You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Луси Лиу за сурогатното майчинство: Плаках, когато детето ми се роди!

Луси Лиу за сурогатното майчинство: Плаках, когато детето ми се роди!

Защо холивудската актриса Луси Лиу реши синът и да бъде роден от сурогатна майка?

Известната холивудска актриса Луси Лиу обясни, защо се е решила синът и да роди сурогатна майка. Луси Лиу (47), в интервю за списание „People“ разкри, че плакала, когато се родил синът й, въпреки че се е решила на нетрадиционен начин за раждане на дете. Като изключително търсена и популярна актриса, Луси Лиу имала прекалено пълен график, но знаела, че иска да се реализира и в ролята на майка, дори и ако това означава малко нетрадиционно решение.

Луси Лиу проговори за сурогатното майчинство
Луси Лиу проговори за сурогатното майчинство

„Сурогатното майчинство изглеждаше най добрата опция за мен, защото непрекъснато работех и не знаех кога ще мога да се откажа и да създам семейство. Оказа се, че това е отлично решение+“, разкрива актрисата. Малкият Рокуел се развива бързо, а Луси Лиу признава, че просто обожава детето си.

„Не знаех колко бързо растат бебетата. Обикновено приемаме малките неща за даденост. Бебетата в началото са малки същества, които зависят от нас и след това започват да ви следят, да се смеят и да реагират на вашето присъствие. Това е едно приказно изживяване“ прави своето емоционално признание, звездата от ”Ангелите на Чарли ”.

Въпреки че синът й е само на осем месеца, вече има своя най-добър приятел, а това е тяхното семейно куче, което се нарича Епъл. „Много е нежна и закрилнически настроена.Обикновено застава между Рокуел и всеки, който влезе у дома, само за да бъде сигурна, че никой няма да му навреди. Наистина е страхотно да се наблюдававръзката им“, допълва още популярната актриса. В момента тя активно защитава идеята, че всяка жена, която реши да има дете, чрез сурогатно майчинство, има право да го направи. Особено, ако се притеснява, че няма да може да износи сама бебето, или има риск за живота и здравето й.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!