You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Голям месечен хороскоп: Август 2023

Голям месечен хороскоп: Август 2023

Овен

Работа

По време на работа може да се наложи да се справите с грешки, направени от други, и ще спечелите уважение и подкрепа, ако останете спокойни и търпеливи. Може да почувствате някакъв застой през август, но това е само повърхностно усещане, животът върви напред и набира скорост. Временните трудности не са причина за паника, това е част от процеса на преминаване към ново ниво. Мислете по-прогресивно и не се страхувайте да промените радикално подхода и начина си на живот, промените във всеки аспект от живота ще ви донесат свежа енергия, идеи и амбиции. Поставете си конкретни цели и подходете към тяхното реализиране.

Любов

В партньорските отношения през август ще ви обединяват общи интереси към мистериите на живота и любовта. Интересувате се от психология и съвместното ангажиране може да бъде много вълнуващо, посещавайки (онлайн) семинари и проучвайки литература. Времето, което отделяте, за да се посветите на нещата, които ви интересуват, е време на личен духовен растеж. Самите Овни може да имат драма в най-близкото си обкръжение, в семейството или сред приятели. Звездите съветват да спазвате дистанция и да не се въвличате толкова в емоциите на околните, защото така си вредите.

Здраве

Ако преди ви е било трудно да се придържате към добрите навици, сега е моментът да направите значителни промени. Използвайте периода на пълнолуние през август, за да забележите най-големите си слабости. Надценявате силите си.

Телец

Работа

Лесно ще се справите със служебните предизвикателства, ако запазите спокойствие и покажете стабилност и сила на духа. Август е добър месец за сключване на сделки, тъй като насърчава амбицията и ви дава решителност да я изпълните. Ролята на лидер е естествена за вас и не се колебаете да я поемете, но в екипа това може да доведе до напрежение в отношенията с колегите, което ще преодолеете с вашата коректност и висок професионализъм.

Любов

Скоро ще откриете желаното спокойствие и хармония в партньорските отношения, можете да се отдадете на семейните задължения и да намерите време и за романтични моменти. Ще ви бъде лесно да функционирате като екип, както и да се наслаждавате на моментите заедно, дори и при напълно различни обстоятелства, не е нужно да ходите на екзотична ваканция, за да се почувствате спокойни и да се отдадете на връзката си.

Здраве

Втората половина на лятото носи нова, по-спокойна енергия, която ще искате да насочите към личното си благополучие и грижа за себе си, с дългосрочни ефекти. Прегледайте чувствата и поведението си, бъдете реалистични в оценката на нуждите си и задайте приоритети. Здравето ви служи и имате физическата сила и психическата стабилност да се справите с всички лични предизвикателства.

Близнаци

Работа

Не приемайте бизнес сделки, които не са изгодни за вас в дългосрочен план. Не забравяйте да действате от вяра, а не от страх, защото само тогава ще бъдете водени по пътя към успеха. Бързането в този момент може само да ви навреди. Щастлива финансова възможност е в обсега ви, но се уверете, че сте свързани с правилните хора. Критичен период за вас ще бъде пълнолунието през август, когато емоциите ще излязат на преден план.

Любов

Силното влияние на планетите ви позволява да се откажете от остарелите стереотипи, да се освободите от ограничаващите правила и да преодолеете поведението, което ви отчуждава от партньора и води до недоразумения и конфликти. Ще можете да видите любовта и партньорството с нови очи, в по-широка перспектива и по-дълбок смисъл. Ще можете да изследвате и преодолеете бариерите, които ви пречат да изразите истинските си нужди и истински чувства. Във въздуха витае романтично настроение и самотните Близнаци ще могат да се отпуснат и да се отдадат на удоволствието от общуването и флирта. Едно случайно запознанство ще има всички шансове да се превърне в трайна и отдадена връзка.

Здраве

През август ще сте в добро настроение и ще имате нужда от изразходване и възстановяване на енергията. Активирайте се, за да не изпаднете в апатия, сърдечно-съдовата система работи двойно в жегата, така че се пазете от слънцето, докато сте на открито. Не се претоварвайте, правете само това, което ви харесва и пийте много вода.

