You are here
Home > Дом и семейство > Мама и бебе > Овладейте лесно пронизващия бебешки плач

Овладейте лесно пронизващия бебешки плач

Трудно е, когато ушите ти гърмят от безспирния бебешки плач, а ти не успяваш да утешиш малкото същество

Всяка майка би искала да знае, как да се справи с ужасния бебешки плач. Колкото и да обича своето мъниче, тя се чувства безсилна пред безспирния рев, за който обикновено има причина, но това не променя нещата. Изнервяте се, изтощени сте, а в края на деня се молите просто да заспи. Колко познато, нали?! Всъщност не е да сте съвсем с вързани ръце, може да опитате някои от съветите, които ще ви даде woman-onthe-top.net в тази статия.

На първо място вие трябва да сте отхвърлили всички възможни опасни състояния, поради които детето ви е изпаднало в пронизващ бебешки плач. Бъдете сигурни също, че няма температура, че памперсът е сменен, че не е гладно и не изпитва болка. Ако изброеното е под контрол, явно вашият наследник има нужда от успокояване.

Борбата с непрекъснатия бебешки плач е един от проблемите на младите родители
Борбата с непрекъснатия бебешки плач е един от проблемите на младите родители

Ето как би могло да стане това:

Водата е еликсир не само за нас, възрастните, но и за малките бебета. Те обичат шума й, който ги увлича и биха спрели да плачат. Може да пуснете чешмата и да позволите на детето да пипне струята, докато слуша монотонния й звук.

Центрофугата има приложение, за което не бихте се досетили. Пералнята работи, а бебето ви я гледа в захлас. Ако го поставите в шезлонг отгоре й, ще се уверите сами, че прането е добра идея точно сега.

Ако е отраснало, но все така изпада в истеричен бебешки плач, може да заложите на любимата му храна. Разбира се, това не бива да се превръща в навик, тъй като то свиква и ще очаква същото постоянно.

Масажът на коремчето винаги действа благотворно – опитайте! Може да използвате и топла възглавничка.

Вашият глас, музиката и танците са не само приятни за малките същества, но те усещат и ритъма, което ги кара да се разсейват от раздразнението си, провокиращо така непоносимия бебешки плач.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!