You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Марта Перес: Принцесата на модата с обикновен живот

Марта Перес: Принцесата на модата с обикновен живот

Наследничката на най-голямата модна империя в света, мечтае единствено за обикновен живот

Тя е красива, богата, умна и … почти анонимна. Марта Ортега Перес е най-малката дъщеря на Аманцио Ортега, собственик на Индитекс, а наскоро обявен и за най-богатият човек на света. На пръв поглед, тя е поредната милионерска щерка, която живее от парите на баща си.

С една разлика – именно тя ще наследи баща си в бизнес империята, която е създал и ще стане собственичка на известната модна верига „Зара“. И трескаво работи по това.

Марта Перес - принцесата на модата, която живее (не)обикновен живот
Марта Перес – принцесата на модата, която живее (не)обикновен живот

Въпреки че испанските медии са луди по Марта, тя твърдо следва примера на баща си и е решила, че няма да дава интервюта и че ще остане скромен и дискретна, дори когато официално ще стане собственичка на Индитекс.

05-martaortega-zara

Младата жена, освен това не познава твърде луксозния живот от изисканите ваканции, тъй като от началото на двадесетте си години започнала да се усъвършенства за поемане на семейния бизнес. Дори кариерата си започва като обикновена продавачка в магазин на Зара в Мадрид, а по-късно работи в магазините на веригата в цяла Европа, за да може по-добре да се запознае с начина на работа и си изградила същите работни навици, които притежава и баща й.

04-martaortega-zara

Богатата наследница още от детството си доста изолирано и извън блясъка и лукса, с който са заобиколени нейните връстници. Семейството й е изключително строго към нея, а лудите партита и разточителните ваканции никога не са били неин стил на живот.

02-martaortega-zara

Вместо да се забавлява, в свободното си време Марта предпочита да стои на хиподрумите в Испания, защото обожава конете и конната езда. За кратко време тя е омъжена от испанския ездач Серхио Алварес, с който има син.

01-martaortega-zara

Въпреки че за личния й живот се знае много малко, сред най-добрите й приятелки се споменават богатата гръцка наследница Атина Онасис и Кристина Грималди, дъщеря на принцеса Каролина от Монако, с които споделя страстта към конната езда и конния спорт.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!