Рак

Работа

Ключът към вашия успех е да познавате себе си и да можете да прецените какво можете да направите. Не поемайте ненужни рискове и се дръжте така, сякаш знаете всичко и сте незаменими. Покажете уравновесеност и спокойствие и ако ви предстои промяна, действайте със хладна глава. Внимателно наблюдавайте какво се случва, за да направите правилните изводи и да избегнете финансови загуби. Заемете се първо със задачите и проблемите, които изискват незабавна намеса, и не очаквайте бързо и лесно да разрешите проблеми, свързани с вашите планове и проекти. Защитете интересите си, докато поемате ролята, която ви е наложена, или задачите, които се изискват от вас.

Любов

Евентуални семейни проблеми, независимо дали са между вас и партньора ви, или в неговото или вашето семейство, ще решавате заедно. Реагирайте незабавно и с обединени сили. В целия процес може да сте много емоционални, но подкрепата на партньора ще ви укрепи и ще проявите стабилност и издръжливост. През каквото и да преминете през това време, то ще ви свърже по-дълбоко и ще укрепи връзката ви. Ако сте необвързани, ще получавате много внимание, което трябва да е достатъчно, особено ако се възстановявате от разбито сърце. Не се впускайте в нежелана връзка само защото изглежда изкушаваща.

Здраве

Имате нужда да презаредите батериите си, така че го направете по най-добрия за вас начин, независимо дали е уединение или нощно излизане. Вашето интензивно общуване протича в тесен кръг от близки хора, които може да се нуждаят от вашия съвет или насока.

Лъв

Работа

Вашите идеи ще срещнат одобрение и подкрепа, ако ги поднесете тактично и без натрапване. Внимавайте с всичко, което чувате, което някой ви предава или казва, може да е част от интрига или израз на завист, а лошите съвети да се отразят негативно на бизнес отношенията ви. Изчакайте информация, на която можете да се доверите, след което се ангажирайте да правите планове за бъдещето. Внимавайте да не правите грешни ходове при припряност и импулсивност.

Любов

През август ще има тенденция към засилено чувство на раздяла, съмнение и параноя. Защитете партньорските си взаимоотношения, като не приемате нищо за даденост и не подценявате способността на партньора си да разбере как се чувствате и какво се случва. Не приемайте всичко прекалено на сериозно. Това е наистина трудна задача за Лъва, но в същото време е страхотен урок, който ще ви помогне да запазите и укрепите партньорството си. Ако сте необвързани, ще бъдете в епицентъра на всички интересни събития и ще имате повече възможности за радостни и романтични приключения.

Здраве

Използвайте положителна емоционална енергия, за да прегледате и анализирате поведението си и да запазите спокойствие. Може да почувствате нужда да създавате или да опитвате нови неща. Най-добре ще насърчите своите таланти или нови интереси, ако пътувате някъде. Почивката под слънцето близо до вода ви регенерира и вдъхновява.

Дева

Работа

През този период някой може да ви помогне да постигнете целите си, но може да се наложи да проведете трудни преговори и разговори, докато постигнете споразумение. Имате натрупани задачи, които трябва да свършите, за да можете да се посветите на реализацията на плановете си. Можете да получите интересни бизнес предложения, които дават възможност за кариерно израстване и по-високи доходи, в които ценностите ви да излязат на преден план. Пълнолунието през август е възможност за сключване на договори и инвестиции, които могат да донесат добри приходи.

Любов

През август любовта разцъфтява в нови връзки, а в дългите връзки страстта се събужда и романтиката се подновява. Може да възникнат проблеми или семейни дела, които включват вашата практическа интелигентност и нуждата ви да помагате и защитавате близки. Комуникацията е отлична през този период, лесно изразявате мислите и чувствата си и разпознавате нуждите си. Вие и вашият партньор ще се насладите на малко лукс.

Здраве

Звездите предупреждават да не се самолекувате, ако имате определени заболявания. Пазете се от горещините, които могат да повлияят на сърдечно-съдовата система, но ако не се чувствате добре, не го отдавайте на времето, а отидете на лекар. Включете повече пресни плодове и зеленчуци, за да получите повече витамини, които ще направят кожата и косата ви блестящи.

Везни

Работа

Везните трябва да направят план за действие, личните и кариерните постижения ще зависят от това колко правилно са поставени приоритетите. Борбата за успех придобива революционни тонове в началото на август, но внимавайте да не прегорите от амбиция, защото желанието за успех на всяка цена може да доведе до неприятности. Намалете напрежението, като общувате с приятни хора и правите това, което обичате, и успехът ще дойде с времето.

