You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Захранване с домашно приготвена храна

Захранване с домашно приготвена храна

Всяка майка иска бебето й да се чувства добре, затова може да се насочите към захранване с приготвена у дома храна

Не е сложно да започнете бебешкото захранване с домашна храна.
Просто трябва да си подготвите необходимите продукти и да следвате схемата, която сте избрали. woman-onthe-top.net ще ви опише накратко предимствата, които са важни в случая и биха ви помогнали да направите вашия избор.

Готовите пюрета също са за предпочитане, когато не сте се организирали или не ви достига времето, но ако предварително си имате план, вие ще се убедите, че няма нищо по-лесно от това.

Защо да се спрем на домашно приготвена храна при бебешкото захранване

Зеленчуците и плодовете, които давате са подбрани лично от вас, измити добре и сте убедени какво давате на детето си. Освен това сте се сдобили с продукти от високо качество, а не най-евтините, каквито обикновено ползват производителите.

Цената е основен фактор и тук. Едно бебешко пюре в магазина ще ви струва около 2 или 3 лева. Далеч по-изгодно е да вложите пари в повече суровина, от която ще получите значително количество.

Разнообразието съвсем не е на последно място – така още повече ще осигурите здравословно меню на бебето си.

Удовлетворение – няма как да не сте доволни от себе си, че вашето мъниче е започнало деня си с усмивка, защото е хапвало вкусно и то храна, приготвена от ръцете на мама.

Някои бебета сами проявяват интерес към захранването с домашна храна
Някои бебета сами проявяват интерес към захранването с домашна храна

Някои недостатъци на приготвянето на домашни пюрета при захранване

Периодично ще трябва да си отделяте около половин час, за да обелите и нарежете зарзаватите, за да може да сте в готовност за следващите дни.

Ако все пак сте ентусиазирани да започнете захранване с домашно приготвена храна, то правете всичко на пара, защото така е най-полезно. Нека продуктите омекнат за около 20 минути и след това пасирайте с малко вода, но не с тази, която е била в тенджерата. Ако инвестирате в специален уред, ще се улесните допълнително.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!