You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Седмичен хороскоп 26 март – 01 април

Седмичен хороскоп 26 март – 01 април

Седмичен хороскоп 26 март - 01 април
Седмичен хороскоп 26 март – 01 април

Овен
Държите юздите на общуването

Вие имате всичко и може да разполагате с повече, стига да не прибързвате. Дните, през които вземате решения без да помислите и разсъдите – 26 и 27 март, са сред онези, които можете да поставите в графата проблемни. Но може, ако сте премерени и претегляте думи, да се наредят сред най-успешните ви от началото на годината. Помислете. Правото да отредите е ваше право. Това е именно, според звездните предначертания, вашата настояща задача. Вие държите юздите на партньорствата, управлявате и ги направлявате. Сигурна съм, че ще се поинтересувате коя е причината за този извод. Няма как да скрия, че се свързва с преминаването на планетата Меркурий през знака ви. Силата на негови отношения с вашето рождено Слънце се подчертава от фазата на ретроградността: вие имате възможност да погледнете от друг ъгъл на своите делнични задължения! Наред с това има опасност да се държите надуто, да се обличате екстравагантно и т.н.. Отново всичко опира до вашето решение. Надявам се да помислите за себе си и за здравето си и да си оставите време за развлечения, докато се опитвате да реформирате себе си и другите.

Телец
Избягвайте конфликти

Редно е, повече от всякога да разчитате на възможностите на своя зодиакален управител, планетата Венера. Тя ще е с ново място върху лентата на Зодиака от 31 март, но различното в нейното въздействие вече е осезателно. Вярно е, че от позицията си в Овен тя кореспондира хармонично с рожденото ви Слънце, но преди всичко се състезава с огнената натура на Уран. Към тази звездна суматоха от активности, за която е виновна именно Венера, във вашата седмица се втурват влияния от страна на Марс, разположен в знака на Козирог. Присъствието му, придружено от Сатурн, ще ви подтикне много сериозно и задълбочено да се вгледате в отношенията си на работното място. Околните очакват от вас сериозност, последователност и изява на намеренията ви за отстояване на позиция. Още повече, че планетата Марс удесеторява желанието ви да се изявите в професията. Партньорствата там ще са най-важната тема. Моля, постарайте се да сте мили и милосърдни. Проявявайте интерес към трудностите на заобикалящите, потърсете подход за установяване на разбирателство в отношенията. В противен случай, ще се оформят дълбоки конфликти, които ще излязат на повърхността след време, когато няма да сте в състояние да попушите.

Близнаци
Анализирайте постоянно

Животът, делничните задачи ще подскажат на представителите на знака, че поведението им трябва да се хармонизира спрямо намеренията и желанията на околните. Няма по-ценно качество днес за вас от способността да се общува безконфликтно. Моля, потърсете си съмишлници, които да популяризират вашите идеи. Присъствието на „ретрограден“ Меркурий, за чието въздействие вече многократно съм писала на тези страници, усложнява вашата ситуация с провокативни вибрации. Мнозина от вас ще ги разгадаят като подбуждащи ги към риск и прибързани решения. Нито първото, нито второто са част от правилния подход към дните. Заедно с това предстоящо пълнолуние /31 март/ и връзките, които то прави с планетите, превръщат дните 29 и 30 март в опасна територия: възможно е да преживеете раздели, разочарования, неразбирателства, които значително да помрачат настроението ви. Оттук до конфликтите и споровете остава само крачка. Благоразумието настоява овреме да се оттеглите встрани от светлината на прожекторите и да си оставяте повече време за анализ на обстоятелствата.

Рак
Обединете усилия с околните

Разсъждения за смисъла на живота владеят ума на представителите на знака до степен на пристрастеност. При някои от вас подтикът да разсъждават над живота си ще дойде покрай заниманията с обществени задачи и включването им в социалните процеси. Други до такава степен ще се запленят от идеята да са винаги прави в съжденията си, че открито ще предизвикат околните да им се противопоставят. Адекватният подход изисква да обедините усилията си с тези на заобикалящите. Към 29 март откритата конфронтация ще си каже думата и мнозинството от родените под знака ще установят, че процесите са ги изтощили и са им отнели желанието да се радват на победите. Дори нещо повече. Осъзнавате, че имате простор за изява, че сте успели да постигнете конкретни неща и въпреки това сте неудовлетворени. Причината се корени в това, че не получавате очакваната обратна връзка с партньорите по бизнес и в живота или поне вие не я откривате. Седмицата си отива, а вие сте все така в мрачно настроение и с надежда очаквате да се сбъдне обещанието за по-добри следващи дни.

