You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Очаквайте в Откраднат живот: Биляна пред съдбовен избор

Очаквайте в Откраднат живот: Биляна пред съдбовен избор

В Откраднат живот: Биляна през съдбовен избор, Калин е разкрит

Все по сложни стават отношенията между д-р Захариева и д-р Василев в Откраднат живот

Най-сетне Биляна и Василев решиха да съобщят на всички за любовта си. Но се намеси нейният бивш любим – Калин и реши да заплаши Василев, че ако не остави Биляна, тя ще се сбогува с професията си завинаги.

През тази седмица в „Откраднат живот” д-р Захариева отчаяно се опитва да си върне вниманието на своя любим ,но без успех.

640x
Единственият приятел на Биляна се оказва д-р Генадиев.Без тя да знае, че той е и основният виновник за нещастието и, тя отново му се доверява.

Разделяйки се драматично с Александър, Биляна се отдава единствено на работата си, където ще се сблъска с големи предизвикателства при извършването на сложни операции, които носят голям риск.

Ще попречат ли личните проблеми в работата на д-р Захариева, или напротив това ще и донесе голям успех, предстои да видим.
В личен план доц. Захариев също има огромни дилеми. Отношенията между съпруга си и неговата специализантка Виолета започва да приема с все по- голяма загриженост.

Съдбовни избори в Откраднат живот
Съдбовни избори в Откраднат живот

Разбирайки шокиращата истина за Петър и Галя, съпругата му решава да прибегне до драстични мерки, за да задържи мъжа си.
Дали ще успее Калин, въпреки нечестните методи, които използва да си върне Биляна, или тя ще убеди Александър да останат заедно въпреки всичко?

Какво ще направи Наталия, за да си върне Василев? Ще успее ли Виолета да раздели Петър и Галя, предстои по Нова тв.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!