора, от които зависи бъдещето ви. Приемете мнението на мнозинството за някои спорни събития. Няма нужда да се тушира нечие влияние. В романтичните отношения ситуацията е отлична. Обърнете внимание на отправените думи, особено на съобщението, което се крие между редовете и отвърнете на любовта.

Телец

Проблемите от миналата седмица твърде ви затвориха в себе си, така че тази седмица ще искате да излезете от там, докато някои от тях не свършат. Вашите идеали ви доведоха в неравностойно положение, така че сега помислете дали да ги промените или да вложите допълнителни усилия, за да ги достигнете. Отношенията с околните ви са доста нестабилни и е крайно време да оправите тази ситуация. Наистина в момента трябва да сте толерантни, а влизането в спорове без причина може само още повече да разклати отношенията с колегите си. В любовта ще имате повече късмет. Свободните представители имат отлични шансове да намерят правилния човек. Ако сте женени ще бъдете малко егоист.

Близнаци

За вас това е период, в който трябва да избягвате ненужните рискове. Намерите дейностите, където се чувствате сигурни. Ще въведете някои творчески новости в работата. Финансите ви се подобряват. Успехът следва тези, които работят с търговия. Избягвайте сътрудничества с роднини и внимавайте, за кои приятели ще се жертвате в този период.

Рак

Може би ще чувствате нужда да застанете в защита на своите идеи, убеждения и нагласи. Ще имате чувството, че другите не са съгласни с мирогледа ви, но наистина е трудно да се опитвате да промените чужди емоции и чувства, особено, ако те са вградени в камък. Ако се опитвате да направите точно това ще останете разочаровани. Мъдро е да се фокусирайте върху лица, които споделят вашите мнения и гледни точки. От някъде биха могли да се появят някои радикални и прогресивни нови идеи. От друга страна, можете да очаквате подобрения на материално и практическо ниво.

Лъв

Ако успеете да контролирате вашата енергия, а разбира се и ако имате време, опитайте се да се свържете с някои прогресивни личности, които ще ви вдъхновят да виждате света по нов и различен начин. Тази седмица е чудесна за интервю, консултации, искане съвет или решаване на някои проблеми в отношенията с другите хора. Мислете спонтанно и импровизирайте. Никога не можете да знаете какво можете да откриете в разговорите. Вие ставате много нервен, когато не можете да контролирате ситуацията. Изглежда, че в последно време не можете да си позволите този лукс.

Дева

След периода, в който бяхте пасивни, се появяват нови предизвикателства. Вие виждате шанс за вас. Колегите ви твърдят, че сте безгрижни и арогантни. Внимавайте с финансовите транзакции и не ви съветваме да приемате по-големи заеми или кредити. Планирано пътуване може да се забави. Разбира се, няма да ви бъде зле, защото скоро нещата идват на мястото.
BLOG-SIGNO-2-1024x682
Везни

През тази седмица ви се струва, че имате някакъв потиснат, подъл гняв, но в същото време има нещо, което е ново и интригуващо. Очакват се изненади и непредвидени промени в посока на развитието ви. Това би могло да включва спонтанни срещи, неочаквани романтични обрати и т.н.. Изглежда много интересно и вълнуващо, независимо от това, в какви рамки ще бъде поставено. Във всеки случай, имате нужда да въведете малко промени в съществуващия ред, така че може би точно в следващите дни ще можете да постигнете това и да продължите напред.

Скорпион

Остротата на Марс, който е включен в радикалната квадратура между Уран и Плутон, може да ви сблъска с някои промени, които потенциално са свързани с дома и личния живот. С влизането на Марс в Риби, вашите желания и страсти ще се разпалят, а вие ще бъдете вдъхновени да въведете положителни промени и отстъпки в името на някои по-високи цели. Изглежда, че в началото ще бъдете малко разочаровани, когато разберете, че някои основни фигури от живота ви, не споделят вашите възгледи и мнения. Не позволявайте твърде много да ви се бъркат в плановете и да се съобразявате с другите.

Стрелец

През предстоящата седмица всичко се върти около вас! Вашите желания и интереси ще бъдат в центъра на вниманието на близките ви. И дори няма да има нужда прекалено да се стараете около хората, които искате да привлечете или да ги запазите в живота си. Те ще идват сами, привлечени от вашата усмивка и топлите емоции. Конкретен човек ще ви бъде от голяма помощ, особено, ако решавате някой важен личен проблем, спор или нещо подобно. Самците очакват интересни събития и потенциално ново запознанство. След няколко срещи и разговори, първият контакт ще бъде особено интересен и изкусителен за двамата.

Козирог

Тази седмица ще бъде много интересно, когато става въпрос вашите финанси и имущество. Възможни са неочаквани положителни възможности и шансове за подобряване на материалните въпроси и работата. От друга страна ще трябва да поддържате равновесие, независимо от това колко се чувствате разочаровани. Да не позволявате на някои хора да притискат чувствителни бутони с техните заядливи коментари. Много е лесно някой да ви прехвърли отговорността. Търсете творчески начини за работа или повече време с хората, които искате.

Водолей

Имайте предвид, че не всички споделят същите ценности и убеждения, така че през тази седмица лесно бихте могли да влезете в конфликт с някоя луда глава, или някаква ситуация, която засяга въпроси или теми, които са ви много важни. Това доказано предизвиква чувство на неудовлетвореност, а може би ще ви предизвика да загубите търпение. Бъдете наясно с техните възгледи и убеждения, и позволете на другите да имат свои собствени, които могат да бъдат много по-различни от вашите. Концентрирайте се върху положителните неща в живота си и дайте своето внимание на тези, които го заслужават.

Риби

Приемете предизвикателството и довършете всичко, което отдавна трябваше да го направите, като същевременно ще бъде необходимо да следите за нуждите, чувствата и желанията на близките хора. Към края на седмицата вашето ежедневие ще бъде много по-приятно и освободено от стрес, ако имате добра организация и ако правилно подредите задълженията, независимо от това дали става дума за работата или задълженията в дома. При много от вас любовния живот в предстоящата седмица получава грижа и интензивност.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!