Любов

Стабилността в семейния живот и в партньорските отношения е вашата основа и отправна точка, когато сте в хармонични отношения, никой не страда до вас и всички са доволни, можете да се отпуснете и да се отдадете на удоволствия. Еднакво харесвате интересни разговори, но и в приятна среда. Отделете вечери, които да прекарате с половинката си във вашия уютен дом или някъде, където се случва нещо забавно, и споделете удоволствието си с него. Ако сте необвързани, социалните събития могат да бъдат основната възможност за забавление и общуване през август, а непринуден разговор с някого, когото сте срещнали, може да се превърне в повод за ново начало.

Здраве

Ако искате да направите промени в живота си, ще получите цялата помощ, от която се нуждаете. Звездите са на ваша страна, но също и семейството и приятелите. Всичко около вас ви насърчава да работите върху себе си и да напредвате по вашия личен и духовен път, а релаксацията може да бъде от най-голяма помощ за поддържане на психическа стабилност и физическо здраве.

Скорпион

Работа

В началото на август финансовата ситуация ще бъде достатъчно стабилна, за да не се тревожите за пари, въпреки че разходите ще се увеличат. Възможни са непланирани приходи от различни източници, бонуси, погасяване на дълг. Успехът идва при вас без усилия и ви кара да се откроявате в обществото. Моментът е добре да се включите в благотворителност и вашата доброта и човечност ще бъдат забелязани. Що се отнася до плановете за следващите проекти и задачи, може да не разполагате с необходимата информация и звездите ви съветват да не пристъпвате към изпълнение, докато не съберете всички необходими данни и не ги проверите.

Любов

Можете да преодолявате трудностите в партньорските отношения с такт, но също така е необходимо да проявите желание да разширите гледната си точка, както и да задълбочите наблюдението си и да говорите с партньора си за своите прозрения. Слушайте партньора си и се вслушвайте във вътрешния си глас, той е вашето ръководство за по-стабилни лични отношения и по-стабилно присъствие в настоящето. Ако сте необвързани, ще бъдете в отлично настроение и пълни с енергия, силното ви либидо излъчва и привлича много внимание и флирт.

Здраве

Метеорологичните условия влияят на здравето и настроението ви и е възможно да развиете алергии, от които не сте страдали досега. Пазете здравето си, бъдете умерени в яденето и пиенето и практикувайте лека гимнастика и вечерни или сутрешни разходки. Отпуснете се, медитирайте и практикувайте дихателни техники, за да балансирате енергията си.

Стрелец

Работа

Скуката и рутината пречат на вашето развитие и напредък и сте склонни да изследвате, да правите промени и да се стремите към подобрение. Поддържа вашето ниво на компетентност и професионализъм. Периодът на пълнолуние през август е точното време да придобиете дълбоки прозрения и да вземете правилните решения. Трябва да си съставите подробен план за действие за бъдещето и консултацията с експерт може да ви помогне в това. Не поверявайте бизнес плановете си дори на добри приятели и защитавайте интересите си по всякакъв начин.

Любов

В партньорските и семейните отношения може да почувствате повишен натиск от отговорност, урокът от този цикъл е да бъдете търпеливи, да видите кое е най-важното и да се съсредоточите първо върху приоритетните въпроси, вместо да се справяте с всичко (и всички) изведнъж. Ще се изкушите да действате импулсивно и да предприемете драстични мерки, но има вероятност да възприемете разумен подход и постепенно да направите необходимите промени. Ако сте сами, може да се появи човек от миналото, което може да предизвика бурни и хаотични емоции, това означава, че не сте изчистили нещо (със себе си) и сега имате възможност да го повторите. Няма да можете да продължите връзката и да я накарате да работи в дългосрочен план.

Козирог

Работа

В началото на август бизнес обстановката е положителна и вие сте в оптимистично настроение. Въпреки малкото затишие, можете да постигнете значителен напредък в кариерата и участие в проект, който може да ви донесе финансово благополучие. Амбициите ви растат и се притеснявате да се докажете, без да се съобразявате с мнението на другите, което може да доведе до конфликти със семейството, колеги и дори непознати. Учете и подобрявайте уменията си, за да сте в крак с времето. Не позволявайте на чуждото нетърпение да ви пречи, останете стабилни и уверени в себе си, просперитетът е във вашите ръце и имате възможност да разширите хоризонтите си. Приемете помощта, която безкористно ви се предлага.