Лъв
Без спорове

Присъствието на планетата Меркурий в поредна ретроградна фаза слага своя отпечатък върху целия разглеждан период. Да не забравяме, че планетата сега е върху територията на Овен, което е сериозна предпоставка за отварянето на вашия ум към новото. Силният ви, често ядовит, но справедлив ум си е поставил за задача да изработи канавата за действията, които след средата на месеца ще му позволят да даде гласност на своите намерения, да ги представи пред обществото. Преди това да се случи, трябва да сте наясно, че само стратегия не е достатъчно. При положение, че работите или очаквате да си сътрудничите с чужденци и чуждестранни партньори, трябва да се приготвите за разминавания, ако сте подценили намесата на Меркурий. Той очаква да цените и уважавате чуждите традиции. Дали сте се вслушали, ще се разбере по резултатите, които ще дойда през следващия месец, през април. Преди това ще трябва да се справите с напрежението, което извира от вътре и с неговите проекции върху поведението ви на 29 и 30 март: моля, заобикаляйте дискусиите, не спорете.

Дева
Крачка назад, две – напред

Катото се обърнете назад, сигурна съм, че ще си дадете сметка колко малко неща са запазили досегашния си облик. Трябва да се досетите, че причината е у вас. Вие сте се промени или поне много неща сте променили, опитали сте да ги направите по различен начин. Всъщност, въпросът е съвсем различен. Как ще оцените събитията и как ще ги поднесете на близките си. Дали те ще ги приемат като вас и дали ще ги отбележат като нещо с положителен знак? Меркурий, който е ретрограден, не ви позволява бързо да откривате точните и ясните въпроси. Той засилва колебливостта ви, която е характерна за вас по рождение, и предполага, а и предразполага, другите също да се чудят какво искате, какво казвате и защо. На 28, 29 и на 30 март е разумно да се въздържите, от каквито и да било действия. След този кратък миг на съсредоточаване, се впуснете в действие, задвижите предвидените дела и подскажете на онези, с които искате да работите съвместно, че вече сте готови да правите компромиси.

Везни
Въоръжете се с търпение

Интересувате се от истината за живота и за взаимоотношенията. Това е вашият лайтмотив, докато стоите настрани от обществените дела и хората, защото не искате да ви индетифицират с техните постъпки. Всъщност дори да искате да сте дейни и инициативни, не ви се получава. Преминаващите планетни влияния засилват характерната за знака ви колебливост, раздвоеност. Заедно с това вътрешното ви усещане за баланс и стремежът да поддържате хармонията във взаимоотношенията се среща с невъзможност да преминете през дните без конфликти. Ескалация на напрежението се наблюдава през дните около 29 март. Редно е да посоча, че самият 29 март е изключително труден и конфликтен ден. Всичко, което можете да преместите за друга дата, трябва да отложите. Задължително се въоръжете с търпение, ако ви се наложи да водите разговори, дискусии. Избягвайте срещи с администрацията – не знаете какво още могат да ви измислят, а вие няма да сте наясно как да им отговорите.

Скорпион
Сърдят ви се заради принципи

Венера е разположена на границата на знаците Овен и Телец. Ретроградният Меркурий е също на територията на огнения знак Овен и значително подсилва вашата неспокойна природа, както и проявите на нейната дълбока и непокорна стихия, тази на „водата“. Както и да погледнете на нещата, ясно ви е, че ще сте изправени пред сложни ситуации. Те допълнително ще усложняват отношенията ви със света. Очаквайте много хора да ви се разсърдят заради принципната ви позиция без да го приемате за причина да промените пътя си. Продължете да работите активно на професионалното поприще. Там ще имате успехи към средата на периода под формата на по-добро или по-високо заплащане. Важно е да поясня, че присъствието на „ретрограден“ Юпитер през целия период подплатява с много самочувствие поведението ви и още повече ще усложни процеса на постигане на разбирателство с по-високо поставените. Трудните дни от периода при вас са 29 и 30 март.

