You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Ричард Гиър: Джентълмен за три жени

Ричард Гиър: Джентълмен за три жени

Ричард Гиър изглежда орисан да споделя различните аспекти в живота си с по три жени

„Един адрес, един театър, една жена” – това може да е съдба за някои големи актьори, но не и за Ричард Гиър. Белокосият красавец има само едно „единствено” нещо в живота си – син на име Хоумър Джеймс Джигми, когото кръстил на баща си. Иначе любимият ни „Офицер и джентълмен” изглежда осъден на странстване и споделяне на живот с по три жени. Какво същност очаквате от мъж, чието средно име е Тифани?!

Три сестри

Ричард Гиър се ражда в семейство на застраховател, който има още три дъщери и един син. Доброто момче от Пенсилвания расте като тийнейджър, посветен на музиката, но записва университет със стипендия, за да изучава драма и философия.

Напуска по средата на следването, за да живее като скитник-актьор. Стига до Лондон с театър, но популярен ще го направи киното. На 29 получава първа главна роля, но на 30 печели две важни неща: награда за роля на Бродуей и световна известност като „Американско жиголо”.
Вместо да бере плодовете на славата от култовата лента „Офицер и джентълмен”, той се скита Хондурас, Никарагуа и Салвадор. Целта му не е да опознава Южна Америка и да бъде революционер, а да бъде полезен в бежанските лагери в разгара на Гражданската война.

Супер двойка на екрана…х 3

Ричард Гиър има заслужена популярност, но не е застрахован и от провали. Кариерата му прилича на низ от успехи и неуспехи, но изглежда да се работи с него е невероятно. Има страхотни и различни филми и актриси, които копнеят отново да работят с него.
И тук има три популярни дами, с които е успял да пресъздаде истинска екранна химия.

Джулия Робъртс

Докато Холивуд я одумваше като капризна красавица, с която е трудно да се работи, а нещата с мъжете не й се получаваха, Ричард Гиър засне вечната лента „Хубава жена”. Романтичният филм се превърна в такава класика, че двамата не се колебаха да заснемат заедно „Булката – беглец”. Той не им се получи толкова успешен, но са готови на трета професионална среща при подходящ сценарий.

Сюзън Сарандън

Екранът ги срещна на зряла възраст в два много интересни проекта. Героите им преоткриха вълнението във връзката си в „Ще танцуваме ли?” и провокираха с трилъра „Арбитраж” осем години по-късно.

Даян Лейн

Срещата с тази невероятна дама не роди касови хитове, но двамата изглеждат като съпрузи, които остаряват красиво пред екрана. Всичките им ленти са скъпи на сърцата на киноманите, защото са така различни и като истории, и снимани със сериозна разлика по между си.

Ричард Гиър снима с Даян в „Котън Клуб”, когато тя е само на 18. Милата им среща се повтаря, когато Лейн е вече зряла жена с опит на 36. Трилърът „Изневяра” укрепва професионалната им връзка, за да потретят с прекрасния романс „Нощи в Роданте” през 2008 година.
Един ден, когато остареят може да им вярваме, ако заснемат още една красива история за любовта без възраст.

Любов не като при другите

Когато той е на 36 среща едно момиче, в чиито крака лежи целия моден свят. Синди Крауфорд е топ модел, но с университетско образование, бизнес нюх и интелект, който може да впечатли дори мъж с неговите интереси.

Двамата споделят шест години от живота си. Две от тях – под благословията на мрака. Нежеланието на доброто протестантско момиче да отгледа деца-будисти обаче слага началото на края.
Двамата се развеждат без драма и почти не са се срещали след това. Любовта им е истинска, но не укрепнала с приятелство, затова и намират щастие на друго място.

Жените, които оставиха следи в живота на Ричард Гиър

Точно когато светът си мисли, че романтиката за Ричард Гиър ще означава само пътуване до Тибет, той поднася най-сладката си изненада. Актрисата Кари Лоуъл му ражда син и двамата създават семейство, което оцеля цели 11 години.

На прага на 70-те Ричард Гиър е все още спиращ дъха мъж. Не е за чудене, че намери ново вълнение в лицето на Алехандра Силва. Дамата вече носи красив годежен пръстен, а според слуховете Ричард Гиър е готов дори да изтърпи католическа церемония, за да се ожени за нея.

Мъдростта на големите

И като всеки будист актьорът минава за малко мъдрец. Чужд на суетата и греховете срещу тялото, на него се приписват изненадващите мисли:

Ричард Гиър биография и интересни факти
Сн. Ню Йорк Таймс

„Майката на моя приятел се хранеше здравословно цял живот. Тя никога не консумираше алкохол, нито каквато и да е „лоша“ храна, спортуваше всеки ден, беше много гъвкава, много активна, приемаше всички добавки, които лекарят й беше препоръчал, никога не излизаше на слънце без защита, а и когато излизаше, беше за кратко – практически защитаваше своето здраве в най-голяма степен.
Днес тя е на 76 години и има рак на кожата, рак на костния мозък и екстремна остеопороза.
Бащата на моя приятел ядеше бекон, сланина, масло, не спортуваше, стоеше на слънце докато не изгори всеки път. Подходът му към живота е такъв, че да живее на максимум, а не както другите му предлагат.
Той вече е на 81 г., а лекарите казват, че има здравето на млад човек.
„Хора, не можете да избягате от вашата участ. Тя е някъде там и ще ви намери, а думите на майката на приятеля ми, която все още е жива бяха:
„Ако знаех, че живота ми ще завърши по този начин, бих живяла на максимум, наслаждавайки се на всичко това, за което ми беше казано, че не трябва!“
Никой от нас няма да излезе жив от този свят, така че спрете да се отнасяте към себе си така, както другите ви налагат. Яжте вкусна храна, отидете на разходка в хубав слънчев ден, скочете в океана. Кажете истината, която носите в сърцето като скрито съкровище. Бъдете откачени, смешни. Бъдете любезни. Бъдете луди. Няма време за нищо друго“

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!