You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 2 – 8 май

Седмичен хороскоп 2 – 8 май

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

Овен

Тази седмица би било добре да се придържате само към сигурните бизнес пътеки и проверените контакти. Не бъдете прекалено уверени в новите приятелства и не се доверявайте на никого. Някои от вас ще се прибегне до нови бизнес приключения и експерименти, но ви съветваме да бъдете внимателни във всеки един момент. Ще срещнете трудности в работата, ако се занимавате с интелектуална дейност. Бъдете внимателни с инвестициите в рискови ситуации, защото можете да стигнете до големи финансови загуби.

Телец

Мнението на другите тази седмица ще влияе силно върху вас. Може би ще се обидите и ще се карате заради месенето на другите в живота ви, но по-добре е да се успокоите и хубаво помислете кого ще слушате и кого ще игнорира. Не обръщайте внимание на дребните клюки и предизвикателства на работното място. Имате доста трудности и ще трябва да се откажете от нещо, но внимавайте от какво. Вашата нужда за действие може да ви донесе и здравословни проблеми.

Близнаци

Ще се сблъскате с реалността. Трезво мислите и ясно знаете какво искате, а също така сте наясно с факта, заради който не правите това. Пречките, които сте имали, ще останат зад вас. Оставете се на вълните на ентусиазма и сами ще се уверите, че сте избрали правилния път. Изключително добре работите в екип, така че очаквайте успех там, където се изисква такъв начин на работа. Обърнете най-голямо внимание на себе си, старайте се да се оправите от стреса и несгодите, като започнете от днес, защото имате нужда от по-дълго време. Пестете енергията си и избягвайте спорове.

Рак

С малко повече постоянство ще успеете да се справите със задълженията на работното място. Бъдете уверени и не подценявайте помощта, която ще ви бъде предложена. Съвместна работа с професионалист, може да ви вдъхнови за нови идеи и проекти, които обещават доста бързо да стабилизират финансовото ви състояние.

Лъв

Твърде много се тормозите с неща, които в този момент не ви засягат. Това при вас предизвиква нервност. С това не само можете да промените отношенията в средата, в която живеете, но и сами да си причините здравословни проблеми. Интелигентно планирайте и реализирате своите бизнес дейности. Овладейте напрежението и ще избегнете главоболието.
Не се колебайте, а веднага изберете някой от колегите, който може да ви помогне и планирайте работата. Само по такъв начин, ще имате успех.

Дева

Очакват ви много новости в областта на работата, особено тези, които се занимават с интелектуална работа. В това поле най-добре ще изпълнявате задачи, най-вероятно заради добрата интуиция и концентрацията, която тази седмица ще доминира при вас. Ако работата ви е свързана с повече хора, срещите ще ви измъчват. Не влизайте в излишни спорове. Гледайте си вашата работа. Финансовото състояние въпреки всички очаквания, остава същото.

Везни

Чувствате напрежение, но все пак ще бъдете спокойни, а настроението ви се връща. Позволете си повече време, погрижете се за себе си и за своя вид. На някои от вас ще се изпълни някоя старо желание. Отношенията на работното място не са такива, каквито искате, но трябва да знаете, че не трябва постоянно да налагате своите възгледи. Във финансов план няма да се стигне до някои големи промени, но внимавайте някое необмислено решение от ваша страна да не предизвиква непредвидени разходи.

Скорпион

Ще си помислите, че нищо не ви върви. Отношенията с околните ви са лоши, а няма да се съгласите, нито с началници, нито с колегите на работа. Ще бъде подчертана съпротивата и ограниченията. Съветваме ви да се въздържате, защото вашите усилия няма да бъдат много успешни. Инициативата във връзка с някаква важна работа оставете на човек, който е отговорен за нейното изпълнение. Някои от вас ще имат възможност да спечелят пари неочаквано.

Стрелец

Ще изглежда сякаш, че всичко е срещу вас. Въпреки проблемите постарайте се да бъдете обективни. Възползвайте се от момента, защото само с решителни действия ще решите проблема. Ако обмислите нещата бихте могли да получите отлична възможност. Разкъсани сте между желанията и възможностите. Не е лесно, но ще трябва да бъдете търпеливи. Ще успеете да реализирате това, което сте си наумили, защото не се отказвате лесно.

Козирог

Страхотно се чувствате, доволни сте, а причината е индивидуална. Някои представители очакват бизнес експанзия, някои работят по нов интересен проект, а пък някои започват свой бизнес. Оптимизмът във вас ви дава сила напълно да се посветите на работата, но и удовлетворение от подобрената финансова ситуация. Малка нервност е нормално състояние, тъй като често сте стресирани, независимо дали става дума за работни или семейни проблеми. Ще бъдете във форма и за всички видове интелектуални дейности. Възползвайте се от периода за обучение.

Водолей

Ще бъдете по-чувствителни от обикновено. Отношенията ви с околните са затруднени. Твърде сте горди да признаете вашите проблеми и не искате да се срещнете с работния провал. Въпреки това, всяка ситуация действа полезно. Освободете се от грешните навици и приемете думите на другите като добра пътна карта за по-нататък. Твърде темпераментно действате в ситуациите, за които вашата среда или любим човек има различно виждане и решение. При някои Водолей има възможност промяна.

Риби

Отношенията с началниците са много добри и сега е време да се оцени по-голямата част от ситуацията, за да подобрят условията на работа. Не подценявайте съветите, които ще получите от колега и разчитайте предимно на екипната работа, ако искате да постигнете успех. Моментът е подходящ да се съгласявате с приближените, които в бъдеще ще ви бъдат доста полезни по пътя към върха.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!