Стрелец
Време е за промени

Крайно време е да си кажете: с това, и с това, и с това трябва да се приключи. Толкова много неща ви тежат и усложняват делника ви. До сега не ги приемахте по този начин. Днес обаче гледате на света от друг ъгъл и именно поради тази причина ги включвам в изложението си. Периодът е подходящ за промени. Встрани от тях няма да останат взаимоотношенията. Сигурна съм, че първите, които ще направят тези стъпки, ще са хората с творчески професии. Присъствието на ретрограден Меркурий в Овен предизвиква родените Стрелец да приемат мисията на откривателството, да мислят за бъдещето и дори да преувеличават ролята си в него. Но, ако всичко това е се случва балансирано и премислено, към 29 март ще се поздравят с успех. Неусетно, стъпка по стъпка малките изменения в делника ще ви изправят пред необходимостта да признаете пред някого, че сте доволни от резултатите, а и от активната си роля в процесите. С нежелание ще си спомняте за минали неща, за отношенията с хора, които вече не са част от живота ви.

Козирог
Готови сте за важни стъпки

Появата на ретрограден Меркурий в знака на Овен ще ни подейства разкрепостяващо. Онези, които ви познават като стожери на статуквото, ще останат изненадани от завоя в поведението ви, който ще засегне връзките и контактите на всички нива. Звучи като предупреждение за заобикалящите, докато родените Козирог ще се почувстват готови за важни стъпки. Сега те решават с кого да продължат да работят и с кого да градят общи планове. Промяната в намеренията се основава на сериозни вътрешни разсъждения, за които околните ще узнаят малко. Няма как да не се съглася и да не подкрепя в тази ситуация родените под знака, защото са избрали точния момент за целта. И до тук. Ако всичко, за което говоря, е част от вашите размисли, дава тон на идеите ви и претърсва всички ваши намерения, за да извади най-доброто – то всичко е наред. Само не пристъпяйте към реализацията им. За това е още рано, дори е опасно рано. Рискувате да се провалите в първия момент и това да ви откаже да продължите.

Водолей
Вслушвайте се в съветите

В главите си представителите на знака обмислят идеи и намерения, свързани с придобиването на информация и на нови познания. Някои се подготвят за старт в професионално отношение, други – за промяна на занятието си. И двете фази са достатъчно сериозни и ги задължават да подхождат с необходимото внимание. Надявам се да не изпаднат в крайности като да решат, че само те и никой друг няма вярна преценка. Подобно поведение граничи с лекомислие, от което трябва да се пазят между 26 и 29 март, за да не предрешат една ситуация свой ущърб. Бих ги посъветвала да се вслушват в съветите на близки, колеги, партньори, за да се надяват на успех. Ако сте достатъчно благоразумни и се вслушате в горните съвети, мога да продължа с по-благоприятната част от прогнозата на периода. Тогава ще прочетете, че през дните вие ще сте в отлична форма и в добро настроение. Без усилия ще решавате трудни казуси, ще извършвате обичайните дела без дори да почувствате умора или досада.

Риби
Съмнения и колебания

Планетата Нептун вече няколко години подред намира подслон и дом във вашия знак. Когато я наблюдаваме в тази позиция, ние трябва да имаме непрекъснато едно наум. Вярно е, че поради връзките си с другите планети, Нептун понякога сякаш изневерява на себе си, но не и този път: в момента тя активизира вашите съмнения и колебания, предизвиква хаос в мислите ви и вие се страхувате от всичко, дори от собствените си решения и техните последици. Едновременно с това вие не сте в състояние да се дистанцирате от случващото се. Критикувате околните, оспорвате правото им на избор на начин на живот и така нататък. Въобще правите нещата, които лесно ви превръщат в труден партньор. Тъй като по своя характер седмицата е твърде сложна, предлагам ви да не утежнявате сами положението и да се откажете от предприемането на стъпки, които биха могли да изчакат по-добри времена. Напълно съм наясно, че не сте в състояние да се изолирате от описаните процеси, но е напълно по силите ви да отделяте повече време през дните на заниманията, които отговарят на вашия натюрел или ви помагат да се усамотявате в своя си свят.

Източник: standartnews.com

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close