Любов

Проблемите в партньорските отношения биха могли да ви дестабилизират и да нарушат фокуса и успеха ви в работата. Затова избягвайте спорове и дискусии и се опитайте да държите ревността под контрол. Ако партньорът ви ревнува, опитайте се да разберете малко за това, от което се нуждае, защото уверяването му, че няма причина да ревнува, може да има обратен ефект. Проявете чувствителност, това е нещо, което партньорът ви ще оцени. Ако сте необвързани, сърцето ви е отворено и имате много добри перспективи за любов. Много лесно ще привлечете внимание и интерес.

Здраве

Имате голяма жизненост, но трябва редовно да зареждате батериите си. Ако не можете да отидете на почивка, не забравяйте да прекарате уикендите си сред природата, на спокойни и вдъхновяващи места, където можете да се свържете с природата и да оставите нейната лечебна енергия да ви укрепи. Можете също така да намерите отговори на въпроси, които си задавате от дълго време.

Водолей

Работа

Вие сте пълни с идеи и инициативност, което се отразява благоприятно на кариерата ви, но трябва да разширите знанията си и да подобрите уменията си. Август е добър месец за посещаване на семинари, обучения от всякакъв вид, които ще се отплатят в дългосрочен план, но ще трябва да инвестирате време, енергия и средства. Ще успеете да спечелите доверие в професионалните среди, но не разчитайте на бързи резултати. Участието в благотворителен проект ще ви помогне да привлечете вниманието на влиятелни хора, сред които искате да заемете място.

Любов

Ще имате нужда от подкрепа и съчувствие от партньора си и ще искате да споделите мислите и идеите си, но може би той се опитва да ви остави на мира, така че ще трябва да му кажете ясно и високо какво искате. Тогава вече няма да можете да го държите на разстояние, което е добре за връзката ви. Можете да прекрачите границите и да задълбочите отношенията си, без да се страхувате да загубите уединението и независимостта си, а партньорът ви ще ви благодари. Ако сте необвързани, вашият аналитичен подход, способност за наблюдение и силна интуиция ще ви помогнат да зададете определени стандарти в очакванията за връзката си и да не се задоволявате с по-малко от това, което заслужавате.

Здраве

Трябва да се освободите от установените модели на мислене и поведение, защото те пречат на вашия личен, духовен и бизнес напредък. Всичко, което ви поставя под напрежение, в даден момент може да ви постави под още по-голям натиск. Така че спрете да се съпротивлявате, прегърнете промяната и направете всичко необходимо, за да поддържате физическото и психическото си здраве.

Риби

Работа

Предстоят ви успехи в бизнеса – всичко, което правите, ще бъде оценено и възнаградено. Възможни са нови потенциални бизнес запознанства и нови източници на доходи. Трябва да завършите някои работни процеси, за да се отървете от товара и да започнете да напредвате, изяснете си каквото можете, а ако не можете, обърнете се към приятел, който ви познава и разбира добре и който ще ви помогне да се чуете по-добре. Планетарната енергия е с вас и ви дава увереност и подкрепа. Всичко, което трябва да направите, е да се концентрирате върху задачите си и да използвате тази новооткрита увереност, за да се представите малко по-усърдно, с повече инициатива и убеденост.

Любов

Възможно е да се съмнявате в партньорските си отношения, защото в момента сте недоволни, но помислете добре и бъдете честни със себе си, дали вие не сте източникът на вашето недоволство. Ако сте смирени и честни, можете да разберете дали сте упорити, егоистични, непоносими, дали не вярвате на партньора си, когато ви го посочи. Прегърнете неудобните открития в името на вашето интелектуално и духовно израстване и споделете своите прозрения с партньора си. Ако сте сами, можете да срещнете хора, които не са добри за вас и които умеят да бъдат очарователни, така че е трудно да им устоите.

Здраве

През август са възможни храносмилателни проблеми и разстройства, а стомашната слабост ви предупреждава, че трябва да бъдете умерени и да се грижите за това, което ви е полезно, вместо просто да консумирате каквото искате. Възможни са световъртежи и безсъние, затова звездите съветват да правите детоксикация, както и упражнения за дишане и релаксация, за да хармонизирате енергията в тялото и да запазите спокойствието.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close